Damat bey mi ?Ama ablan da haketmis yani. Belliki inat ediyor damat bey. :)
Bu x kisisi ablama üniversite zamanında da teklif etmisti , 3 kere teklif etti yani
1 i lisede teklif etti , 2.si üni 2 zamanı etmiş , 3 de üni son da etmiş
ablam da hepsini reddetmiş
Ablam, o beni unutamaz diyordoğum tarihleri niye bu kadar önemliolmaz yani. ablanızın eski günler aklıma geliyorsa,
adama tabi o zamanki çocuğa;
ben olgun adamlardan hoşlanıyorum dediği de geliyordur.
bir de adam kuzenini önermiş yani. sizce aşkından mı?
Ablam cok capkındıeeee o zaman ne diyoruz.
vurdu gol olduuuuu
Ablam diyor ki benim adım sibelse bu cocugu nikah masasına oturturum diyor10 yıl sonra gelen "Cukk" sesi.
Kapak yemiş ablanız, başka denizlere yelken açsın.
Ablam diyor ki benim adım sibelse bu cocugu nikah masasına oturturum diyor
ablanıza unuttuğunu daha iyi nasıl göstersin?Ablam, o beni unutamaz diyor
Kimse vazgeçilmez değildir.Ablam, o beni unutamaz diyor
Bu x kisisi ablama üniversite zamanında da teklif etmisti , 3 kere teklif etti yani
1 i lisede teklif etti , 2.si üni 2 zamanı etmiş , 3 de üni son da etmiş
ablam da hepsini reddetmiş
Ablam olgun ama adam olgun değil benceAblanız henüz olgunlaşmamış. Tüm konuyu okudum.
E x haklıAblam yanımda , birlikte cevaplayacağız .
Şimdi ablam 90 doğumlu 29 yaşında , lise döneminden kalma arkadaslarıyla gorusuyor. Bu arkadas grubunda taa lise döneminde ablama teklif eden biri var adına x diyelim. bu x kisisini ablam lise döneminde red etti ve ablamın sevgilisi o zamanlar 32 yaşında biriydi . Bu kişi ablama ben 27 yasındayım diyordu ama buyuktu yas olarak . Ablam da bu yasıtı olan x kisiye ben buyuklerden hoslanıyorum erkekler gec olgunlasır demisti.
Şimdi ablam bu x kisiye asık, hoslanıyor . Ablam masada soyle demiş ; ben de artık evlenmek ıstıyorum duzgunbiri olsa yuvamı kurarım . diye acıklama yapıp bu x kisisine pası atmıs , mesajı yollamıs. Bu x kisisi de; erkek kadından büyük olmalı , sen zaten yasca buyuklerden hoslanıyorsun , seni istersen kuzenimle tanıstırayım 38 yaşında bekar hic evlenmedi .
Ablam sok olmus bu durum karsısında nasip kısmet diye gecistirmis,
Sizce ablam bu kisiyle arasına mesafe koysun mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?