Ablam yarın Doğum yapıyor ve ben söz verdiğim halde yanında olamayacağım

Enişte ne olursa olsun o sizin ablanız ve ablanızın çocukları. Gitmeniz yardımcı olmanız gerekirdi. Şu anda durum ne bilmiyorum ama umarım gitmişsinizdir.

Valla eniştem isterse dünyanın en zengini olsun, ablam çalışmadığı sürece onun elinden tutmaya, elimden geldiğince maddi manevi yardımcı olmaya çalışırım. Karşılık gözetmem. Şu an bu durumdayım.

Enişte iyi kazanır. Ablam üç çocukla çalışamıyor. Benim, annemim, babamın eli hep ablamın üzerindedir. Asla para harcatmayız. Büyük paralar değil tabiki. Bizde asgari geçinen insanlarız. Ama böyle küçük hesaplar yapmayız.

Benim arkadaşım çocuğunu eşine bıraktı hastanede kaldı benim için. Çok üzüldüm konu sahibinin ablasına.

Yani dimi ama insanlık bu sonuçta . Bende bekarken ihtiyacı olan bir arkadaşımın doğumuna gittim şehir dışına o an gidebilecek kimseleri yoktu insan insana her zaman lazım .

8 aylık hamileyken 15 20 gün önce de eltimle kaldım hastanede o da yeni doğum yaptı yani bu işler bir kere oluyor hamileyim deyip kenara çekilmedim 1 2 geceden kimseye birşey olmaz .

Aynen öyle ya saçma olan abisi ve yengesi gelirken otobüsle geliyor çünkü biz köyde değiliz giderken nedense gidemiyor çocuklar rahat edemezmiş eee gelirken n’aptınız
He gidemezler işlerine gelmez rahat rahat gitmek varken yol parası da vermiyorlar nasıl olsa...biraktiriyorsun bari adamın gaz parasını at degilmi nerde...boyle insan yontmaya çalışan tiplerden nefret ediyorum bizde de var ve malesefki suçlu yüz veren eslerimiz...

Back
X