Ablam hamile ama aşırı sinirli

Canıma minnet der görüşmezdim galiba ya da bilemedim ablam böyle bişey yapsa çekerdim heralde ya.

hayır dün telefonda o kadar bağırmışki annem sus çocuğa bişey olcak demiş
sizin yüzünüzden olursada demiş
iyice kafayı sıyırmış

Ben normalde cok fazla sinirli biriyim
Esim en büyük sahitidir bunun mesela
Ama hamileyim cocugumada yansimasin diye 8 aydir kendimi torpulemeye calisiyorum
Duygusallığı anlarim , ağlamayı anlarımda millete saldırmayı vs anlayamiyorum
İyi simarmis

Başka bir psikolojik sorunu yoksa bildiğiniz, hamilelik asabiyet yapabiliyor maalesef...

Hazir kendi teklif etmisken kabul et. Emin ol biraz geçsin kendi sıkılır konusmak ister. Sen de ozaman soyle kalbimizi kiriyorsun neyse çaresi bakalim şu sinirinin de. Dr a gidelim kan tahlillerine bakilsin psikologdan da destek alalim de. Hala kabul etmezse ozaman gorusmemeye devam dersin

Siz ablayi nasil simarik falan diye biliyorsunuz ki? Viy konu sahibi dogru düzgün bir misal bile veremedi. Hep saldirgan hep bilmem ne ... belkide siz sakin insani deli ediyorsunuz

2 aylık hamilelik daha zordur mide bulantısı adaptasyon vs hamileliğin en güzel ve rahat ayları genelde 4 5 6. Aylardır. Bulantı geçer karın şişliği rahatsız etmez vs. Ablanız lohusaliginda çığrından çıkabilir mutlaka terapi almasını sağlayın.

Bu hamilelik değil. Sadece belli kişilere yapıyomuş yani hamileliği kullanıp istediğini yaptırma peşinde. Ne derse desin kafaya takmayın. Canım cicim deyin çocuk doğana kadar idare edin. Çocuk doğduktan sonra her lafına cevap verki seni ezemeyeceğini anlasın

Hamilelikle ilgisi olduğunu düşünmüyorum hiç. Normalde nasıl biri, bu önemli?

Bu ne şımarıklik ya hamile halimle hem calistim hem evimi ayakta tuttum kimseye trip atmadim destek almadim
birakin tek basina aklı basina gelsin..size eziyeti oyun saniyor galiba..

Başka bir psikolojik sorunu yoksa bildiğiniz, hamilelik asabiyet yapabiliyor maalesef...

Hamilelikle ilgisi olduğunu düşünmüyorum hiç. Normalde nasıl biri, bu önemli?

Sabah sabah yine kavga ettik
Sebebi dun aksam kardesimi gormeye ben gittim oda evinde sadece akrabamizi agirladi kurani okuttu 4 kisi falan
Sabahta bana soylenip durdu
Ben daha gitmeden Kardesimi aramis acmamis niye donmemis bende herkes tlf basinda seni beklemiyo dedim sonrada zaten hep siz haklisiniz ben kotuyum ben anladim agzimla kus tutsamda size yaranamam artik istediginizi diyebilirsiniz bana dedi bende hic cevap vermedim bi daha

Bu ne şımarıklik ya hamile halimle hem calistim hem evimi ayakta tuttum kimseye trip atmadim destek almadim
birakin tek basina aklı basina gelsin..size eziyeti oyun saniyor galiba..
Oda calisiyo ama bizden cok sey bekledigi icin istedigide olmadigi icin boyle sinirleniyo heralde artik cok yoruldum gercektn

Psikolojik destek almalı.
dün dedim ama hiç cevap vermedi
dün gayet iyiydi
eve giderken bak ben şimdi gayet sakinim dedi
evet abla seni biz bozuyoruz seni en iyisi görüşmeyelim dedim güldüm
oda bencede dedi
tmm o zaman bi daha görüşmeyelim dedik ama güldük ve sonra normal konuşmaya devam ettik
sabah hersey battı yine

Dun konustuk ben konuyu acmadim o acti diger kardesimle tartistiklarini falan
Cok sinirli bi insansin sinirlerine hakim olamiyosun kim sana napiyo dedim ama bugun sabah yine ayniydi dun halbuki ne guzel konusmustuk kabul etmisti bende boyle bi insan olmak istemiyorum falan demisti ama max 24 saat bile surmuyo sabah bana laf yetistirirken bi yandan kocasinin agzina ekmek veriyodu beni siviyo onu besliyo valla hic sallamadim ama icim icimi yiyo arayip kendine ceki duzen ver dememek icin basima agri girdi

Sakin ol dedim kendini dusunmuyosan bebegini dusun dedim senin herseyine tmm dersek sknti yok ama demezsek kiyamet kopuyo dedim her an herkes sana uymak zorunda degil o psikolojide olmak zorunda degil dedim
Insanin kendi ailesiyle gecinememesi daha zor falan dedi bende oyle tabiki kiz ksrdes olmak kadar guzel bisey yok su hayatta ama biz onuda batirmayi beceriyorz dedim
Ben cok seymi istiyorum cokmu sey bekliyorum dedi en iyisi dedi az gorusmek az konusmak baska cozumu yok heralde dedi hicte oyle degil demedim bilmiyorum sonumuz ne olacak hayirlisi
Gayet guzel ve mantikli konustuk ama simdi yine hersey berbat anlamiyorum artik kafam almiyo isime odaklanamiyorum takmiyorum diyorum ama takiyorum uzuluyorum neden boyle diye esime ister istemez yansitiyorum nolcaz bilmiyorum

Telefonda seni bekleyecek değilimde deme tatlım ablacım kusura bakma görmemişim dersin ondan sonra sana ne derse desin hiç cevap verme. Bebek doğana kadar idare et sonra o sana nasıl davranıyosa sende ona öyle davranırsın

Cogu kisi bebek dogunca daha fena olur diyo ama bilmiyorum nasil idare etcez simdi ben bugun hic bisey yok gibi devammi ediyim konusmaya gulmeye ablamla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…