- 18 Ekim 2015
- 190
- 61
- 98
- 38
- Konu Sahibi missfibbonacci
-
Hanımlar ailede tek okumayan bir ablam var ağzı var dili yoktur babam zamanında okutmaya çalıştı ama olmadı sonra bi Hayırsıza verdiler. Adam tüm borcunu ödediler çalışmaya diye gitti borç yaptı geldi.kardeşler eline para verdik ev alacam diye pesinat verdi. Şimdi anlamı sürekli evden kovuyor ve dovuyor ..dün gene dövmüş ve utanmaz annemi aramis dovdum diye .. Annem babam dan ne yapiyim iki çocuğu var getiriyimde ben mi bakiyim diyo ve sınır oluyorum gerçekten çok üzüldüm bilseydim hemen arardim polisi annem babam dan da nefret ediyorum.. 10 yıl oldu evleneli her
komik olan ne pardonAnnen ve babanı kınıyorum. Ne demek ben mi bakacağım nerde kaldı senin anneliğin nerde kaldı senin babalığınanne dün gece rahat uyumuş mu peki kendimi yerine koymak istemem ama bizimkiler olay çıkarırlardı olay
El yumruğu yemeyen kendininkini balyoz zannedermis. Allah kimseyi düşürmesi.Annen ve babanı kınıyorum. Ne demek ben mi bakacağım nerde kaldı senin anneliğin nerde kaldı senin babalığınanne dün gece rahat uyumuş mu peki kendimi yerine koymak istemem ama bizimkiler olay çıkarırlardı olay
Ben komik kelimesi kullanmadım dikkatli okursanız görürsünüzkomik olan ne pardon
Annen ve babanı kınıyorum. Ne demek ben mi bakacağım nerde kaldı senin anneliğin nerde kaldı senin babalığınanne dün gece rahat uyumuş mu peki kendimi yerine koymak istemem ama bizimkiler olay çıkarırlardı olay
Hanımlar ailede tek okumayan bir ablam var ağzı var dili yoktur babam zamanında okutmaya çalıştı ama olmadı sonra bi Hayırsıza verdiler. Adam tüm borcunu ödediler çalışmaya diye gitti borç yaptı geldi.kardeşler eline para verdik ev alacam diye pesinat verdi. Şimdi anlamı sürekli evden kovuyor ve dovuyor ..dün gene dövmüş ve utanmaz annemi aramis dovdum diye .. Annem babam dan ne yapiyim iki çocuğu var getiriyimde ben mi bakiyim diyo ve sınır oluyorum gerçekten çok üzüldüm bilseydim hemen arardim polisi annem babam dan da nefret ediyorum.. 10 yıl oldu evleneli her
Allahım sonra muniş abla banlıyorBen komik kelimesi kullanmadım dikkatli okursanız görürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?