Benim bor tane daha ablam var o benim annem zaten annemle yıllardır mesafeliyim huyunu bildigimden ona biâeyimi anlatmam aynen abla yüzüne dahi bakmıcam babamla konuscam bi işe giriyim böyle oturup annem ablamla uğraşmak benimde paikolojimi yıpratıyor
Aşırı kapalı değil evet konusmaz..Ablan aşırı kapalı birimi, ya da öyle erkeklerle konuşmayan, kimseye yanaşmayan biri mi? Senden istediklerini kendi yapıyor mu?
Ciddi psikolojik sorunları var bence kadının. anlattıkların cidden normal değil, ona normal bir insan muamelesi yapmanız a da ondan normal davranış beklemeniz bile yanlış, eğer anlattığınız gibi biriyse.
Annen ve baban onun hastalığından ötürü mü ona iyi davranıyor acaba? Ve de hastalığı psikolojik mi?
Evet abla kuramadı kurmuyor..Annede evlat arasındaki dengeyi kurmak zorunda,yok olmuoyrsa olmuyordur..
Kesinlikle işe gir ablacım büyük nasihatı benden sana,yoksa kafan daha çok ağrır evinde..
Evet abla kuramadı kurmuyor..
Babamla konusucam ve en kısa zamanda bi işe giricem inşallah..
Aşırı kapalı değil evet konusmaz..
Aslında haklısın ondan normal insan muamelesi beklemek hata..
Annemle babam ilk cocukları diye galiba cok önemsiyor babamı aslında annem dolduruyor yoksa babam çok iyi bi insan
Annem kıyamıyor hiç toz kondurmuyor ablamaAnne olunca devrede bişide diyemiyorum ama çok çok hatalı annen..
Hiç bekleme en yakın zamanda bir iş bulman lazım kendine..
33 yaşında hayır yok.bilmiyorum ki aklıma birşey gelmiyor cok rahat bi bekarlık geçirdi kocasıylada asık olarak evlendi (müslüman takvaydı ya)Acaba size anlatamadığı küçükken başına gelen (taciz gibi) bir durum mu var, aklınca seni de korumaya çalışıyor. Belki de bu ruh hali o durumun eseridir. Çünkü gerçekten normal gelmedi :/
Kaç yaşında, çocuğu var mı?
Annem kıyamıyor hiç toz kondurmuyor ablamababamla oturup konusucam bu aksam
Yok abla hastalık hastalığı hastalık sayılıyorsa var aslında :)Ablanın ciddi bir rahatsızlığı filan yok demi...
Çünkü beni doldurdu kafir onlar falan diye hiç samimi olmadım öğretmenlerimleAyib etmis agir kelime birde beddua etmis.senden ozurdileyene kadar gerçekten pişman olana kadar görüşme arama sorma.Tamam abla deseydin senden iyisi olmazdı öğretmenine niye yüzün yok ki.?
Çünkü beni doldurdu kafir onlar falan diye hiç samimi olmadım öğretmenlerimle
Aynem özür dilemez zaten o yüzden yüzüne dahi bakmam
Ebet ablaKafir sözünü hocaların için mi dedi yoksa..
HaklısınYa takma bu kadar sen ciddiye aldıkça üzerine gelir.yav he he de geç.
Hiç doğru değilKimin ne olduğunu Rabbim bilir adamın kalbinimi okumuş öyle konuşmak doğru değil.
Onunda öyle oldu aslında çok salak bi kocası varokuyunca üzüldüm canım.
diğer ablanı biliyordum.
hastalığı fesatlık bence.
aşırı önemsenip,kendinden küçükler değersiz görülmüş,gösterilmiş sebep bu.
hayatın boyunca bu devam eder ama kendi hayatın olunca o kadar müdehale edemez.
daha yaşın çok genç.
sadece kendin için oku ve bir yere gel.
istedikten sonra başarman mümkün.
ablanı da Allah farklı bir şekilde terbiye eder merak etme.
sonra oturup sana dertlenir.
herkesin Sahibi Allah.
onun yaptığını görüyor ve karşılığını verecek eminim.
bir tanıdık vardı bizim de onu hatırladım ablanda.
kendinden başka herkes ve her şeyi eleştirir,değersiz görürdü.
ama kendine etti.
kalbinin kötülüğü kendini vurdu.
Ebet ablabugün ağlamamak icin kendimi zor ttutum hocamı görünce
Gittiği bi yer var evet çok bağnaz abla yaAklıma başka şeyler geliyor şimdi,ablan acaba cemaat gibi yerlere gidiyor olmasın sakın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?