Ben hamilelikte bana ne oldu diyordum ben iyiymişim ya. Bebeğini düşünsün biraz ona zarar veriyor bu hali. Huzursuz kolikli bir bebek istemiyorsa biraz çeki düzen versin kendine. Başkalarına böyle değil diyorsunuz demek ki kendini kontrol edebiliyor. Size geçiyor herhalde nazı. Sabir taşı değilsiniz ama siz de.
Durduk yere sinirlendiginide düsünmüyorum... hic kimse hic birsey demiyor ama o durduk yere sinirleniyor mu? Inanasim gelmedi. Bi misal verseniz ...
Valla bende anlamadm kardes oldugumuz icin beraber bakariz diye dusunuyo bebegeKeserse de kendini kessin bari sizi degil,yazik yahu size. Bir kadin cocuk doguruyor tasasi herkese dusuyor nedir yani bu
Oylemi dersinAblan sadece şımarık bence
Bi soylemem gerek ama kabul edermi bilemiyorumCogu kisi simariklik demis ama ben de hamilelikle birlikte sinirlerime hakim olamiyor ota bocege bagirmaya baslamistim. Troid hormonum tavan yapmis haberimiz yok ilaclarla dusmeye baslayinca yine koyun gibi oldum bi tahlil istesin drundan.. kansizlikta ayni sekilde sinir yapabiliyor.
Oyle olsa iyi olacak heraldeİyiki bir hamile kalmış..Şımarık şımarık hareketler.Diğer hamile kardeşin bir süre ablasıyla görüşmesin.Görüştükçe morali daha da bozulacağa benziyor.
Bizemi yapiyo bebegi anlayamadim sizi4 ay kalmış idare ediverin.
Bebeği kendine yapmıyor ya ...Size yapıyor sonuçta
Hic konusamiyoruzki bisey desem sizin yuzunuzden der bize
Surekli anlayis bekliyor ama kendisi ters davraniyor
Sabir tasi degiliz evet malesef
Yani mesela suraya gidelim diyor hayir benim oraya gidesim yok diyosunuz kavga sebebi neden onun hic bi dedigini bi kerede kabul etmiyomusuz 10 kere anlatiyomus falan
Valla bende anlamadm kardes oldugumuz icin beraber bakariz diye dusunuyo bebege
Oylemi dersin
Bi soylemem gerek ama kabul edermi bilemiyorum
Oyle olsa iyi olacak heralde
Bizemi yapiyo bebegi anlayamadim sizi
alıp karşıma adam gibi konuşmak istiyorum ama yine ters teper diye korkuyorum
sizce gerek varmı böyle bişeye
ben çok alttan aldım hamile diye farkındayım
ama ince düşündüm hep bişey olmasın diye
görüşmeyincede ters tepiyor. bana bi kere diğer kardeşime iyi bana köpek gibi davranıyosun demiştiKonuşmaya çalışmanız ya da psikologa götürmeye çalışmanız anlamsız bence. Onun hiçbir şeyi yok. Yalnız kalsın kendini düzeltir. Siz bu kadar üstüne düştüğünüz için çocuk gibi kendini naza çekiyor. Millete niye kızıp bağırmıyor çünkü onlar tepki verecek ya da gidecek. Sizi saf görmüş kullanıyor. Ne demek kardeşiz diye bebeğe beraber bakarız? Size mi danıştı çocuk yaparken? Kendi haline bırakın.
