Merhaba arkadaşlar,iki yıllık evliyim ve eşimle aramda hiç bı sorun yok amaaa ablam bizim aramızı bozuyor,memlekette yaşıyoruz ve ikimizin ailesi de burada ama bizim için tek sorun ablam ve eşi.ne annemler ne de eşimin ailesi işimize karışıyor bu konuda çok rahatız ama ablam sürekli bize kaynanalik yapıyor.surekli arıyor sorgulamaya çalışıyor sanki,artık telefonunu açmıyorum,soğuk davranıyorum ama anlamıyorlar,çat kapı geliyorlar (gelmeden arasalar kabul etmiyorum çünkü)eşim surat asıyor geldiklerinde ama anlamıyorlar.gelmiyosunuz diye sürekli laf söylüyor bende biz iki tarafa da eşit olmak istiyoruz o yüzden her zaman gelemeyiz bı sınırı olmalı diyorum ama bir gün sonra yine aynı şey,ya arıyor ben açmayınca da mesaj gönderiyor bir sürü.yine de gitmiyoruz tabi.enistem gezmeyi çok seviyor bizi de peşinde sürüklemek istiyor ama biz istemiyoruz.kac kez söyledik biz istemiyoruz evimizde başbaşa vakit geçirmek istiyoruz diye ama bir gün sonra unutup yine aynı şeyleri yaşıyoruz.cok sıkıldık artık,annemlere söyledik onlarda artık rahat bırakın karışmayın diye söylüyorlar fakat anlayan kim bi yol gosterin başka ne yapabiliriz?