• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablam kocasindan dayak. yemis

missfibbonacci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
190
61
98
38
Hanımlar ailede tek okumayan bir ablam var ağzı var dili yoktur babam zamanında okutmaya çalıştı ama olmadı sonra bi Hayırsıza verdiler. Adam tüm borcunu ödediler çalışmaya diye gitti borç yaptı geldi.kardeşler eline para verdik ev alacam diye pesinat verdi. Şimdi anlamı sürekli evden kovuyor ve dovuyor ..dün gene dövmüş ve utanmaz annemi aramis dovdum diye .. Annem babam dan ne yapiyim iki çocuğu var getiriyimde ben mi bakiyim diyo ve sınır oluyorum gerçekten çok üzüldüm bilseydim hemen arardim polisi annem babam dan da nefret ediyorum.. 10 yıl oldu evleneli her

Annen baban sahip cikmiyomu ne demek 2 cocuga benmi bakim bakcaklar tabi onlarin da cani torunlari hey allahm

Nasil ya 2 cocugu var getireyim de ben mi bakayim ne demek? O cocuklar torun degil mi sonucta. Eniste ariyor kizinizi dovdum ailende bu cevabimi veriyor. Eniste denen pislik burdan yuz buluyor iste nasil olsa gidecek yeri yok diye. Bana bak oraya gelir senin agzini yuzunu dagitirim demesi lazimdi babanizin.

Ablaniza cok uzuldum ve ailenize de cok kizdim.

Bence ailenizle kinusun ablami alalim o pislik herifin elinden diyin bir sekilde ikna etmeye calisin.

Annen ve babanı kınıyorum. Ne demek ben mi bakacağım nerde kaldı senin anneliğin nerde kaldı senin babalığın:KK67: anne dün gece rahat uyumuş mu peki:KK51: kendimi yerine koymak istemem ama bizimkiler olay çıkarırlardı olay :rolleyes::rolleyes:

Hanımlar ailede tek okumayan bir ablam var ağzı var dili yoktur babam zamanında okutmaya çalıştı ama olmadı sonra bi Hayırsıza verdiler. Adam tüm borcunu ödediler çalışmaya diye gitti borç yaptı geldi.kardeşler eline para verdik ev alacam diye pesinat verdi. Şimdi anlamı sürekli evden kovuyor ve dovuyor ..dün gene dövmüş ve utanmaz annemi aramis dovdum diye .. Annem babam dan ne yapiyim iki çocuğu var getiriyimde ben mi bakiyim diyo ve sınır oluyorum gerçekten çok üzüldüm bilseydim hemen arardim polisi annem babam dan da nefret ediyorum.. 10 yıl oldu evleneli her

Bir sonraki telefonda arayip öldürdüğünü söyler
Bunlar hep ailenizin suçu bir de ödül diye adama para verip destek oluyorlar
Anneniz babanızı da Allah ıslah etsin

Annen ve babanı kınıyorum. Ne demek ben mi bakacağım nerde kaldı senin anneliğin nerde kaldı senin babalığın:KK67: anne dün gece rahat uyumuş mu peki:KK51: kendimi yerine koymak istemem ama bizimkiler olay çıkarırlardı olay :rolleyes::rolleyes:
El yumruğu yemeyen kendininkini balyoz zannedermis. Allah kimseyi düşürmesi.

3-5 kuruş vererek anne ve babalık mı yapıyor şimdi ailen ? Bu ne vicdan rahatlat mı? dünyayı başına yıkması lazımken sizinkiler üstüne para vermiş. Yazıklar olsun ya.
Polisi arasanız ne olur ki ? Savcıya yönlendirir. O belki uzaklaştırma verir. Bu ülkede kimse bir şey yapmadığı için işleniyor o kadın cinayetleri. Yarın Allah korusun öldürdüm diye ararsa anne ve babanız ne yapacak ? Tek yapacakları torunlarını yuvaya verip hayatlarına devam etmek olur herhalde.

Yazıda en ufak komik bir şey göremedim. :rolleyes::rolleyes: nedir?

Hayır damada para yediren anne babanın toruna bakmaya erinmesi ne demek. Cidden salak bi milletiz. Kızın başında erkek olsun yeter ki tüm malını satar yedirir o şerefsize sizinkiler. Ama toruna geldi mi yok. Babasız çocuklara mı bakıcaklr dul kızı mı evde tutucaklr.

çok acımasız gelebilir ama geçiçi olarak yurda verse çocukları geri almak üzere ( oluyormu bilmiyorum ) kendiside güzel bi iş bulup biraz birikim yapsa bu sürede ailenizde kalsa bi eve çıksa nasıl olur o_Otabi bu süre zarfında sizde destek olsanız

Back
X