• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam ve eşi bizi bunaltıyor ☹️

Dilara789

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2017
12
3
1
47
Merhaba arkadaşlar,iki yıllık evliyim ve eşimle aramda hiç bı sorun yok amaaa ablam bizim aramızı bozuyor,memlekette yaşıyoruz ve ikimizin ailesi de burada ama bizim için tek sorun ablam ve eşi.ne annemler ne de eşimin ailesi işimize karışıyor bu konuda çok rahatız ama ablam sürekli bize kaynanalik yapıyor.surekli arıyor sorgulamaya çalışıyor sanki,artık telefonunu açmıyorum,soğuk davranıyorum ama anlamıyorlar,çat kapı geliyorlar (gelmeden arasalar kabul etmiyorum çünkü)eşim surat asıyor geldiklerinde ama anlamıyorlar.gelmiyosunuz diye sürekli laf söylüyor bende biz iki tarafa da eşit olmak istiyoruz o yüzden her zaman gelemeyiz bı sınırı olmalı diyorum ama bir gün sonra yine aynı şey,ya arıyor ben açmayınca da mesaj gönderiyor bir sürü.yine de gitmiyoruz tabi.enistem gezmeyi çok seviyor bizi de peşinde sürüklemek istiyor ama biz istemiyoruz.kac kez söyledik biz istemiyoruz evimizde başbaşa vakit geçirmek istiyoruz diye ama bir gün sonra unutup yine aynı şeyleri yaşıyoruz.cok sıkıldık artık,annemlere söyledik onlarda artık rahat bırakın karışmayın diye söylüyorlar fakat anlayan kim bi yol gosterin başka ne yapabiliriz?

Merhaba arkadaşlar,iki yıllık evliyim ve eşimle aramda hiç bı sorun yok amaaa ablam bizim aramızı bozuyor,memlekette yaşıyoruz ve ikimizin ailesi de burada ama bizim için tek sorun ablam ve eşi.ne annemler ne de eşimin ailesi işimize karışıyor bu konuda çok rahatız ama ablam sürekli bize kaynanalik yapıyor.surekli arıyor sorgulamaya çalışıyor sanki,artık telefonunu açmıyorum,soğuk davranıyorum ama anlamıyorlar,çat kapı geliyorlar (gelmeden arasalar kabul etmiyorum çünkü)eşim surat asıyor geldiklerinde ama anlamıyorlar.gelmiyosunuz diye sürekli laf söylüyor bende biz iki tarafa da eşit olmak istiyoruz o yüzden her zaman gelemeyiz bı sınırı olmalı diyorum ama bir gün sonra yine aynı şey,ya arıyor ben açmayınca da mesaj gönderiyor bir sürü.yine de gitmiyoruz tabi.enistem gezmeyi çok seviyor bizi de peşinde sürüklemek istiyor ama biz istemiyoruz.kac kez söyledik biz istemiyoruz evimizde başbaşa vakit geçirmek istiyoruz diye ama bir gün sonra unutup yine aynı şeyleri yaşıyoruz.cok sıkıldık artık,annemlere söyledik onlarda artık rahat bırakın karışmayın diye söylüyorlar fakat anlayan kim bi yol gosterin başka ne yapabiliriz?
seni bunaltması kötü ama ben yinede senin gibi kardeşim olsun istemezdim.

Sizin her hareketinizi sorgulayan,surekli beraber olmak isteyen ve maddi durumu iyi olmasına rağmen herşeyi size yüklemeye çalışan biri ki bu sizin ailenizden olsa eşiniz bu duruma ne derdi?arada kalsaniz ne hissederdiniz? Bu durumu yaşamadan benim gibi bı kardesinizin olmasını istememeniz ilginç.

Allah kolaylık versin diyorum sadece.
Çünkü yapılabilecek herşeyi hemen hemen denemişsiniz.
Telefonlara çıkmamak, ailenize durumu bildirmek, sözlü olarak kendilerine durumu bildirmek.
Daha ne yapılabilir ki? Ben de bilemedim açıkçası.
Ama zor bir durum gerçekten.

Sizin her hareketinizi sorgulayan,surekli beraber olmak isteyen ve maddi durumu iyi olmasına rağmen herşeyi size yüklemeye çalışan biri ki bu sizin ailenizden olsa eşiniz bu duruma ne derdi?arada kalsaniz ne hissederdiniz? Bu durumu yaşamadan benim gibi bı kardesinizin olmasını istememeniz ilginç.
Seni anlayabiliyorum. Herkes içli dişli olmak istemez. Aynı şeyi eşinizin kardeşi yapmış olsaydı sizde ona surat asardiniz. Herşeyin bir sınırı olmalı bence ama siz açık açık söylediğiniz halde anlamamışlar. Inşallah kötü birşey yaşamadan aşarsiniz

Seni anlayabiliyorum. Herkes içli dişli olmak istemez. Aynı şeyi eşinizin kardeşi yapmış olsaydı sizde ona surat asardiniz. Herşeyin bir sınırı olmalı bence ama siz açık açık söylediğiniz halde anlamamışlar. Inşallah kötü birşey yaşamadan aşarsiniz

İnşallah ama zihnen çok yoruldum,mesela kayinvalidemlerin bize gelecegini duysalar hemen bizde bı görelim diye hemen geliyorlar,ama demiyorlar ki onlarda oğullarının evinde kendileri rahat etsinler biz her defasında gitmeyelim diye.artik onlar geleceğinde stres oluyorum çat kapı gelecekler diye,çünkü bişey demeselerde bu durumdan esimin ailesi de memnun degiller.esim en son dayanamadı ve benim kaynanam annen değil ablan dedi :( adamda haklı hergun hergun görmek zorunda değil ki,zaten çok yorucu bı işi var eve gelince rahat etmek istiyor,şimdiye kadar iyi bile dayandi,onun ailesinden biri böyle davransa bende hiç mutlu olmazdim.

