- 8 Ağustos 2018
- 133
- 198
- 53
- 34
- Konu Sahibi Mavimeltem
Merhaba hanımlar, yeni üyeyim ve foruma nasıl yazılacağı konusunda acemiyim o yüzden yanlış yazarsam kusura bakmayın. Öncelikle olayları en başından anlatayım ablam kaç ay öncesinden benden söz almıştı doğumumda yanımda olur musun diye ben de tabi ki dedim eşime de bahsettim o da tamam dedi. Artık salı günü Doğum olacak inşallah ve benim onun yanında olmam lazım . Bu arada ben de hamileyim hastanede kalamayacağım ablamın çocukları var iki tane onların yanında olacağım ablamın yanında hastanede yani görümcesi olacak . Ben yeğenlerime göz kulak olacağım onun da gözü arkada kalmayacak. Bu arada ben Isparta da yaşıyorum ve ablam İzmir de yaşıyor. Anlaştığımız üzere biz yarın Isparta dan İzmir e gidecektik ertesi gün ablam Doğuma gidecekti. Ama eşim bu sabahtan beri paramız gidecek para birikimi yapamıyoruz böyle gezersek ev sahibi falan olamayız gibisinden sürekli üstüme geliyor. Ben de dedim ki tamam İzmir e gitmeyelim ama sonrasında kurban bayramı için köye de gitmeyelim nasıl olsa para gidiyormuş diye. Ciddi ciddi kurbanda hem kendi ailemi de göremeyecek olsam da köye gitmemeyi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım? Bu arada ablam Doğum yapacağı halde eşi dün bırakmış iş için İzmir den Urfa ya gitmiş. Tabi ben bunu öğrenince çok kızdım eşim de duyunca kendi kocası ilgilenmiyor bize güveniyor diye çıldırmış. Eniştem sinir ediyor bizim aileyi doğru dürüst bir işi yok işin kötüsü şu anda sigortaları da yok. Oraya gittiğimizde hastane masraflarını bize yıkmaya çalışırlarsa eşimle halledilemeyecek sorunlar yaşarız ne yapacağımı bilmiyorum lütfen düşüncelerinizi Benimle paylaşır mısınız? Uzun oldu kusura bakmayın