Canıma minnet bebeğim doğurduktan sonra da görüşmeyebiliriz diyeceksiniz. Otursun aşağı bu ucuz triplere papuc bırakmayın aman. Abla ise ne olmuş yani ben de ablayim kardeşlerimin huzuruna mi edeyim yani. İlismeyin kendi haline bırakın psikolojik bir şeyi yok huysuz ve şımarık bence.görüşmeyincede ters tepiyor. bana bi kere diğer kardeşime iyi bana köpek gibi davranıyosun demişti
şimdi görüşmeye ara verelim desem ohooo
bu akşam kuran okutacak evinde sakinliğe ve huzura ihtiyacı varmış
annemde dahil hepimizin olduğu gruba yazıyo bunu
banada dün en iyisi ben doğurana kdar görüşmeyelim dedi
görüşmeyincede ters tepiyor. bana bi kere diğer kardeşime iyi bana köpek gibi davranıyosun demişti
nasıl anlatıcam bunu ona o kadar üste çıkmayı iyi beceriyoki duygu sömürüsü yapar gibiBenim de kardeşim idare ettikçe sapıttı. Hadi evlendi, eşinin yanında mahçup olmasın dedikçe ayarı kaçtı. Bigün açtım ağzımı yumdum gözümü o arayana dek epey görüşmedik.. Aylar sürdü bu.. Şu an benden ve babamdan çekiniyo ama anneme haldır huldur davranmaya devam.. Tabi ben haberini aldıkça hakkından geliyorum, babam da aynı şekilde.
İdare ettikçe ömrünüzü yer. Ne hali varsa görsün bırakın.
Ayrıca çok sıkıntılı sorunlu bi gebelik geçiriyorum ilk 4 ay barut gibiydim bende ama etrafım ve aileme karşı frenliyodum kendimi. Saçma sapan bahanelerin ardına saklanmasın, herkesin bi sıkıntısı var nihayetinde, bu insanlara saldırma hakkını vermiyo bize.
Canıma minnet bebeğim doğurduktan sonra da görüşmeyebiliriz diyeceksiniz. Otursun aşağı bu ucuz triplere papuc bırakmayın aman. Abla ise ne olmuş yani ben de ablayim kardeşlerimin huzuruna mi edeyim yani. İlismeyin kendi haline bırakın psikolojik bir şeyi yok huysuz ve şımarık bence.
Bunu açıkça demeniz gerekmiyor ama kendisi demiş. Kendinizi geri çekin. Bir yere çağırdığında gezmek için gitmeyin. İşim var deyin sürekli. Ciddi bir şey için çağırıyorsa gidin. Okuma olacaksa gidebilirsiniz ama yine mümkün olduğunca iletişimi sınırlandırın. Tartışmaya çalışırsa ben tartışmak istemiyorum deyip kalabalığa girin. Tersleyin gerekirse. Sizi ezmeye çalışmaktan vazgeçer.
E öyle derler zaten. Siz onun ne dediğine takılmıycaksınız tepkinizi gösterip geri çekilceksiniz bu kadar.nasıl anlatıcam bunu ona o kadar üste çıkmayı iyi beceriyoki duygu sömürüsü yapar gibi
hep benim zaten sizin hiç sucunuz yok diyo bişey deyince
Canıma minnet der görüşmezdim galiba ya da bilemedim ablam böyle bişey yapsa çekerdim heralde ya.görüşmeyincede ters tepiyor. bana bi kere diğer kardeşime iyi bana köpek gibi davranıyosun demişti
arkadaşımda öyle diyoKendi haline bırakın
ablamda çok saçmalardı.
birşey demezdik sonra düzelirdi
yani konuşmak da çözüm olmuyo bazen.
en çok çeken eniştem zatenSiz katlandikca tepenize cikiyor. Hamileligi kullaniyor. Hamilelikle sinirin ne alakasi var, ilk doguran o muymus? Ayrica doguruyorsa da herkesin bebesi kendine. Sizin icin yapmadi sonucta cocugu.
Çekebiliyorsa kocasi çeksin kahrini...
Siz de simartmayin bence.
bir abla olarak bir kardeşim diğer kardeşime zarar versin söylenirim kızarım
ablanız abartmış kesinlikle ciddi bir uyarıyı hakediyor
hamile olabilir ama başka birinin bebeğini kaybetmesine sebep olacak kadar bencilleştiyse orada dur diyeceksiniz
herkes hamile kalıyor kendini bulunmaz hint kumaşı sanmamalı uyarın acilen
diğer kardeşinizin günahı ne kadına bunları yaşattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?