• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablam kocasindan dayak. yemis

Hanımlar ailede tek okumayan bir ablam var ağzı var dili yoktur babam zamanında okutmaya çalıştı ama olmadı sonra bi Hayırsıza verdiler. Adam tüm borcunu ödediler çalışmaya diye gitti borç yaptı geldi.kardeşler eline para verdik ev alacam diye pesinat verdi. Şimdi anlamı sürekli evden kovuyor ve dovuyor ..dün gene dövmüş ve utanmaz annemi aramis dovdum diye .. Annem babam dan ne yapiyim iki çocuğu var getiriyimde ben mi bakiyim diyo ve sınır oluyorum gerçekten çok üzüldüm bilseydim hemen arardim polisi annem babam dan da nefret ediyorum.. 10 yıl oldu evleneli her
kusura bakmayın da eğer anne babanız gerçekten böyle düşünüyorlarsa vah onların insanlığına, vah onların anne babalığına...!
yavrularının göz göre göre bir hayvanın elinde can vermesini mi bekliyorlar acaba?

Hanımlar ailede tek okumayan bir ablam var ağzı var dili yoktur babam zamanında okutmaya çalıştı ama olmadı sonra bi Hayırsıza verdiler. Adam tüm borcunu ödediler çalışmaya diye gitti borç yaptı geldi.kardeşler eline para verdik ev alacam diye pesinat verdi. Şimdi anlamı sürekli evden kovuyor ve dovuyor ..dün gene dövmüş ve utanmaz annemi aramis dovdum diye .. Annem babam dan ne yapiyim iki çocuğu var getiriyimde ben mi bakiyim diyo ve sınır oluyorum gerçekten çok üzüldüm bilseydim hemen arardim polisi annem babam dan da nefret ediyorum.. 10 yıl oldu evleneli her
Ailen bakmıyosa sen bak

Ailenin göz yumması enteresan ya !!Evladı dayak yiyor dayak !!susmak ne be ?
Evlat bu arkadaş ötesi yok !
Rabbim enne ve babalığı hakedecek insanlara versin birşey diyemicem ,
Ablanızının rabbim yardımcısı olsun bir çıkar yol bulsun inşallah

Valla bence böyle olaylarda ailenin etkisi çok büyük, benzeri bir tanıdığımın başına da geldi ailesi sebep olmuştu biraz da şiddete, tabi adamın içinde de öküzlük yatıyormuş zaten o ayrı. Ablanız zaten kendini çok ifade edemeyen biriymiş sanırım, ailenizinde böyle zamanda bu davranışı yapması.. Siz konuşsanız annenizle babanızla bu durumu yani ablanızın yanınıza gelmesi için ? Kendilerine gelmesini sağlarsınız belki biraz olsun, çok sanmıyorum ama. Annenizin ve babanızın ebeveynliğine üzüldüm gerçekten..

Back
X