ablanın derdi ne? evliliğinde mutsuz mu

Bu kadar sık görüşmek istemediğini, habersiz gelmelerinden rahatsız olduğunu söylesen işe yaramaz mı? Bu sefer de küslük yapabilir gerçi ama :110:

Bu kadar sık görüşmek istemediğini, habersiz gelmelerinden rahatsız olduğunu söylesen işe yaramaz mı? Bu sefer de küslük yapabilir gerçi ama :110:

Söyledim hatta annemlerde söyledi kaç kez ama bunlar kısa süreli çözüm oluyor malesef.en fazla bir hafta sonra aynen devam ediyorlar

Kendi öz kardeşin olduğuna eminmisin?

Gelsin insan degil mı sizden yüz alamayınca gelmezler. Ama kardeşim böyle düşünse uzulurdum herhalde

Ablasından rahatsız olan bir kardeş,sorun dediğin binbir çeşit,her aileye en az birtane düşüyor..

D Dilara789
Görüşmeniz gayet normal ama sürekli hergün özellikle de fikrinuze saygı göstermeyip ısrar etmeleri abartı bence. Herkesin kendi ailesi var. Tabi ki görüşmeyin demiyorum ama bir sınırı olmalı. Öyle çat kapı gelmek de ne demek. Kim olursa olsun çat kapı gelinmesine karşıyım. Bence ablanızı ciddi bir şekilde alıp karşınıza konuşun. Açık açık söyleyin. Eşinizle gereksiz yere gerilmelere de sebep olur bu :(

Kendi öz kardeşin olduğuna eminmisin?

Gelsin insan degil mı sizden yüz alamayınca gelmezler. Ama kardeşim böyle düşünse uzulurdum herhalde

Tabiki öz kardeşiz ben hiç gorusmeyelim demiyorum ayrıca ama evlendikten sonra herkesin daha da fazla özel hayatı var ve buna saygı duyulmasını istiyoruz.her an birileriyle birlikte olamayız ki ve eşim de haklı zaten çok yoruluyor her akşam bı yoğunluk,misafir vs zor geliyor adama.yuz vermeme olayını anladıklarını düşünmüyorum çünkü onlara göre 7/24 birlikte olmalıyız,her yere beraber gitmeliyiz,eşimin ailesini bı kenara bırakıp hatta annemleri de aynı şekilde uzak tutup biz birlikte olmalıyız.inanin bu sizin sandiginiz kadar kolay olmuyor ve eşime karşı mahcup oluyorum sürekli.beni uzmemek için sesini çıkarmadı uzun süre hatta ben utandikca ne olacak ki boşver dedi her defasında ama sonunda o da bu tempoya gelemediğini belirtmeye başladı.artik çocuk düşünüyoruz ama stresten olmayacak diye korkuyorum.mesela dün gece yine birlikteydik ve sürekli eşime hiç evden cikmiyorsunuz hep biz gelmek zorundayız vs sanki onları zorlayan varmış gibi davrandılar.yahu daha iki gün öncede bizdeydiniz. Sizin işiniz beste bitiyor ama eşim öyle değil geç geliyor yorgun ne yapabiliriz dedim bana cevabı ne olsa begenirsiniz:olsun insan vakit ayırmayı bilmeli :( sadece baktık kaldık

Ablasından rahatsız olan bir kardeş,sorun dediğin binbir çeşit,her aileye en az birtane düşüyor..

Butun bunları yasamayip güzel ilişkiler içinde olmayı emin olun çok isterdim,gerçi onlara göre yine sorun yok ama biz eşimle her zaman bu kadar iyi atlatabilecek miyiz bilmiyorum,çok yoruldu eşim çoook ve Şu sıcak günlerde evimde bile rahat rahat dolaşamiyorum vs söylenmeye başladı iliskimizin zarar görmesini istemiyorum,onun ailesi beni el üstünde tutuyor,habersiz falan asla gelmezler ve ve çok dusunceliler her zaman,annemlerde öyle bizi hiç uzmediler ama ablamlar bizi maalesef bu noktaya getirdi.

D Dilara789
Görüşmeniz gayet normal ama sürekli hergün özellikle de fikrinuze saygı göstermeyip ısrar etmeleri abartı bence. Herkesin kendi ailesi var. Tabi ki görüşmeyin demiyorum ama bir sınırı olmalı. Öyle çat kapı gelmek de ne demek. Kim olursa olsun çat kapı gelinmesine karşıyım. Bence ablanızı ciddi bir şekilde alıp karşınıza konuşun. Açık açık söyleyin. Eşinizle gereksiz yere gerilmelere de sebep olur bu :KK43:
D Dilara789
Görüşmeniz gayet normal ama sürekli hergün özellikle de fikrinuze saygı göstermeyip ısrar etmeleri abartı bence. Herkesin kendi ailesi var. Tabi ki görüşmeyin demiyorum ama bir sınırı olmalı. Öyle çat kapı gelmek de ne demek. Kim olursa olsun çat kapı gelinmesine karşıyım. Bence ablanızı ciddi bir şekilde alıp karşınıza konuşun. Açık açık söyleyin. Eşinizle gereksiz yere gerilmelere de sebep olur bu :KK43:

Bizde zaten öyle düşünüyoruz hiç gorusmeyelim demiyoruz ki ama en azından bunun bı sınırı olduğunu anlatabilsek çok mutlu olucaz.

Back
X