- 3 Şubat 2018
- 6.636
- 25.385
- 548
- 28
- Konu Sahibi kedilerbenimkankam
-
Lütfen yurda gidin istismar edilmişsiniz var mı bunun ötesiBiliyolar ona rağmen aynı evde kaldık bu sene gitti evden polis de yurda alalım dedi ama orası daha kotu
Nereye gitti?Biliyolar ona rağmen aynı evde kaldık bu sene gitti evden polis de yurda alalım dedi ama orası daha kotu
Allah Allah. Ailen taciz olayini kabul etmiyor mu? Yanlis anlamazsan nasil bir tacizdi? Sizin ailede normal gorulen seyler mi bunlar?Teyzem de halam da yok anneanem de tacizciye evinde bakıyor dayimlar beni almaz ztn hepsi bu olayı biliyo ama ailemin iyi olduğunu dusunuyo bana inanmıyorlar
Üstünü kapatiyolar olmamış gibi davran diyolar bana kendileri yasamadigi için bilmezler o acıyı çok ağır bir seydiAllah Allah. Ailen taciz olayini kabul etmiyor mu? Yanlis anlamazsan nasil bir tacizdi? Sizin ailede normal gorulen seyler mi bunlar?
Yurt daha kötü olduğu için ordakilere sahipsiz muamelesi yapıyorlar orada daha kötü olurum diye gidemiyorumLütfen yurda gidin istismar edilmişsiniz var mı bunun ötesi
Bence çocuk esirgeme kurumları çok kötü haberler de görüyoruz seneye son senem 2 yıllık da olsa gidicem kazanıp bir yeriTamam canim yurda git işte. Daha duzenli bir hayatin olur. Kilo vermek istiyordun, yurtta daha kolay verirsin. Üniversite kazanma ihtimalinde artar
Bence çocuk esirgeme kurumları çok kötü haberler de görüyoruz seneye son senem 2 yıllık da olsa gidicem kazanıp bir yeri
Anlıyorum sizi, o zaman tek çareniz üniversite sınavına tüm gücünüzle çalışın ve reşit olunca başka şehirde üniversite okumaya gidin. Orada kyk yurdunda kalırsınız ve burs alıp part time çalışırsınız. Okul bitince zaten işe girersiniz kimseye eyvallahınız olmaz. Ama lütfen güzel okul güzel bölüm kazanın ki kimseye muhtaç kalmayınYurt daha kötü olduğu için ordakilere sahipsiz muamelesi yapıyorlar orada daha kötü olurum diye gidemiyorum
Aşçılık istiyorum otellere felan girebilirim o zaman diye iyi bir üniversitede umarım kazanabilirimAnlıyorum sizi, o zaman tek çareniz üniversite sınavına tüm gücünüzle çalışın ve reşit olunca başka şehirde üniversite okumaya gidin. Orada kyk yurdunda kalırsınız ve burs alıp part time çalışırsınız. Okul bitince zaten işe girersiniz kimseye eyvallahınız olmaz. Ama lütfen güzel okul güzel bölüm kazanın ki kimseye muhtaç kalmayın
Aşçılık istiyorum sizce bunda iş imkanı var miCanim onemli olan kazanmak degil. Is bulabileceğin bir bolumu kazanmak. Sen kuruma gitmeyi birdaha dusun
Var bence. Okurken bir yerlerde calismani tavsiye ederimAşçılık istiyorum sizce bunda iş imkanı var mi
Umarım kazanırım yoksa hayatım hep böyle gececekVar bence. Okurken bir yerlerde calismani tavsiye ederim
Anneannemin evinde hemen yan binaNereye gitti?
İnşallah kazanırsınız okurken de bölümünüzle ilgili işlerde çalışabilirsiniz güzel tecrübe olur. Umarım tüm güzel şeyler sizinle olsunAşçılık istiyorum otellere felan girebilirim o zaman diye iyi bir üniversitede umarım kazanabilirim
İstanbulhangi şehirdesin? yardımcı olmak isterim.
Ablan mutsuz, sorunlu.. gücü sana yetiyor ya da sana yüklüyor hislerimin sebebini senden alıyor başına gelen her kötü şeyin, yaşayamadığı her güzel şeyin hıncını.. nerden biyosun diye sorma, kendini suçlama, oku çalış o evden kurtulBen 16 yasindayim ablam 22 hep bana küfür eder bağırır döver neden böyle bilmiyorum kısaca anlatmak gerekirse bugün yemek yiyodum hışırtı sesi geldi sen benim makyaj malzemelerimi mi karıştırıyorsun or** dediwn ufak bir şeyde sesini yükseltiyor hep en ufak noktamdan vuruyor beni ben küçükken öz abim tarafından istismara uğradım bile bile onun tarafını tuttu onla iki ay aynı evde yaşadı ben mi seni taciz ettim he hak ettin ettin dedi olur olmaz yerde abim abim der bildiği halde gözümün içine bakıyor herkesi aşkım böceğim diye kaydetmiş beni adımla neden böyle yaptın diyorum ne diye kaydetmemi bekliyosun salağa bak diyo annem de ne olursa olsun onu tutuyor babam da ablam sürekli ben depresyona girdim senin yüzünden diyor ağlıyor annem de inanıp bana kızıyor bu ablam neden beni sevmiyor nefret ediyor hala gebersen de kurtulsak dedi her an kavga ediyoruz napabilirim
Keşke sizin gibi bir ablam olsaydı ben onun eşyasını almasam bile aldın der her seyimi alır kırar ağza alinmicak laflar eder ben her konuda sanssizimAldığı terbiye sıfır. Benim evimde şiddet yoktu. Ufak tefek annemden dayak yerdim. Hep şiddete karşı olarak büyütüldüm . Benim de kız kardeşim var. Ona canımı veririm. Hep eşyalarımı karıştırır. Kendi odasına götürül sahiplenir . Hiç kızmam çünkü benim olan her şey onundur! O bana annem babamın emaneti! Siz de karşı durun. Bağırın gerekirse siz de dövün onu. Sakın ezdirmeyin rezil hastaya bak ya o kim ki sana vuruyor
Haklısın ama ailem bile böyle igrencken kime guvenicem ben bilmiyorum...Ablan mutsuz, sorunlu.. gücü sana yetiyor ya da sana yüklüyor hislerimin sebebini senden alıyor başına gelen her kötü şeyin, yaşayamadığı her güzel şeyin hıncını.. nerden biyosun diye sorma, kendini suçlama, oku çalış o evden kurtul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?