Ablam ve hoslandıgı kisi

switseker

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2019
29
51
3
29
Ablam yanımda , birlikte cevaplayacağız .

Şimdi ablam 90 doğumlu 29 yaşında , lise döneminden kalma arkadaslarıyla gorusuyor. Bu arkadas grubunda taa lise döneminde ablama teklif eden biri var adına x diyelim. bu x kisisini ablam lise döneminde red etti ve ablamın sevgilisi o zamanlar 32 yaşında biriydi . Bu kişi ablama ben 27 yasındayım diyordu ama buyuktu yas olarak . Ablam da bu yasıtı olan x kisiye ben buyuklerden hoslanıyorum erkekler gec olgunlasır demisti.

Şimdi ablam bu x kisiye asık, hoslanıyor . Ablam masada soyle demiş ; ben de artık evlenmek ıstıyorum duzgunbiri olsa yuvamı kurarım . diye acıklama yapıp bu x kisisine pası atmıs , mesajı yollamıs. Bu x kisisi de; erkek kadından büyük olmalı , sen zaten yasca buyuklerden hoslanıyorsun , seni istersen kuzenimle tanıstırayım 38 yaşında bekar hic evlenmedi .

Ablam sok olmus bu durum karsısında nasip kısmet diye gecistirmis,

Sizce ablam bu kisiyle arasına mesafe koysun mu ?

shahahsjajllf
adam 10 yıl bu lafı sokmak için beklemiş.
kindar adamdan korkarım ben. koysun mesafe.
ablanız da hak etmiş biraz.
bacak kadar boyuyla 30 yaşındaki adamla işi neymiş vaktiyle?
hadi oldu bir kere büyüdün, daha nereden çıktı diye tarihinde senden hoşlandı diye elin adamına pas atmak.
gereksiz.

İyi orta gol getirmiş asghkjkjk

Zaten ne kadar sık görüşüyorlar ki? 30 larına gelince kim iş güç derken her hafta liseden arkadaşlarla bulaşuyor?
Ben bu yanıta takildim, konuyla alakasını çözemedim. Acaba ben mi yanlış anladım...

Konuya istinaden,
Bence güzel cevap vermiş karşı taraf, demek ki zamanında çok incinmiş. Tabiiki de mesafeli davranmalı.

Ayda yılda bir liseli arkadaşlarla bulusuluyor. Mesafa koysun mu diye sormuş. Ne diyecek ki, X geliyorsa ben gelmem mi? Komik olur.

Zaten olmayan bi ilişkide ne mesafesi başka?

Adam su an bosta, adamın eski sevgilisi 99 doğumluydu ayrılmıs , bir de ablamın yanında masada cıtırı buldum demiş ama ayrılmıslar o kızla .

Ben ablama dedim bu adamdan bir cacık olmaz diye ama kendisi cok hoslanıyor eski gunler aklına geliyormus

Ablama sordum neden o zamanlar reddettin diye ?
amaan cocuk gibiydi o zamanlar yeterli olgunlukta değildi diyor

Adam su an bosta, adamın eski sevgilisi 99 doğumluydu ayrılmıs , bir de ablamın yanında masada cıtırı buldum demiş ama ayrılmıslar o kızla .
Ben ablama dedim bu adamdan bir cacık olmaz diye ama kendisi cok hoslanıyor eski gunler aklına geliyormus

doğum tarihleri niye bu kadar önemli olmaz yani. ablanızın eski günler aklıma geliyorsa,
adama tabi o zamanki çocuğa;
ben olgun adamlardan hoşlanıyorum dediği de geliyordur.
bir de adam kuzenini önermiş yani. sizce aşkından mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…