Ablam neden böyle :( ??

kedilerbenimkankam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2022
264
-17
28
Ben 16 yasindayim ablam 22 hep bana küfür eder bağırır döver neden böyle bilmiyorum kısaca anlatmak gerekirse bugün yemek yiyodum hışırtı sesi geldi sen benim makyaj malzemelerimi mi karıştırıyorsun or** dediwn ufak bir şeyde sesini yükseltiyor hep en ufak noktamdan vuruyor beni ben küçükken öz abim tarafından istismara uğradım bile bile onun tarafını tuttu onla iki ay aynı evde yaşadı ben mi seni taciz ettim he hak ettin ettin dedi olur olmaz yerde abim abim der bildiği halde gözümün içine bakıyor herkesi aşkım böceğim diye kaydetmiş beni adımla neden böyle yaptın diyorum ne diye kaydetmemi bekliyosun salağa bak diyo annem de ne olursa olsun onu tutuyor babam da ablam sürekli ben depresyona girdim senin yüzünden diyor ağlıyor annem de inanıp bana kızıyor bu ablam neden beni sevmiyor nefret ediyor hala gebersen de kurtulsak dedi her an kavga ediyoruz napabilirim

Oz abin tarafindan istismara ugradin ? Neden şikayetçi olmuyorsun. Bunu aile biliyor,ablan o istismarcı ile aynı evde kalıyor. Büyük ihtimal oda istismara uğradı.Lutfen devlete sigin ve bir yurda yerles. Egitimini tamamla ve meslek sahibi ol. Bu igrenc insanlarsan uzak dur

Onu seviyorum diyo onun ugradigini sanmıyorum ztn hep onun tarafında üni kazanıp gitmeyi düşünüyorum evden

Yanina tasinabilecegin dede, anneanne, babaanne, teyze vs var mi peki?
Teyzem de halam da yok anneanem de tacizciye evinde bakıyor dayimlar beni almaz ztn hepsi bu olayı biliyo ama ailemin iyi olduğunu dusunuyo bana inanmıyorlar

Teyzem de halam da yok anneanem de tacizciye evinde bakıyor dayimlar beni almaz ztn hepsi bu olayı biliyo ama ailemin iyi olduğunu dusunuyo bana inanmıyorlar
Tamam en azindan abinle ayni evde değilsin. Bak sen henuz küçüksün. Karakola gidip durumunu anlat, burada actigin konular var ya onlarin hepsini anlat polislere, sana yol gostermelerini iste.

Tamam en azindan abinle ayni evde değilsin. Bak sen henuz küçüksün. Karakola gidip durumunu anlat, burada actigin konular var ya onlarin hepsini anlat polislere, sana yol gostermelerini iste.
Yurda alalım dediler istemedim benim yaşadığım şeyler çok karışık polisleri de kansiriyo ailem

Yurda alalım dediler istemedim benim yaşadığım şeyler çok karışık polisleri de kansiriyo ailem
Tamam canim yurda git işte. Daha duzenli bir hayatin olur. Kilo vermek istiyordun, yurtta daha kolay verirsin. Üniversite kazanma ihtimalinde artar

Herhangi bir karakola gidip durumunu anlatir misin? Zamaninda sikayetci oldugunu ve sonucunun ne oldugunu bilmediğinide söyleyebilir misin?
Çok denedim sonu hep kötu bitti babam diyor bu kız deli psikiyatrist e gittigimi gosteriyor ben depresyon için gidiyodum onlar da inanıyor hemen bu kız bakırköye gidiyor diye üstünü kapatiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…