• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam ve sevgilisi

Herkes öyle düşünüyor ablam da seviyor valla bilemiyorum aslında çocuk iyi biri ama babam razi değil kesinlikle
cocuk iyi biri demeyelim ya belkide öyledir ama şimdi bir yargıda bulunucam iyi olsaydı ablanız onun 2.eşşi konumuna gelmezdi bence.tabi eğer eşi vefat etmemişse diycem ama bosanmış dediniz bu adamın evliliginde ne sorun varmışta ayrılmış hangi taraf sorunluymuş*? bence hiçbir kadın kocasının korkuundan bir yanlıs yapamaz(aldatma) kocasını bi hatası yoksada ayrılmaz bnce sadece kocadan kaynaklı buyuk bı porblem varsa mecburen ayrılır. o yuzden bu adam ablana kendısını masum magdur ekek aldatılan erkek gıbı gostemıs olabılırmı? bunları ablam iyi araştırsın madem vazgecmiyor aynı sorunu kendi evlilingnde yasayabilir. çok konu baslıkları var yanı 2.evliligm 2.side hüsranla sonclandı yazan.

Zor bir durum..
Ama illa evlenicem diyorsa siz ne yapabilir siniz ki

cocuk iyi biri demeyelim ya belkide öyledir ama şimdi bir yargıda bulunucam iyi olsaydı ablanız onun 2.eşşi konumuna gelmezdi bence.tabi eğer eşi vefat etmemişse diycem ama bosanmış dediniz bu adamın evliliginde ne sorun varmışta ayrılmış hangi taraf sorunluymuş*? bence hiçbir kadın kocasının korkuundan bir yanlıs yapamaz(aldatma) kocasını bi hatası yoksada ayrılmaz bnce sadece kocadan kaynaklı buyuk bı porblem varsa mecburen ayrılır. o yuzden bu adam ablana kendısını masum magdur ekek aldatılan erkek gıbı gostemıs olabılırmı? bunları ablam iyi araştırsın madem vazgecmiyor aynı sorunu kendi evlilingnde yasayabilir. çok konu baslıkları var yanı 2.evliligm 2.side hüsranla sonclandı yazan.
Hiç aldatan kadın yok zaten bu ülkede..

Ablan yetişkin biri kendi kararlarını verebilecek olgunlukta tabii ama ben olsam ben de aile gibi tedirgin olurdum muhtemelen. Ortada çocuk olmasa neyse ama bir de çocuk varmış, çocukla anlaşabilse bile yarın bir gün eski eş çocuğu bahane edip huzursuz da edebilir. Başkasıyla evlendikten sonra kıymetlenen eş konularını çok okuduk burada. Her türlü risk yani.

Sorumluluk...sabir...anlayis...saygi...sevgi hepsini goturebilecek kadar guclu mu ?sanmiyorum.zor gorunuyor.

Cok ayip etmisler , benim esim de ogluma babalik ediyor , oglum ileride esime bu vefasizligi gosterse cok uzulurdum
Maalesef
Elbette uzulursunuz,genelde kizlar fena oluyorlar bu konularda ben erkekleri daha vefali gordum insallah oglunuz da vefali olur

Maalesef
Elbette uzulursunuz,genelde kizlar fena oluyorlar bu konularda ben erkekleri daha vefali gordum insallah oglunuz da vefali olur
Insallah:dua:
herzaman soylerim doguran degil emek veren gercek ebeveyndir diye , bir cocuga anne baba olmak icin dogurmak gerekmiyor

Kendim de bosanmis ve cocuk sahibi bir kadin degilsem bosanmis cocuk sahibi bir adamla evlenmezdim.
Ben o sorumlulugu alamazdim.

Valla neden ayrildiklari hakkında çok net bir bilgim yok

Adam niye boşanmış? İhanet mi, şiddet mi? Sebep ne yani? Geçerli sebebi varsa ve düzgün insansa, ablan da çocuğunu kabulleniyorsa 26 yaşında kadının kararına karışmasınlar bir zahmet...

Bence aileniz haklı.

Bu işler çok zor. O çocuk tavır alabilir, babası bazen ablanız normal davransa bile daha sıcak bir davranış bekleyebilir, bazen zorlayabilir. Daha yeni evlilik dönemimi yaşamadan bir anda bir çocuk babasının eşi olmak çok zor.
İlerde çocuklar olacak, onlarla aralarında nasıl bir ilişki olur muamma. Ben olsam böyle bir riske girmezdim.

Hayir tabiiki :KK66: babamizin vefatindan sonra hic gorusulmedi
Eh dunyanin kanunu
Hiç şaşırmadım.. muhtemelen anne dolduruşundan kaynaklı bi durumdur..
Sizin annenizin üvey evlatlarına yaptığı güzellikleri gösterdiği özveriyi öz evlatlarına yapmayan annecikler var.. çok şanslısınız gerçekten..

Baskasinin cocuguna annelik yapmak zor heleki kendi cocugu oldugunda cocugu istemez muhtemelen daha ufak olsa aralarinda bag kurarlardi belki ama cocuk buyuk ablan pisman olur evlenirse

Adam niye boşanmış? İhanet mi, şiddet mi? Sebep ne yani? Geçerli sebebi varsa ve düzgün insansa, ablan da çocuğunu kabulleniyorsa 26 yaşında kadının kararına karışmasınlar bir zahmet...
Valla 26 deGil 70 de olsam ben ailemin her kararım da fikir sahibi olmasını isterdim

Back
X