Ablam :\

Siz de yapmayın derken onun yemeğini vermeyin,boş tabağını toplamayın kendisi yapsın. O zaman o geldiğinde odanıza geçin muhatap olmayın. Bence sadece ablanızla değil onu o şekilde yetiştiren zihniyetle sorununuz var. Umarım aşk evliliği yapar kendi hayatınızı kurarsınız.

Umarım zaten görücü usülüne karsıyım aşk evliligi yapmak istiyorum teşekkür ederim...Annen ile babama artık sorgulama düzeltme zamanı geçti yaslandılar bu saatten sonra değismezler hastalar onları üzmek istemiyorim...

2 kız kardeşim hakkımda böyle düşünse ne kadar üzülürdüm. Dünyada en kıymetlilerim onlar. Kardeşlerim de aramızda yaş farkı olmamasına rağmen hep beni örnek alırlar, benim gibi olmak isterler. Onların pozitif anlamda önderi olmak, en ufak başları sıkıştığında danıştıkları sorun çözücü olmak harika birşey. Onlar da benim tembelliğimi görmezden gelirler Allah razı olsun. İnşallah sizin çocuklarınız çok güzel yetişirler.

Benimde bir ablam daha var bende onü kendime önder,anne,kardeş,dost herşeyimdir o benim iyiki o var oda masa zaten bu kadar gelişemezdim..
Tek emelim bu biliyormisun çok iyi bi nesil yetiştirmek anneliği hakkıyla yapmak

Ablam esini çok seviyo ayaklarını yıkıyor falan :))
Şaka yapıyorsun :)
Ama bence ablani bir kere tarafsız bir şekilde uzun uzun bir dinlemek lazım o da normal değil sorunları var belli ona da günah sana da

aplanız atsan atılmaz rahat edecek dinlenip gidecek yeri bulmuş alışmış bekarlığında tembelliğe hazır yiyiciliğe açıkcası çok net sizi kullanıyor ! tavsiyem kısmet olurda sende yuvanı kurarsan inşallah iyi birisi ile Aplanıza yüz verme yoksa bugün nasılsa yarında başında kalır .

valla canım benim ben de ablayım şahsen kardeşim böyle düşünse ben kendimi sorgulardım ne ekersen aşına o gelir kaşığına demişler suçu hep karşı tarafta aramamak gerek

Evet kullanıyor alelen yok zaten şimdi bile aramda mesafe var..İnşallah alalh iyi imsanlar çıkarsın

Anneniz iki kızınında rahatsız olduğunu görmüyor mu? Siz annenize söyleyin oda ablanizla konuşsun
Annem ablama çok düşkün ablam hakkın ne söylesek bi kulağında giriyor bi kulağında çıkıyor en büyüğümüz olduğundan oba toz kondurmuyor

Annem ablama çok düşkün ablam hakkın ne söylesek bi kulağında giriyor bi kulağında çıkıyor en büyüğümüz olduğundan oba toz kondurmuyor
Allah yardımcınız olsun çok zor bi durum Allah karşınıza iyi insanlar çıkarsın. Ama annenizin yaptiğıda yanlışSonuçta hepsi onun çocuğu vede kızının hatalarini düzeltmesi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…