Ablam neden böyle :( ??

Taciz e ugruyorsun o anne baba ne yapıyor.Derhal o evden kurtul.Sessiz kalıyorlardı kurtul.

Gerçekten şuan abinin kafasını duvardan çıkartmak istiyorum bu nasıl bir pislik ya şikayet edin durmadan şikayet edin herkese komşuya polise yolda birlikte yürürken yoldan geçen kişilere kimse böyle birşeye göz yummaz yumamaz emin olun .

Yaşadiklariniz için öncelikle geçmis olsun, siz biran önce o evden kurtulaya çalisin,en azindan bi süre akrabalarinin yaninda kalmayi denemelisin

Sen bunları yaşarken ailenin diğer üyeleri o an nerdeydi, siz abinle yalnız mıydınız evde? Yani çığlık falan atsan seni duyucak biri yok muydu etrafında ve sonrasında nasıl kurtuldun abinin elinden?

Mahkeme sonucu ne oldu?

Annemler eve pek ugramazdi ztn beni bıçakla tehtid ediyodu o zaman küçüktü boyun eliyle ağzımı kapatiyodu nefessiz kalıyorum serbest kaldı babamın avukat arkadaşları yüzünden daha fazla da konuşmak istemiyorum bu konu hakkında yasadiklarimi bı Allah bide ben biliyorum

Söyledim amaben de utanıyorum suçum olmamasina rağmen çevremiz çok cahil maalesef insanlar o kadar kötü kalpli ki anlatsam tehtid malzemesi koz olarak görüyorlar bunu

Aşçılık istiyorum otellere felan girebilirim o zaman diye iyi bir üniversitede umarım kazanabilirim
Canım eğer çocuk esirgeme de kalırsan ne mezunu olursan ol devlet sana iş sağlıyor böylece kimseye muhtaç kalmazsın o yüzden bir daha düşün bence

yaa çok üzüldüm o pis sapıkla hala aynı evde olmanıza. lütfen kendinize dikkat edin, keşke elimizden bir şey gelse.

Önceki yorumlarında yurda gitmeyi reddettiğini ve yurtların kötü olduğunu söylemişsin. Reşit olmasan bile çocuk yaşta değilsin artık, yurtta sana kim ne kötülük yapabilir ki? 5 yaşında çocuk olsan mesela seni dövseler falan o zaman çocuk olduğun için karşılık veremezdin diyeceğim ama gayet kendini savunabilecek yaştasın. Bu yüzden yurtta kalmakla ilgili olumsuz düşüncelerine anlam veremedim.

İstismar gibi bir durum yaşayan insan neden devletin koruması altında güvenli bir şekilde hayatına devam etmeyi seçmek varken istismarcısıyla yan yana binalarda yaşamak ister ki... Hem abin tarafından istismar edildiğini hem de ablan tarafından ezildiğini söylüyorsun. Ee seni yurda alalım dediklerinde ona da hayır gitmem diyorsun. Kendi iradenle hâlâ onlarla yaşamayı tercih ediyorsun. O zaman daha niye halinden şikayet ediyorsun ilginç olan da bu.
Allah yardımcın olsun demekten başka bir şey diyemiyorum şu durumda.

Oranın ortamını bilmiyosun evet reşit değilim ama küçük çocuk da degilim bir yilim kaldigi için sabrediyorum

Siz iyi misiniz? O kadar sinirlendim ki banlanmak istemiyorum o yüzden içimde tutacağım. Siz ablanın tacize uğramadığını nereden biliyorsunuz? İnsan psikolojisi öyle iki kere iki dört gibi işlemiyor. Yaşadığı durumun üzerini örtebilmek için bu kadar öfkeli belki de. Sizce böyle bir ailede abladan mantıklı hareket etmesi beklenebilir mi? Anne-baba abiden tarafaysa ablası da güçlü olanın yanında durarak yaşadıkları olayları bilincinde hiç yaşanmamış gibi sanki kardeşi suçluymuş gibi düşünerek ayakta kalıyor belki? Yazdıklarınız o kadar basmakalıp ki. Şöyleyse şöyle olurdu böyleyse böyle olurdu. Ensest zaten çok yaygın ve genelde aileler kabullenmiyor. Eğer konu gerçekse zaten ailesinin inanmadığı bir çocuğa bunları yazarak iyice umudunu yitirmesine sebep oluyorsunuz ve bu korkunç bir durum.

Sizin dediklerinizin de ihtimalden ötesi yok, böyle böyle oldu diye kesin bir şey diyemiyoruz. Burdan sadece anlatılanlara göre tahminde bulunabiliyoruz ancak hanımefendi. Benim yazdıklarıma bu kadar sinirlenmişsiniz ama kızımızın bu hayatı hâlâ kendisinin tercih ettiğine hiçbir şey dememişsiniz. Abiden istismar görüyor, abla tarafından eziliyor, dövülüyor. Kızımızı yurda almayı teklif ediyorlar ama konu sahibi kızımız devlet güvencesinde olmayı reddederek istismarcısının yakınında yaşamayı tercih ediyor. Sonra da ablam beni eziyor, abim beni istismar etti diye halinden yakınıyor. Açıkçası hayatından bu kadar şikayet edip harekete geçmemesi bana saçma geldi ki "seni yurda alalım kendi hayatına bak" diye önüne sunulmuş bir fırsat var. Kim bu fırsatı değerlendirmek yerine istismarcısının yakınında ve mutsuz olduğu insanlarla yaşamayı tercih eder ki? Yine de Allah yardımcısı olsun başka bir şey diyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…