• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablam kocasindan dayak. yemis

ooo kız bide kalp hastası haa peki ablan hic bosanma muhabbeti yaptımı sana eger calısıyosan sen cık dicem ablanla bi eve ama

ablam kalp hastasi calisamaz demissiniz, affedersiniz ama kocasindan dayak yemek eziyet gormek calismaktan dahami kolay?

Hanımlar ailede tek okumayan bir ablam var ağzı var dili yoktur babam zamanında okutmaya çalıştı ama olmadı sonra bi Hayırsıza verdiler. Adam tüm borcunu ödediler çalışmaya diye gitti borç yaptı geldi.kardeşler eline para verdik ev alacam diye pesinat verdi. Şimdi anlamı sürekli evden kovuyor ve dovuyor ..dün gene dövmüş ve utanmaz annemi aramis dovdum diye .. Annem babam dan ne yapiyim iki çocuğu var getiriyimde ben mi bakiyim diyo ve sınır oluyorum gerçekten çok üzüldüm bilseydim hemen arardim polisi annem babam dan da nefret ediyorum.. 10 yıl oldu evleneli her
ah ya... elleri kırılsın hayvan herifin.. anne baba sahip çıksa aslında bi halt yapamaz da.. işte..

Aileniz bu deterjan olayini biliyor mu?bilmiyorsa neden soylemediniz?Siz ablanizin esine bir iki laf edemez misiniz?O deterjan parasinin nereden geldiginin hatirlatilmasi gerekiyor belki de.Ablanizi gercekten seviyorsaniz uzulmekten baska seyler yapin lutfen .

ya tüm suç ailenizin kusura bakmayın
ablanızı döven şerefsizin tekini parayla besliyorsunuz
bal kaymak falan da alın şöyle vurduğunda daha bir oturtsun
ama iki çocuğu eviniz de istemiyorsunuz ya adam dediğiniz gibi çalışmamazlık etmiyor kendi bakıyor çocuklara ya anneniz babanız kız dul kamasın da ölürse ölsün kafasındalar

Annelik babalık sadece biyolojik olarak kalmış malesef ve malesef böyle aileler var akĺım almasa da var benim babam gibi oda böyle bir tip evlendiler gittiler artik beni ilgilendirmez modunda bunu anlamam içinbu duruma gelmeme gerek yok Allah eşimden razı olsun iyi ki var ama taniyorum babami,annem de tam tersi melektir kocanin bi kusuru olursa ilk bana söyle ve asla beni unutma hep arkandayim dedi anacım bigun annemi aradm agliyordum moralim kaynanama bozulmustu hemen ucak biletini aliyorum gel benim yavrumu kimse uzemez dedi esimi aradi kizimi istiyorum karina sahip cikamiyorsan sanada yaziklar olsun dedi eşim şok oldu annecim bilmiyorm olayi nolur affedin dedi sizin anneniz boyle davransaydi o ablaniz bu kadar degersiz kimsesiz olmazdi kocasinin gözünde babanizi bosverin de bi anne nasil susabilir..

Bunu çekmek istiyor mu ablaniz? Siz kardeşisiniz, benim de bir ablam var. Sizin yerinize kendimi koydugumda anne babamdan önce ben halletmeye çalışırdım, oncelikle iyi bir avukat tutar, darp raporu aldirirdim

Önce küfretmiştir,sonra bir tokat,daha sonrası tekme tokat Allah ne verdiyse...
Şiddet başladığı ilk anda dur demelidir kişi,sonrası hep gelir sonrası hep vardır...

Bu sizin bakış açınız tabiki:KK66: Ben seviyorum bunları kullanmayı :KK66:
Bak arkadaşım yanlış anladın heralde bende çok seviyorum similey kullanmayı ama Geyige kaçan konuda bu simileyleri zaten kullaniyoruz bu örnek :KK53::KK45::rolleyes:)

Senin yazdığın ilk mesaj ciddi güzeldi sonuna koydugun bu :rolleyes:similey mesajın ciddiyetini çürüttü anlatabildimmi
Farkindaysan diğer arkadaslarda aynı fikirdeler

Hanımlar ailede tek okumayan bir ablam var ağzı var dili yoktur babam zamanında okutmaya çalıştı ama olmadı sonra bi Hayırsıza verdiler. Adam tüm borcunu ödediler çalışmaya diye gitti borç yaptı geldi.kardeşler eline para verdik ev alacam diye pesinat verdi. Şimdi anlamı sürekli evden kovuyor ve dovuyor ..dün gene dövmüş ve utanmaz annemi aramis dovdum diye .. Annem babam dan ne yapiyim iki çocuğu var getiriyimde ben mi bakiyim diyo ve sınır oluyorum gerçekten çok üzüldüm bilseydim hemen arardim polisi annem babam dan da nefret ediyorum.. 10 yıl oldu evleneli her
ne biçim ailen var o maddi destekleri o adamla evliyken yapana kadar boşanmasını destekleyip o zaman yapsaydınız daha mantıklı olmaz mıydı?

Allah o kocanın belasını versin eli kırılsın inşallah. Nokta.

Koca vicdansiz, baba kocadan daha vicdansiz.
Koca dengesiz, baba kocadan daha dengesiz.

Babana bile guvenme sozu su duruma cuk oturuyor.

Enisten yanlis kisiyi patakliyor. Bir gun babani dovsun de akli basina gelsin..

Paralari kendini bilmez bir herife yedirdigi icin yeterince kendini kizina sahip cikiyor hissediyordur Allah bilir..

Ne demek 2 cocukla benmi bakiyim?
Nasil ana baba bunlar?
Ayrica zaten demiyomusun her ihtiyaclarini annem babam karsiliyor diye?
Yani su an durum farkli degil? Yine para cikiyor ceplerinden yine.
Tek fark: hadi kizlarni saldilar o gunahsiz 2 torunlari huzur icinde buyuyecek.

Back
X