- 25 Aralık 2022
- 264
- -17
- 28
- Konu Sahibi kedilerbenimkankam
-
Şu an ugramiyorum ama eskiden uğruyorum şikayet ettim ilgilenen yokAblacim sen neler yaşıyorsun o evde? Hala tacize ugruyor musun? Gidip sikayetci olamaz misin?
Edevlwt sifren var mi?Şu an ugramiyorum ama eskiden uğruyorum şikayet ettim ilgilenen yok
Keşke olmasam canim bu kadar yanmazdiSen o ailenin öz evladı olduğuna emin misin. Yani pes insan kendi canından kanında birine böylesi düşmanlık nasıl yapar anlayamıyorum açıkçası
E devletim yokEdevlwt sifren var mi?
Onu seviyorum diyo onun ugradigini sanmıyorum ztn hep onun tarafında üni kazanıp gitmeyi düşünüyorum evdenOz abin tarafindan istismara ugradin ? Neden şikayetçi olmuyorsun. Bunu aile biliyor,ablan o istismarcı ile aynı evde kalıyor. Büyük ihtimal oda istismara uğradı.Lutfen devlete sigin ve bir yurda yerles. Egitimini tamamla ve meslek sahibi ol. Bu igrenc insanlarsan uzak dur
Herhangi bir karakola gidip durumunu anlatir misin? Zamaninda sikayetci oldugunu ve sonucunun ne oldugunu bilmediğinide söyleyebilir misin?Şu an ugramiyorum ama eskiden uğruyorum şikayet ettim ilgilenen yok
Teyzem de halam da yok anneanem de tacizciye evinde bakıyor dayimlar beni almaz ztn hepsi bu olayı biliyo ama ailemin iyi olduğunu dusunuyo bana inanmıyorlarYanina tasinabilecegin dede, anneanne, babaanne, teyze vs var mi peki?
Tamam en azindan abinle ayni evde değilsin. Bak sen henuz küçüksün. Karakola gidip durumunu anlat, burada actigin konular var ya onlarin hepsini anlat polislere, sana yol gostermelerini iste.Teyzem de halam da yok anneanem de tacizciye evinde bakıyor dayimlar beni almaz ztn hepsi bu olayı biliyo ama ailemin iyi olduğunu dusunuyo bana inanmıyorlar
Sahte değil yemin ederim her şeyin üstüne ztn bayadir evden gitmeyi düşünüyorumUmarım sahtedir bu üyelik.
Eğer gerçekten bunları yaşıyorsanız lütfen şikayetçi olun ve kendinize ayrı bir hayat kurun. Reşit olur olmaz yapın bunu.
Yurda alalım dediler istemedim benim yaşadığım şeyler çok karışık polisleri de kansiriyo ailemTamam en azindan abinle ayni evde değilsin. Bak sen henuz küçüksün. Karakola gidip durumunu anlat, burada actigin konular var ya onlarin hepsini anlat polislere, sana yol gostermelerini iste.
Biliyolar ona rağmen aynı evde kaldık bu sene gitti evden polis de yurda alalım dedi ama orası daha kotuAnnen baban biliyor mu tacizi? Bu nasil aile? Polise git kurtar kendini
Tamam canim yurda git işte. Daha duzenli bir hayatin olur. Kilo vermek istiyordun, yurtta daha kolay verirsin. Üniversite kazanma ihtimalinde artarYurda alalım dediler istemedim benim yaşadığım şeyler çok karışık polisleri de kansiriyo ailem
Çok denedim sonu hep kötu bitti babam diyor bu kız deli psikiyatrist e gittigimi gosteriyor ben depresyon için gidiyodum onlar da inanıyor hemen bu kız bakırköye gidiyor diye üstünü kapatiyolarHerhangi bir karakola gidip durumunu anlatir misin? Zamaninda sikayetci oldugunu ve sonucunun ne oldugunu bilmediğinide söyleyebilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?