• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablam kocasindan dayak. yemis

Annenız babanız nasıl musade etmıs anlamadım ama Allah ablanıza yardımcı olsun çok üzücü bir durum o adamın lafı gelısı adam dıyorım ellerı kırılsın

Hanımlar ben o smileyi dikkat çekmek amaçlı koydum.. şiddet konusu türkiyenin yarayan kanası haline gelmiş bir meselede nasıl gülünebilr ki. Herşeyden önce bende bir kadınım benim de bir kızım var.

Hanımlar ben o smileyi dikkat çekmek amaçlı koydum.. şiddet konusu türkiyenin yarayan kanası haline gelmiş bir meselede nasıl gülünebilr ki. Herşeyden önce bende bir kadınım benim de bir kızım var.
Ama işte o koyduğumuz simeyller yorumun gercekciligini kaybediyo gibi oluyo dikat etmekte fayda var

Koca adam değil de ya aileye ne demeli
Kızlarının ağzını burnunu dağıtıp bide marifetmiş gibi arayıp dövdüm diyor babada çıt yok utanmasa teşvik primi verecek
Aman be olursa olsunda kızım kapıma gelmesin
Baba babalığını yapamadıktan sonra elin herifinden hayır bekle

Allah yardımcısı olsun.
İnsanın arkasında ailesi olmayınca çok zor gerçekten.
Aile kabul etmese de bu hayatı o yaşıyor, boşansın.

Çok üzüldüm bende gittim annemgile ablam çıkmış kendi gelmiş sonrada akşam ablam evine gitti kendi başına babam annemde bisey demedi.. Çok moralim bozuldu kendi kalp hastası inş tez zamanda canını alsın o pis adam deterjan almış eve tarih alıyormuş erken tarihte bitti diye dayak yemis:( ki biz aablamin eline sürekli haclik veririrz bayramligini bile biz alırız dugunumde giyeceği kıyafete kadar ben aldım ablama.. Annemgile çok kirginim çok üzüldüm ne yapacam

İlk evlendiği zamanlar 5 milyar borçlarını odediler. Bizimkiler ev alacam dedi o manyak bizde ablamizin evi olsun diye eline 10 milyar para verdik pesinat yaptı. Sadece onun için kendi anası babası kız kardeşler . Var

Çok üzüldüm bende gittim annemgile ablam çıkmış kendi gelmiş sonrada akşam ablam evine gitti kendi başına babam annemde bisey demedi.. Çok moralim bozuldu kendi kalp hastası inş tez zamanda canını alsın o pis adam deterjan almış eve tarih alıyormuş erken tarihte bitti diye dayak yemis:KK43: ki biz aablamin eline sürekli haclik veririrz bayramligini bile biz alırız dugunumde giyeceği kıyafete kadar ben aldım ablama.. Annemgile çok kirginim çok üzüldüm ne yapacam

Siz destek olun siz de çok pasifsiniz
Onun için araştırma yapın gidebileceği kadın kuruluşlarına bakın aile Bakanlığından yardım arayın
Öyle oturup üzülüyorum demekle olmuyor maalesef

İlk evlendiği zamanlar 5 milyar borçlarını odediler. Bizimkiler ev alacam dedi o manyak bizde ablamizin evi olsun diye eline 10 milyar para verdik pesinat yaptı. Sadece onun için kendi anası babası kız kardeşler . Var

Bunlari burada anlatınca ne değişiyor
Para mı asıl konu
ablama nasıl yardımcı olurum diye araştırın bence

aileniz o pisliğe vereceği parayla bir ev tutup ablan ve çocuklarına gayet te güzel bakabilir. E tabi isterlerse.. Nasıl göz yumup o adamın yaptıklarına çanak tutuyorlar aklım almıyor.

Çok üzüldüm bende gittim annemgile ablam çıkmış kendi gelmiş sonrada akşam ablam evine gitti kendi başına babam annemde bisey demedi.. Çok moralim bozuldu kendi kalp hastası inş tez zamanda canını alsın o pis adam deterjan almış eve tarih alıyormuş erken tarihte bitti diye dayak yemis:KK43: ki biz aablamin eline sürekli haclik veririrz bayramligini bile biz alırız dugunumde giyeceği kıyafete kadar ben aldım ablama.. Annemgile çok kirginim çok üzüldüm ne yapacam

Detetjan bitti diye dayak yemiş garibim , anasının babasının kapısına gelmiş
Ne vicdan yoksunu insanlar aileniz kalp hastası kızlarını aynı eve geri göndermişler
Eminim bir merhamet , bir umut ışığı görmek için baktı annesinin gözlerine ama görrmedi döndü o hayvanın yanına
Yazık ki ne yazık Allah anne babanın bile vicdanlısını merhametlisini versin

Anne babaniz kendinde mi? Kizina sahip cikmayip dayakci damada para yedirmek ne demek? Odul mu veriyorlar, aferin iyi dovdun al buda cebine harclik mi diyorlar? Bu kadar mi dusmanlar kizlarina. Hadi kimi kimsesi olmasa anlarim da babasi anasi hala hayatta ama hala sahipsiz. Allah akil fikir versin ne diyim.

Hanımlar ailede tek okumayan bir ablam var ağzı var dili yoktur babam zamanında okutmaya çalıştı ama olmadı sonra bi Hayırsıza verdiler. Adam tüm borcunu ödediler çalışmaya diye gitti borç yaptı geldi.kardeşler eline para verdik ev alacam diye pesinat verdi. Şimdi anlamı sürekli evden kovuyor ve dovuyor ..dün gene dövmüş ve utanmaz annemi aramis dovdum diye .. Annem babam dan ne yapiyim iki çocuğu var getiriyimde ben mi bakiyim diyo ve sınır oluyorum gerçekten çok üzüldüm bilseydim hemen arardim polisi annem babam dan da nefret ediyorum.. 10 yıl oldu evleneli her
içinde evlat sevgisi olmayan her baba bunu söyler adam adam degil ki evladınada sen bakıcam torunlarınada torunlaru yük olarak gören dedeler babalar allah onlara ne yazılar ne kaderler yazıcak kim bilir

Back
X