- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi missfibbonacci
ooo kız bide kalp hastası haa peki ablan hic bosanma muhabbeti yaptımı sana eger calısıyosan sen cık dicem ablanla bi eve ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah ya... elleri kırılsın hayvan herifin.. anne baba sahip çıksa aslında bi halt yapamaz da.. işte..Hanımlar ailede tek okumayan bir ablam var ağzı var dili yoktur babam zamanında okutmaya çalıştı ama olmadı sonra bi Hayırsıza verdiler. Adam tüm borcunu ödediler çalışmaya diye gitti borç yaptı geldi.kardeşler eline para verdik ev alacam diye pesinat verdi. Şimdi anlamı sürekli evden kovuyor ve dovuyor ..dün gene dövmüş ve utanmaz annemi aramis dovdum diye .. Annem babam dan ne yapiyim iki çocuğu var getiriyimde ben mi bakiyim diyo ve sınır oluyorum gerçekten çok üzüldüm bilseydim hemen arardim polisi annem babam dan da nefret ediyorum.. 10 yıl oldu evleneli her
Simgelerde gülmüyor ki şok oldugunu belirtmis..Allahım sonra muniş abla banlıyor
Bu üyeye saydırmıcaz da kime saydırıcaz hey yarabbim
niye bu kadar kişiler ana baba kardeş bir de abla kızınızı dövdüm diyen adamı ayağının altına alabilecek tek adam yok mu ailedenEl yumruğu yemeyen kendininkini balyoz zannedermis. Allah kimseyi düşürmesi.
Bu sizin bakış açınız tabikiAma işte o koyduğumuz simeyller yorumun gercekciligini kaybediyo gibi oluyo dikat etmekte fayda var
Bak arkadaşım yanlış anladın heralde bende çok seviyorum similey kullanmayı ama Geyige kaçan konuda bu simileyleri zaten kullaniyoruz bu örnekBu sizin bakış açınız tabikiBen seviyorum bunları kullanmayı
![]()
ne biçim ailen var o maddi destekleri o adamla evliyken yapana kadar boşanmasını destekleyip o zaman yapsaydınız daha mantıklı olmaz mıydı?Hanımlar ailede tek okumayan bir ablam var ağzı var dili yoktur babam zamanında okutmaya çalıştı ama olmadı sonra bi Hayırsıza verdiler. Adam tüm borcunu ödediler çalışmaya diye gitti borç yaptı geldi.kardeşler eline para verdik ev alacam diye pesinat verdi. Şimdi anlamı sürekli evden kovuyor ve dovuyor ..dün gene dövmüş ve utanmaz annemi aramis dovdum diye .. Annem babam dan ne yapiyim iki çocuğu var getiriyimde ben mi bakiyim diyo ve sınır oluyorum gerçekten çok üzüldüm bilseydim hemen arardim polisi annem babam dan da nefret ediyorum.. 10 yıl oldu evleneli her
Allah o kocanın belasını versin eli kırılsın inşallah. Nokta.Hanımlar ailede tek okumayan bir ablam var ağzı var dili yoktur babam zamanında okutmaya çalıştı ama olmadı sonra bi Hayırsıza verdiler. Adam tüm borcunu ödediler çalışmaya diye gitti borç yaptı geldi.kardeşler eline para verdik ev alacam diye pesinat verdi. Şimdi anlamı sürekli evden kovuyor ve dovuyor ..dün gene dövmüş ve utanmaz annemi aramis dovdum diye .. Annem babam dan ne yapiyim iki çocuğu var getiriyimde ben mi bakiyim diyo ve sınır oluyorum gerçekten çok üzüldüm bilseydim hemen arardim polisi annem babam dan da nefret ediyorum.. 10 yıl oldu evleneli her