Canıma minnet der görüşmezdim galiba ya da bilemedim ablam böyle bişey yapsa çekerdim heralde ya.
sekerim00 şöyle diyebilirsiniz: hani ben hatalıyım hep diye saçma çıkışlarda bulunuyomuş ya, evet hatalısın, yalnız kaldığında bi kendini tart çuvaldızı kendine de batır.. Böyle devam edersen etrafında kimse kalmıycak, he sana senin bize davrandığın gibi davranmamızı sorun etmiyceksen aynen devam et ama aksi halde yeter çekemiycem ben diye kestirip atın. Ben bundan çok daha ağır konuştum kardeşime..
Başka bir psikolojik sorunu yoksa bildiğiniz, hamilelik asabiyet yapabiliyor maalesef...Selam kizlar ablamla ilgili daha oncede konu acmistim alacagim evle alakali.
Ben evden vazgecemedim
Sebebi ise esim vazgecmek istemiyor zaten evler yurume mesafesi degil arabayla gidilip gelinebilir anca bide ablamlar kiracilar.
Bizim bi baska derdimizse ablam hamile kalmadan oncede boyleydi ama simdiki kadar degil. Asiri sinirli en ufak bisey soylesende hemen ters anliyor tepki veriyor laf vuruyor. En basiti bi yere cagirsin gitme hemen trip atiyo ve kavga cikariyo hamilelikte bu kadari normalmi bebek dogunca gecermi. Bu tepkileride en cok diger kardesimle bana ve anneme baskasina bu kadar degil bizden beklentisi cok yuksek sanirim istedigini goremeyincede hemen saldirganlasiyor.napicamizi sasirdik dun diger kardesimle cok sacma biseyden kavga etmisler oda hamile 2 aylik ablamda 5 aylik. Telefnda sende benden anlayis beklersin 3 ay sonra helallik istersin hakkimi helal etmicem sana demis ya o kadar sacma biseyki anlamiyorum. Kardesim artik uzuldugunden midir nedir gece kanamasi olmus dusuk tehlikesi varmis simdi evde yatiyo
Ya bu ablamin bebeginede zarar yardim almasi gerektigini dusunuyoruz ama kabul etmiyo. Hep ben sucluyum hem ben kotuyum falan diyo hep halbuki ona bisey diyen yok.sorun herseye sinirlenmesi dedigi yapilmadiginda ortaligi ayaga kaldirmasi bilmiyorum boyle napicaz sonumuz ne olacak
Hazir kendi teklif etmisken kabul et. Emin ol biraz geçsin kendi sıkılır konusmak ister. Sen de ozaman soyle kalbimizi kiriyorsun neyse çaresi bakalim şu sinirinin de. Dr a gidelim kan tahlillerine bakilsin psikologdan da destek alalim de. Hala kabul etmezse ozaman gorusmemeye devam dersingörüşmeyincede ters tepiyor. bana bi kere diğer kardeşime iyi bana köpek gibi davranıyosun demişti
şimdi görüşmeye ara verelim desem ohooo
bu akşam kuran okutacak evinde sakinliğe ve huzura ihtiyacı varmış
annemde dahil hepimizin olduğu gruba yazıyo bunu
banada dün en iyisi ben doğurana kdar görüşmeyelim dedi
Bu hamilelik değil. Sadece belli kişilere yapıyomuş yani hamileliği kullanıp istediğini yaptırma peşinde. Ne derse desin kafaya takmayın. Canım cicim deyin çocuk doğana kadar idare edin. Çocuk doğduktan sonra her lafına cevap verki seni ezemeyeceğini anlasınSelam kizlar ablamla ilgili daha oncede konu acmistim alacagim evle alakali.
Ben evden vazgecemedim
Sebebi ise esim vazgecmek istemiyor zaten evler yurume mesafesi degil arabayla gidilip gelinebilir anca bide ablamlar kiracilar.
