Ablam ve hoslandıgı kisi

Bence ablanızın ki aşk değil,hırs yapmış.kaçan kovalanır misali.adam bir he dese,ablanız soğur tekrar.şuan da pas vermediği için çekici gelmiş.
Ve bence aklından çıkarsın,mahcup olabilir çünkü.ya da ne olacaksa olsun deyip açılsın adama.

Ayda yılda bir liseli arkadaşlarla bulusuluyor. Mesafa koysun mu diye sormuş. Ne diyecek ki, X geliyorsa ben gelmem mi? Komik olur.

Zaten olmayan bi ilişkide ne mesafesi başka?
Hi tamam şimdi anladım. Aynen daha ne kadar mesafe koyabilir, hayatından çıkarması gerekir bu da mesafe koymak olmuyor.

mesafe koyacak ne var ki anlamadım? ablan mesaj vermeye çalışmış iletim raporu gelmemiş tavşan dağa küsmüş gibi kendi kendine tribe niye giricek şimdi?

Adam ayan beyan anlamis ablanin mesaj verdigini ve gerekli red cevabi kibarca vermis.Araya mesafe koysa ne koymasa ne artik.

Ablan nasıl kendine bu kadar güvenebiliyor :) çocuk lisedeyken kendisinden hoşlanıyordu diye mi??? Lise biteli 10 yılı geçmiş köprünün altından çok sular akmıştır herhalde. Ablana bol şans

Adam 3 kere reddedilmiş ve adamdan cacık olmaz değil bence vermesi gereken cevabı vermiş.ablanız olgun insanlardan hoşlanıyorsa o da gayet tabi daha genç biri ile olmak isteyebilir.ablanizin yaşi geçiyor diye endişesi var bu adamda 3 kere teklif etmiş diye olabilir diye düşünüyor ama bence mesafe koysun olmaz bu iş.ablaniz daha olgun 40 yaş üstü falan birilerini bulsun bence daha iyi anlaşır diye düşünüyorum.

Daha çarşamba üye olmuşsun neden sen değil ablan üye olmadı?
Belli ki ablan x kişisini çantada keklik görmüş, şimdi de evde kalırım korkusuyla ona yönelmiş ama güvendiği dağlara kar yağmış

İyi vurmuş adam. Ablan bence evlilik derdine düştüğü için ona aşık olmuştur.
Onca yıl sonra zamanında istemeyen biri bana yuruse herhalde kimseyi bulamadı eskileri yokluyor diye dusunebilirdim.

yapar valla ablam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…