Ablam :\

Sende onu kendi silahı ile vur m dedikodu yapıyorsun dilini yılanlar yiyecek de

Hah marilyinim cok yasa hemen anladın aynen annem,babam,ablam aynı zihniyette aslında annem o kadar gerici degil babam musade etseydi annem isterdi okumamı ama onu ablam dolduruyor küçük ablam baya uzak ha deyince gidemiyorum evet onunla aram abla kardeştende öte o olmasa inan kurtulmak için yanlış şeyler yapabilirdim bazen insan beyniyle hareket edemiyor çünkü ama o hep destekçim aynen acıktan okuyorum ideallerim hedeflerim var lise yi bitirince zaten bi işte çalısmak istiyorum uniyide açıktan bitirip bi temel atmak istiyorum..Erkeğin eline bakmak mütiş eziklik bi işe mesleğe sahip olmadan evlenmem zaten

Abla degil resmen dusman olabildigince uzak dur Eminim zor olucaktir ama boyle bencil art niyetli insanlarsan hersey beklenir Allah yardimcin olsun sabir versin

Ablaninki hastalik degil bence kültür....ayni gorumcelerimin eltimin zihniyetine benziyor.cunku sorunlarin sebebi ablan degil aslinda annenin babanin yetistigi kultur. Onlara gore dogru o malesef. Memleketiniz E ilemi basliyor?

Evet, mesleğini eline almalısın. Kendi iç huzurun ve bağımsızlığın için. Ah kuzum liseyi de okutmadılar değil mi? Ne kadar küçükken almışlar okuldan. Mutlaka eğitimini tamamla. İşin gücün olsun, istediğin gibi bir aşk evliliği yapacaksın. Ama her şeyin sırası var.
Sen zeki bir kızsın ve hayatın için doğru olanı bulmuşsun. Ablanı da istediğin hayata kavuşman için bir engel olarak görme, o sadece bir mücadele. Ablana kinlenip de hayatını kendine zehir etme.
Bazı insanlar sadece cahil ve özür dileyerek söylüyorum aptaldır. Ablan da zeki bir kadın değil. Yapacak bir şey yok. Zeka herkesin sahip olduğu bir şey değil.
İşte aynı anne babanın büyüttüğü 3 kardeş bir değilsiniz. Farklı insanlarsınız. Kendin için doğru olanı bulmuşsun, pes etme. Ablanın da senin sinirini bozmasına izin verme. Sen izin verdiğin sürece daha çok üzerine gelecektir.
Tepkisiz olmaya gayret et. Seni sinir edemediğini fark ettiği anda seninle uğraşmaktan vazgeçecektir, yüksek ihtimal.

İnan içime su serptin dediğini yapıcam aynen liseyi okumadım çok tesekkür ederim marilyn senin gobi zeki akıllı bi arkadaşım olduğu için inan çok şanslı hissediyorum

Mendilini falan al yanına ben baya aglama2krizine girdim. Tabi olay gerçek bir hikayeden alıntı olduğu için ekstra etkiliyor. Filmin sonunda gerçek hikaye ile ilgili de. Anlatım var
Tamam hem boşalmış olurum aglamak iyi geliyor bana

Abla degil resmen dusman olabildigince uzak dur Eminim zor olucaktir ama boyle bencil art niyetli insanlarsan hersey beklenir Allah yardimcin olsun sabir versin
Sagolasın tesekkür ederim
Ablaninki hastalik degil bence kültür....ayni gorumcelerimin eltimin zihniyetine benziyor.cunku sorunlarin sebebi ablan degil aslinda annenin babanin yetistigi kultur. Onlara gore dogru o malesef. Memleketiniz E ilemi basliyor?
Hayır aynrn öyle cok iyi anlamışsınız beni

Arkadaşım ben çok üzüldüm yaa ,şimdi bi tarafta ablan bi tarafta ailen , "he he "de geç diycem ama zor bir durum , keşke bazı şeyler hiç yaşanmasa üzülme sen kardeşim

Tamam hem boşalmış olurum aglamak iyi geliyor bana
Kendi ablamin gecmiste yaptiklarini hatirladim. Lise sondayken kapandi herkesle iliskisini kesti. O gunah bu gunah diye beynimi m.kti. Sarki turku dinletmezdi. Pantolon giyersem cehenneme gidecegimi soylerdi. Simdi boyunca kizi var. Yegenime gık diyemiyor :)
Bazen skype'ten gorusurken "naber la yobaz? Bugun Allah icin ne yobazliklar yaptin?" diyip guluyorum. Zaman geciyor insanlar degisiyor. Ablanizin hic degismemis olmasi tuhaf.
Kimsenin inancina karisamam haşa. Ama üslup,yol/yordam vardir. Bir sogutursan bir daha isitamazsin. Vebal altina girersin..

Bu kadın sana düşman resmen set koy aranıza tersle gerekirse.Suna bak ya seni kiskanio bence

Arkadaşım ben çok üzüldüm yaa ,şimdi bi tarafta ablan bi tarafta ailen , "he he "de geç diycem ama zor bir durum , keşke bazı şeyler hiç yaşanmasa üzülme sen kardeşim
Canım arkadaşım
İslamı cok yanlış yansıtıyor uyguluyor aynen beni soğuttu islamı yanlıs anlattı bana tabi ben okudum öğrendim kendim herşeyi müslümanlığın bu olmadığını öğrendim..naber la yobaz

aa dindardı hani dedikodu yapmak ölü kardeşinin etini yemektir bilmiyo mu ablan

Siz ailenizle yaşıyorsunuz galiba. Tek yaşadığınız eve geliyorsa kovun gitsin. Bakın ben kan bağı , akraba falan duygusallıklarına hiç tahammül edemem. Hayatınızdaki en gereksiz yer kaplayan,can sıkan insanlar da nedense hep bunlar olur. Bunu sürekli kullanırlar bir de utanmadan. Hastaysa gitsin hastaneye yatsın,kendine bakıcı tutsun. Bana bir desteği olmayan, saçmasapan konuşan, hayatımı zindana çeviren kişi annem olsa affetmem. Bakın annem diyorum abla kim oluyormuş ki? Önce o ablalık yapacak, yapamıyorsa da çekip gidecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…