Ablam neden böyle :( ??

Teyzem de halam da yok anneanem de tacizciye evinde bakıyor dayimlar beni almaz ztn hepsi bu olayı biliyo ama ailemin iyi olduğunu dusunuyo bana inanmıyorlar
Allah Allah. Ailen taciz olayini kabul etmiyor mu? Yanlis anlamazsan nasil bir tacizdi? Sizin ailede normal gorulen seyler mi bunlar?

Tamam canim yurda git işte. Daha duzenli bir hayatin olur. Kilo vermek istiyordun, yurtta daha kolay verirsin. Üniversite kazanma ihtimalinde artar
Bence çocuk esirgeme kurumları çok kötü haberler de görüyoruz seneye son senem 2 yıllık da olsa gidicem kazanıp bir yeri

Aldığı terbiye sıfır. Benim evimde şiddet yoktu. Ufak tefek annemden dayak yerdim. Hep şiddete karşı olarak büyütüldüm . Benim de kız kardeşim var. Ona canımı veririm. Hep eşyalarımı karıştırır. Kendi odasına götürül sahiplenir . Hiç kızmam çünkü benim olan her şey onundur! O bana annem babamın emaneti! Siz de karşı durun. Bağırın gerekirse siz de dövün onu. Sakın ezdirmeyin rezil hastaya bak ya o kim ki sana vuruyor

Yurt daha kötü olduğu için ordakilere sahipsiz muamelesi yapıyorlar orada daha kötü olurum diye gidemiyorum
Anlıyorum sizi, o zaman tek çareniz üniversite sınavına tüm gücünüzle çalışın ve reşit olunca başka şehirde üniversite okumaya gidin. Orada kyk yurdunda kalırsınız ve burs alıp part time çalışırsınız. Okul bitince zaten işe girersiniz kimseye eyvallahınız olmaz. Ama lütfen güzel okul güzel bölüm kazanın ki kimseye muhtaç kalmayın

Aşçılık istiyorum otellere felan girebilirim o zaman diye iyi bir üniversitede umarım kazanabilirim

Ablan mutsuz, sorunlu.. gücü sana yetiyor ya da sana yüklüyor hislerimin sebebini senden alıyor başına gelen her kötü şeyin, yaşayamadığı her güzel şeyin hıncını.. nerden biyosun diye sorma, kendini suçlama, oku çalış o evden kurtul

Keşke sizin gibi bir ablam olsaydı ben onun eşyasını almasam bile aldın der her seyimi alır kırar ağza alinmicak laflar eder ben her konuda sanssizim

Haklısın ama ailem bile böyle igrencken kime guvenicem ben bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…