- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
- 83
Aynen tatlım gül ama o kavgaya başladığında cevap bile verme. Çocuk doğduktan sonra sana bağırırsa sen ona on kat bağır. Bakar bakar artık sana söz geçiremeyeceğini anlar sana naz yapmaktan usanırCogu kisi bebek dogunca daha fena olur diyo ama bilmiyorum nasil idare etcez simdi ben bugun hic bisey yok gibi devammi ediyim konusmaya gulmeye ablamla
facede bişeyler paylaşıyor ya deli edecek beni :)Aynen tatlım gül ama o kavgaya başladığında cevap bile verme. Çocuk doğduktan sonra sana bağırırsa sen ona on kat bağır. Bakar bakar artık sana söz geçiremeyeceğini anlar sana naz yapmaktan usanır
Tatlım aldırma ya ablan senin huyunu öğrenmiş bile bile yapıyo huzursuz ol diye:)facede bişeyler paylaşıyor ya deli edecek beni :)
bazı sözlerin muhatabı kulaklar değil kalplerdir duymuyorsa zorlama
hayat bazı şeyleri kafana vura vura bazı şeyleride kalbini kıra kıra öğretir
Hic bisey yokmus gibi arayip napiyonmu desem bi bahaneyle :)) yoksa hic yaklasmasammiTatlım aldırma ya ablan senin huyunu öğrenmiş bile bile yapıyo huzursuz ol diye:)
yaklastigin icin azar isitiyorsun gormezden gelHic bisey yokmus gibi arayip napiyonmu desem bi bahaneyle :)) yoksa hic yaklasmasammi
şuraya gidelim dedi oda oraya gitmek istemedi o kadar
hiç arayı bulıyım ılımlı davranıyım yok
yaklastigin icin azar isitiyorsun gormezden gel
hamile olan düşük tehlike atlatan kardeşinizin suçu ne ablanızı ciddi şekilde uyarın
hamileyim diye birşey oldum sanmasın
önce insan olsun
Ne yapacaksınız, aynen devam edeceksiniz. Ablanızın huysuzluğu, aksiliği tamamen hamilelikle alakalı bir durum değil, normalde de anlaşamıyordunuz, önceki konunuzdan hatırlıyorum. Eee kendini düzeltesi de yok, siz de gidip yakınlarında ev alıyorsunuz. Pek bir şey değişmeyecek bence. Belki bebek doğunca, ona biraz odaklanır da, etrafındakilerle uğraşmaya zamanı olmaz.
Dun aksam kardesime gittik beraberTatlım aldırma ya ablan senin huyunu öğrenmiş bile bile yapıyo huzursuz ol diye:)
gitmezsem yarın bigün bunuda içinde biriktirip kusarmıki
ay nefret ediyorum bu halimden ya
çok kızgınım aslındaVereceği tepkiden değil gerçekten içinizden destek olması geliyorsa gidin. Kardeşsiniz sonuçta.
aslında yapıalcak birşey var.
hereks bir olup resmi davarnacak bir süre
o zamna toparlanır
Aynen tepenize çıkarmayın su insanları ablaya abla
daha fazla içinde biriktiripte patlamaz demi
o beni korkutan en çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?