- 3 Kasım 2017
- 6.123
- 9.332
- 198
Bende aynisini diyecektimNe zaman bosandi? Kendisini toparlaması için biraz süre verin isterseniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynisini diyecektimNe zaman bosandi? Kendisini toparlaması için biraz süre verin isterseniz
Çok zor gerçekten, birilerinin sırtından geçinmeye alışmış bir tanıdığım var. Şuan 50li yaşlarında. Bir günlük bile sigorta girişi yok. Karısının emeklisiyle geçiniyor. Varlıkları büyük zarar
hukuk mezunu ve çalışmak istemiyor ,nasıl yani,niye okumuşKeşke bu da aile dışında birine salça olsa
Hayatı boyunda babamdan aldığı parayla jigolumsu erkekler tuttu.
Bu kocası da aynı bunun gibi. Resmen biz adamı gelin aldık. Eşyalar gelinlik damatlık foto çekimi her şey bizden.
Bir kahve ısmarlamışlığı yoktur adamın bana ama benim paramı çok yediler.
Kardesinizin ustune devredip devretmedigini kontrol edin surekli. Ablanizin muhakemesinde sorun var. Gidip satabilir, parayi yiyebilir. Bizden mal kacirdilar diye dava acarsiniz en azindan
ay Allah yardımcınız olsun vallahi yaaKeşke bu da aile dışında birine salça olsa
Hayatı boyunda babamdan aldığı parayla jigolumsu erkekler tuttu.
Bu kocası da aynı bunun gibi. Resmen biz adamı gelin aldık. Eşyalar gelinlik damatlık foto çekimi her şey bizden.
Bir kahve ısmarlamışlığı yoktur adamın bana ama benim paramı çok yediler.
hukuk mezunu ve çalışmak istemiyor ,nasıl yani,niye okumuş
Şimdi sevgilisinden de mi ayrıldıTapuyu bölüşücez en kısa zamanda haftaya Malatya’ya dönüyorum zaten teşekkür ederim aklın için
Hastaneye yatırsak mı onu da istemiyor ama düzelir mi biraz acaba
acilen tedavi olması lazım ozamanGirdiği işlerden de 2 aya şutlanıyor
Yalniz o para 3 e hatta annenin sigortali isi yoksa 4 e bolunucek. Alacagi en fazla 3 un 1 i olur yani.Diyoruz ama babamın vicdanına güveniyor ölsün diye bekliyor içten içe
Babam bir gün vefat edecek hiç birimiz istemiyoruz onu
Depremzedeyken bize sahip çıkmadı evini açmadı sevgilisiyle birlikte kalmak için
Kendine acımayana acımak günahtır.Diyoruz ama babamın vicdanına güveniyor ölsün diye bekliyor içten içe
Babam bir gün vefat edecek hiç birimiz istemiyoruz onu
Depremzedeyken bize sahip çıkmadı evini açmadı sevgilisiyle birlikte kalmak için
Psikolojisimi bozuk diyecektim ki eskiden de böyleydi diyorsunuz sanırım haylaz , çalışmayı sevmiyor.
Babanızla konuşun beş kuruş vermesin .
Belki zorda kalınca mecbur kalır çalışmaya.
Tapuyu bölüşücez en kısa zamanda haftaya Malatya’ya dönüyorum zaten teşekkür ederim aklın için
Hastaneye yatırsak mı onu da istemiyor ama düzelir mi biraz acaba
Mnatıklı olursak hiçbir baba çocuğuna sana bakmıyorum, para vermiyorum demez bence kaç yaşında olursa olsun. Maaşı bellidir vermek istiyorsa harçlık versin ama miktarı belli olsun. Kafasına göre harcayamasın.
Allah korusun ölürse bir gün malı mülkü zaten 3'e bölünür sadece payını alır ablanız. Maaş da zaten neye yetecek mecbur çalışır.
Babanıza da akıl verin kendi başına iş yapmasın. Sizin de hakkınızı korusun, mal mülk satmasın.
O depremde o hengamede ailesine sahip çıkmayan insandan her kötülüğü beklerim. Bir kap yemeği bile haketmiyor benim nazarımda.En iyisi tapuyu bölüştürelim sonrası kendinin
Sadece acıdığım babam ne hayallerle emek verdi bu kıza bana vermediği
Şimdi emek vermediği kızı okudu adam oldu onca emek verdiği kızı asalak oldu
İlahi adalet belki de ama bu beni de üzdü
Yav bu vallahi abim ya. Babam çalışsın diye adama para verdiiiiiii. Duydunuz mu böyle bir şey hiç ? Vallahi bela bunlar. Psikolog , psikiyatri hepsine götürdük teşhis yokkkkk. Annem babam yaşlandı bu Allah'ın cezası yüzünden. Onlar olmasa bana salça olacak şimdiden önlem almam lazım.Girdiği işlerden de 2 aya şutlanıyor