Bizim bi baska derdimizse ablam hamile kalmadan oncede boyleydi ama simdiki kadar degil. Asiri sinirli en ufak bisey soylesende hemen ters anliyor tepki veriyor laf vuruyor. En basiti bi yere cagirsin gitme hemen trip atiyo ve kavga cikariyo hamilelikte bu kadari normalmi bebek dogunca gecermi. Bu tepkileride en cok diger kardesimle bana ve anneme baskasina bu kadar degil bizden beklentisi cok yuksek sanirim istedigini goremeyincede hemen saldirganlasiyor.napicamizi sasirdik dun diger kardesimle cok sacma biseyden kavga etmisler oda hamile 2 aylik ablamda 5 aylik. Telefnda sende benden anlayis beklersin 3 ay sonra helallik istersin hakkimi helal etmicem sana demis ya o kadar sacma biseyki anlamiyorum. Kardesim artik uzuldugunden midir nedir gece kanamasi olmus dusuk tehlikesi varmis simdi evde yatiyo
Ya bu ablamin bebeginede zarar yardim almasi gerektigini dusunuyoruz ama kabul etmiyo. Hep ben sucluyum hem ben kotuyum falan diyo hep halbuki ona bisey diyen yok.sorun herseye sinirlenmesi dedigi yapilmadiginda ortaligi ayaga kaldirmasi bilmiyorum boyle napicaz sonumuz ne olacak
Hamilelikle ilgisi olduğunu düşünmüyorum hiç. Normalde nasıl biri, bu önemli?Selam kizlar ablamla ilgili daha oncede konu acmistim alacagim evle alakali.
Ben evden vazgecemedim
Bu ne şımarıklik ya hamile halimle hem calistim hem evimi ayakta tuttum kimseye trip atmadim destek almadimSelam kizlar ablamla ilgili daha oncede konu acmistim alacagim evle alakali.
Ben evden vazgecemedim
Ben normalde cok fazla sinirli biriyim
Esim en büyük sahitidir bunun mesela
Ama hamileyim cocugumada yansimasin diye 8 aydir kendimi torpulemeye calisiyorum
Duygusallığı anlarim , ağlamayı anlarımda millete saldırmayı vs anlayamiyorum
İyi simarmis
Başka bir psikolojik sorunu yoksa bildiğiniz, hamilelik asabiyet yapabiliyor maalesef...
Hazir kendi teklif etmisken kabul et. Emin ol biraz geçsin kendi sıkılır konusmak ister. Sen de ozaman soyle kalbimizi kiriyorsun neyse çaresi bakalim şu sinirinin de. Dr a gidelim kan tahlillerine bakilsin psikologdan da destek alalim de. Hala kabul etmezse ozaman gorusmemeye devam dersin
2 aylık hamilelik daha zordur mide bulantısı adaptasyon vs hamileliğin en güzel ve rahat ayları genelde 4 5 6. Aylardır. Bulantı geçer karın şişliği rahatsız etmez vs. Ablanız lohusaliginda çığrından çıkabilir mutlaka terapi almasını sağlayın.
Bu hamilelik değil. Sadece belli kişilere yapıyomuş yani hamileliği kullanıp istediğini yaptırma peşinde. Ne derse desin kafaya takmayın. Canım cicim deyin çocuk doğana kadar idare edin. Çocuk doğduktan sonra her lafına cevap verki seni ezemeyeceğini anlasın
Hamilelikle ilgisi olduğunu düşünmüyorum hiç. Normalde nasıl biri, bu önemli?
Oda calisiyo ama bizden cok sey bekledigi icin istedigide olmadigi icin boyle sinirleniyo heralde artik cok yoruldum gercektnBu ne şımarıklik ya hamile halimle hem calistim hem evimi ayakta tuttum kimseye trip atmadim destek almadim
birakin tek basina aklı basina gelsin..size eziyeti oyun saniyor galiba..
farkındayım tabikiTepkiler normal saglikli tepkiler degil, farkında mısınız?
Psikolojik destek almalı.farkındayım tabiki
ama napabilirim?
dün dedim ama hiç cevap vermediPsikolojik destek almalı.
Telefonda seni bekleyecek değilimde deme tatlım ablacım kusura bakma görmemişim dersin ondan sonra sana ne derse desin hiç cevap verme. Bebek doğana kadar idare et sonra o sana nasıl davranıyosa sende ona öyle davranırsınSabah sabah yine kavga ettik
Sebebi dun aksam kardesimi gormeye ben gittim oda evinde sadece akrabamizi agirladi kurani okuttu 4 kisi falan
Sabahta bana soylenip durdu
Ben daha gitmeden Kardesimi aramis acmamis niye donmemis bende herkes tlf basinda seni beklemiyo dedim sonrada zaten hep siz haklisiniz ben kotuyum ben anladim agzimla kus tutsamda size yaranamam artik istediginizi diyebilirsiniz bana dedi bende hic cevap vermedim bi daha
Cogu kisi bebek dogunca daha fena olur diyo ama bilmiyorum nasil idare etcez simdi ben bugun hic bisey yok gibi devammi ediyim konusmaya gulmeye ablamlaTelefonda seni bekleyecek değilimde deme tatlım ablacım kusura bakma görmemişim dersin ondan sonra sana ne derse desin hiç cevap verme. Bebek doğana kadar idare et sonra o sana nasıl davranıyosa sende ona öyle davranırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?