• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam ve sevgilisi

Tek bildiğim ana baba sözü dinlemeyenlerin hakikaten pişman olduğudur

benim anlamadığım çocuk 1 yaşından beri mi görüşüyorlar, eşiyle ne zaman boşanmış, sebebi ne acaba çocuğu tanıyor mu ablanız 4 sene az bi süre değil,

benim anlamadığım çocuk 1 yaşından beri mi görüşüyorlar, eşiyle ne zaman boşanmış, sebebi ne acaba çocuğu tanıyor mu ablanız 4 sene az bi süre değil,
Çocuk doğmuş zaten 2 ay 3 ay sonra boşanmış lar çocuk 5 yaşında suan neden Boşandıklari hakkında net bilgim yok ama çocuk il dışında çalışıyorms araya soğukluk fln girms herhlde

Hiç te öyle dusunmuyorum uni mezunuyum biraz da dikkat kafayimdr bu zamna kadar ailem ne dediyse hep tersini yaptım hep kendi aklımla kararlarımla haraket ettim ve sonuc hep hüsran arkama baktığımda arkamda sadece ailem vardı. Ne zamn ki annemi babamı dinledim hayatım düzene girdi. Hiç bir anne baba çocuğunn kötü olmasını istemez her şeyin eskisi olur eski ev eski eş eski koca ama eski aile olmaz. Ailenin onayı olmadan yapılan evlilikler yüzde seksen mutsuz görünen Köy klavuz istemez
Üniversite mezunu olmak bir ölçü değil. Hayat ablanızın hayatı eğrisiyle doğrusu ile kendine ait. Herkes kendi seçimleri ile yaşamalı. Yanlış da yapabilir. Hataları ile doğruları ile evladının yanında olmakta her anne babanın boynunun borcudur. Ona bakarsanız anne babanın seçimi ile de evlenen bir sürü mutsuz insan var.

Merhaba kk üyeleri direk konuya giriyorum ablam var yaklaşık 4 yıldır bir çocukla görüşüyor ablam 26 yaşında evlenmek istiyorlar ama ailem razi değil çünkü çocuk bir evlilik yapmış ve boşanmış bir tanede evladı var ailem bu sorumlulugu alamazsınız diyor ablama. AblMDA ne ondan vazgeçmiyor nede ailesinden böyle bir durumda olsanız siz ne yapardiniz
çocuk annesiyle kalıyorsa ablanız için çok büyük sıkıntı olmaz. ama bu demek değil ki eşi olacak kişi çocuğuyla görüşmeyecek, konuşmayacak... ablan buna saygı duyabilecekse evlensin... diğer yandan boşanmış insanlara öcü gibi bakılmasını da anlamıyorum, hepimizin başına gelebilir bu.. kimsenin hayatta ne yaşayacağının garantisi yok, bir de burdan bakmak lazım..

Merhaba kk üyeleri direk konuya giriyorum ablam var yaklaşık 4 yıldır bir çocukla görüşüyor ablam 26 yaşında evlenmek istiyorlar ama ailem razi değil çünkü çocuk bir evlilik yapmış ve boşanmış bir tanede evladı var ailem bu sorumlulugu alamazsınız diyor ablama. AblMDA ne ondan vazgeçmiyor nede ailesinden böyle bir durumda olsanız siz ne yapardiniz
evlenırdım cocuk benımle kalmayacak ıse ve evlendımde..
bizde yaş farkıda var ama sevıyorsa ve kendine guvenıyorsa kimseyi dinlemesin bence, ben hiç pişman olmadım ve şimdi kendi çocuğumuz var kızım doğduktan sonra herşey daha da güzel hale geldi..
ıkıncıyı dogurmama gerek yok kardeşi hazırdı ;)
eski eşi ile çocugu nedenıyel gorusur telde arada okul etkınlıgı olur eşim tek gider ama hep ortamda esımın aılesı de olur eskı esle tek kalmazlar ve ben sorun etmıyorum bunları eskide olan eskide kalmıştır , hatta temennım eski eşinin de evlenıp mutlu olması yalnız hayat nereye kadar...

Son düzenleme:
Back
X