Ablam :\

kocasınıda bıktırmış herhalde sizde kalmasına ses çıkarmadığına göre,valla gerçeğe gerçek kardeşler kıskanır mı? kıskanır aileden bile olsa sürekli alttan alanların halini çevremde görüyrum ,anne,baba,nine,kardeş bazende gelin oluyor ezdirmeyin ezdirmeyin kendinizi yeri geldiğinde çata çat laf söyleyin ben artık öyle yapıyorum kendi adıma ,yoksa insan dediğiniz gibi enerjisiz ve kafaya takık oluyor

Olabilir yüzde yüz

Hayır sadece ablam
Mantık olarak o ev sizin olduğu kadar ablanızında sonuçta ailesinin evi..
Ama gelip sizi huzursuz ediyorsa bu kadar tepki vermeniz gayet doğal.
Peki anneniz ablanızın bu kadar sık gelmesi hakkında ne diyor ?

Gelince size nasıl davranıyor Hayat enerjinizi alıyor bu kadar anlayamadım. Küçükken bende iki ablamın soytarısıymışım :) ne bileyim anlayamadım kötülüğünüzü istemez elbet

Eğer anlattığın gibiyse eşide sıkılıyor olabilir ablandan gerçekten bi insan kardeşini kendinden nasıl bu kadar sogutabilir üzüldüm ilişkinizin bu denli kötü oluşuna

Pardon hastaligi neymis ablanizin? Baba evidir gidip kalsinda birazda agzini tutsun

kocasınıda bıktırmış herhalde sizde kalmasına ses çıkarmadığına göre,valla gerçeğe gerçek kardeşler kıskanır mı? kıskanır aileden bile olsa sürekli alttan alanların halini çevremde görüyrum ,anne,baba,nine,kardeş bazende gelin oluyor ezdirmeyin ezdirmeyin kendinizi yeri geldiğinde çata çat laf söyleyin ben artık öyle yapıyorum kendi adıma ,yoksa insan dediğiniz gibi enerjisiz ve kafaya takık oluyor
Elimden geldikçe tersliyorum ama o yılmıyor kin öfke içini bürümüş sanki

O vakit sende mesafeli olacaksın..sanki o evde yokmuş gibi.. Yemeğini kendi koysun, tabağını Kaldırsın..hicbiseyine elini sürme.. Arada laf carp annene.. Bu tuvaleti hep benmi yikiycam falan..Kizim sana soyluyom, gelinim sen anla hesabi..

Mantık olarak o ev sizin olduğu kadar ablanızında sonuçta ailesinin evi..
Ama gelip sizi huzursuz ediyorsa bu kadar tepki vermeniz gayet doğal.
Peki anneniz ablanızın bu kadar sık gelmesi hakkında ne diyor ?
Annem çocuklarında en cok ablamı sever çok mutlu oluyor anlatamam..Evet benim evim olsa bir yolunu bulur gelmesini önlerdim ama babasının evi

Canim haklisinda onunda babasinin evi
sen evlenene kadar bu boyle devam edip gider malasef

Psikiyatriye gittimi hiç.
Gitti ilaç kullanıyor
O vakit sende mesafeli olacaksın..sanki o evde yokmuş gibi.. Yemeğini kendi koysun, tabağını Kaldırsın..hicbiseyine elini sürme.. Arada laf carp annene.. Bu tuvaleti hep benmi yikiycam falan..Kizim sana soyluyom, gelinim sen anla hesabi..
Aslında aynen dediklerini yapıyorum ama hiç bi ise yaramadı

Gelince size nasıl davranıyor Hayat enerjinizi alıyor bu kadar anlayamadım. Küçükken bende iki ablamın soytarısıymışım :) ne bileyim anlayamadım kötülüğünüzü istemez elbet
Bir tane daha abkam var o gelince adeta ben şebeğe dönüyorum evde kahkalar uçuşuyor ama bu ablamın bana yaltıklarımdan sonra aldığı nefes ciğerime batıyor

Evet orası onunda evi bişey yapamazsın ki aynı ortamda bulunmama ya çalış anlasamiyosaniz ama o da zor aynı evde iki yabancı gibi olmak

Eğer anlattığın gibiyse eşide sıkılıyor olabilir ablandan gerçekten bi insan kardeşini kendinden nasıl bu kadar sogutabilir üzüldüm ilişkinizin bu denli kötü oluşuna
Ben üzülmiyorum çünki bizi bu hale o getirdi evet galiba öyle
Pardon hastaligi neymis ablanizin? Baba evidir gidip kalsinda birazda agzini tutsun
Tutmuyor iste :( bir hastalığı yok

Annem çocuklarında en cok ablamı sever çok mutlu oluyor anlatamam..Evet benim evim olsa bir yolunu bulur gelmesini önlerdim ama babasının evi
Sanırım bir ablanız daha var ve çok seviyorsunuz hafızam beni yanıltmıyorsa
Aranızdaki ilişkiyi kıskanıp bu kadar hırçın davranıyor olabilir mi ?

Bende annemin evine haftada bi gelirim yemek temizlik 2 çocukla ne varsa yaparım akşam olunca eve dönerim asla kalmam onlar istese bile.

Sora böle yüz göz olmak istemem kardeşlerim hep ister beni ama mesafe önemlidir

Sonuçta benim cocuklarımın gürültüsunu çekmek zorunda deil kimse

Sanırım bir ablanız daha var ve çok seviyorsunuz hafızam beni yanıltmıyorsa
Aranızdaki ilişkiyi kıskanıp bu kadar hırçın davranıyor olabilir mi ?
Evet olabilir kesinliklede öyle evet bor ablam daha var ona olan sevgim anneminkinden daha fazla anne derdim bebekken o kadar iyi..Ama bu ablamıda severdim küçükken ama beni mahvetti

Bende annemin evine haftada bi gelirim yemek temizlik 2 çocukla ne varsa yaparım akşam olunca eve dönerim asla kalmam onlar istese bile.

Sora böle yüz göz olmak istemem kardeşlerim hep ister beni ama mesafe önemlidir

Sonuçta benim cocuklarımın gürültüsunu çekmek zorunda deil kimse
Benim diğer ablamda senin gibiydi çocuğu olmasına ragmen yapardı oda artık gelmiyor bu ablamın yaptıkları onuda yordu

Back
X