Ablam hastanede yatıyo

Son adet tarihi çok önemli, iki adet döneminin ortasında yumurtlama olur. Sperm kadın vücudunda 3 gün canlı kalır. Bu sebepten haftası farklı olabilir. Ama 2000 değerin bir gün sonra 2100 olması düşük bi değer. İkiye katlaması gerekirdi. Eğer başka bir sorunu yoksa bu sebepten hastaneye yatırılması saçma geldi bana. Genelde haftaya gel tekrar bakalım derler.
Kızımda kese hem vajina da, hem ultrasonda görünmedi. Haftaya gel dedi, işten izin almadığım için 10 gün sonra gittim, hem kalkıp atışı, hem kese görülmüştü.
Ünlü filozof olan babaannem derki, erkek çocuğunda kese geç, kızda erken görünür 😂

Tansiyon kanama yok.Sırf kese gorunmedıgı ıcın ve dış gebelık tanısı kondugu ıcın yatıyor.
Benim lekelenmem sancım ve düzensiz kan artışı vardı ona rağmen normal çıktıysa sizin ablanızın bence biraz daha beklemesi gerekiyor umarım yanlış bi karar verilmez çünkü gebelik haftası gerçekten çok erken.

Ayyy canım benım.Sen annesın ablamada dua et.Annelerın duası kabul olur.
Tabiki ederim canım rabbim hayırlısını versin.

Benim tavsiyem tabiki sağlığı herşeyden önemli diş gebelik çok riskli ama keseyi görmeden karar vermesinler sabretsin inşallah

Kızlar anlayanlar bakabılırmı?Degerlerı atıyorum

Eklentiler

• 205AF1E6-84E4-4833-B5AF-7F1AA504DB54.webp
    205AF1E6-84E4-4833-B5AF-7F1AA504DB54.webp
    47 KB · Görüntüleme: 73
Cuma gunu yattı hastaneye canım.Burası doktor açısından ıyı degıl.Benım korkumda zaten bu.Her testı hamıle ama kese gorunmuo.
Canım benim degerlerı bakarmısınız?

Eklentiler

• F89A4E25-DDD8-49AE-91B7-826186E163ED.webp
    F89A4E25-DDD8-49AE-91B7-826186E163ED.webp
    47 KB · Görüntüleme: 65
Çok ama çok geçmiş olsun herşey olacağına varır ablanız hakkında en hayırlısı neyse onu yaşasın inşallah evet çok zor üzücü bi durum ama hiç bişey onun sağlığından önemli değil içinizi ferah tutun
durumuna yorum yapıcak olursam ablanızın değeri çok düşük bu değerlerle alttan ultrasonla bile zor görülebilir kese ama önceki değerleri ve artışları bilmiyorum ve bu artışlara ne sıklıkla bakılıyor 2 günde birse bu artış sağlıklı değil
3 kere yaşadım bu durumu çok şükür dış gebelik değildi ama hcg artışı düzensiz artıyorsa o gebelik başlasa bile devam etmiyor ne yazıkki
Bu durumu ilk yaşadığımda daha yüksek değerlerle kese görememiştik doktor büyük ihtimalle dış gebelik dedi ve sürekli kan takibi yapıldı sonrasında keseyi gördük bu sefer içi boş dendi sonraki günlerde kalp atışıda gördük ki bu duruma doktor bile çok şaşırmıştı ama 12.Haftanın içindeyken kalp atışlarının durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum sonra 2 defa daha aynını yaşadım çok üzücü bi durum ama olmuşla ölmüşle çare yok ne yazık ki
Canım bakarmısınız?Hastanedekı degerler.

Eklentiler

• AFDE5758-95B2-4966-A20A-5F80BEA38C41.webp
    AFDE5758-95B2-4966-A20A-5F80BEA38C41.webp
    47 KB · Görüntüleme: 51
Canım bakarmısınız?Hastanedekı degerler.
Beta hcg değerleri 2000 değil 20.000 üstüymüş o zaman doktorun bu şekilde yaklaşımı doğru çünkü bu değerlerde hem kese hem kalp atımı görülmüş olması lazımdı karından bakmıyorlardır zaten alttan muayeneyle görünmesi lazım
Dış gebelik şüphesinde haklılar takipten sonra ilaçla müdahale edilir tüpler zarar görmeden gebelik sonlandırılır
Rabbim ablanızın hakkkında hayırlısını versin ve çok geçmiş olsun

Değerler çok yüksekmiş gerçekten şimdi normallesti hastaneye yatırmaları. Benim 10. Haftamda 10binlerdeyken patlamıştı tüp. Doktorlar da haftasi erken diye mi bekletiyorlar acaba. Ya da ikiz gebeliklerde böyle çok yüksek değerler normalse onu mu bekliyorlar anlayamadım.

Beta hcg değerleri 2000 değil 20.000 üstüymüş o zaman doktorun bu şekilde yaklaşımı doğru çünkü bu değerlerde hem kese hem kalp atımı görülmüş olması lazımdı karından bakmıyorlardır zaten alttan muayeneyle görünmesi lazım
Dış gebelik şüphesinde haklılar takipten sonra ilaçla müdahale edilir tüpler zarar görmeden gebelik sonlandırılır
Alttanda gorunmuo bebek rahımdede baska yerdede gorunmuyo

Peki be olucak????korkuyorum

Benim lekelenmem sancım ve düzensiz kan artışı vardı ona rağmen normal çıktıysa sizin ablanızın bence biraz daha beklemesi gerekiyor umarım yanlış bi karar verilmez çünkü gebelik haftası gerçekten çok erken.
Değerler bu sekılde

Eklentiler

• A0894C80-7CF5-40F9-83AB-76C2631CB6BD.webp
    A0894C80-7CF5-40F9-83AB-76C2631CB6BD.webp
    47 KB · Görüntüleme: 56
Dış gebeliklerde ultrasonla görünmeyebiliyor zaten büyük ihtimal dış gebelik ama beklememeleri lazım Allah korusun çok riskli

Back
X