Ablam :\

Ablanin kafasi gitmis canim malesef geri dönüş yok. Artik sen uzak dur konuşma da seninde beynini yok etmesin.
Ben olsam yolarım bir dk.
cekmem kim olursa olsun.
Ayrica çalış derim sana sosyal cevren artar evden uzaklasirsin tecrubeler edinirsin vs.

Aynen canım çalışıcam bi işe giricem

Midem yanıyor uykusuna o kadar düşkün olan ben sabahın köründe kalktım uyuyamadım allahım nolur bana huzur ver rabbim nolur

Benim ablam bunları dicek suratına bakmazdım. Gel evimi temizle emir kipi yapmayınca bela kipi. Yürü git ordan p...slik derdim. Açma telefonlarını. Hatta numarasını engelle.

Kuzum bende ablayım ama kardeşime bunu yapmam Allah yapacak olursam da önümü kessin kızma ama ablanın ruhu da hasta onu hasta olarak kabul et piskolojisi hiç iyi değil

Benim ablam bunları dicek suratına bakmazdım. Gel evimi temizle emir kipi yapmayınca bela kipi. Yürü git ordan p...slik derdim. Açma telefonlarını. Hatta numarasını engelle.
Engelledim sildim numarasını zaten bakmam da yüzüne ama babam bunaltıyor beni yok idare et falan idare etmekten yoruulduuum

Senin psikolojini ablan bozdu, peki onunkini kim bu hale getirdi?
Yaptıkları tamamen anormal şeyler.
Bir de merak ediyorum; sürekli hasta, işsiz güçsüz, Nasıl evlendi bu kadın? Kiminle? Ve Nasıl devam ediyor bu evlilik? Şaştım!

canım bundan sonra o ablanla hiç konuşma. senin artık kendine ait bir hayatın var. memurluk sınavlarına gir ablanı iyice çatlat.

Vende şaştım inanki bende artık inanamıyorum olanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…