Ablam :\

Zaten ben hel hatanın annem ve babamda oldugunu düşünüyorim..

Bunu objektif olarak düşünebiliyorsanız siz ailenizden çok daha farkındalık sahibisiniz,kendinizi kurtarmışsınız..şimdi birde sinirinizi bozmasından kurtulabilirseniz süper olacak..

Evlenmeden önce iş,okul vs bahanesiyle ayrı bir eve çıkma şansınız hiç yok mu?

Ay çok zor bir durum canim yaaaa. Benimde bi ablam var ama canimin içi. Bazen beni benden daha çok seviyormuş gibi geliyor. Yani Allah yardimcin olsun. Sende ona onun sana davrandiğı gibi davransan anlar belki. Bir abla kardeşine nasil bunları yaşatabilir anlamiyorum

Benim de ablam bana unutmayacağım şeyler yaşattı sağolsun. Küçükken kendini acındirir benim paralarını yerdi. Beni yokmuş gibi davranır kendini önemserdi. Ergenlik 30 kişiye aşık olur ben biriyle görüş ince kıyametikokopardı ben istiyorum bırakcaksin diye. Devamlı tersler azarlar 2 dk iyiyse 3. Dk da arı gibi sokar. Bir kere dışarda iftar yemeğinde beni aglatti rezil etti etrafa. Okulda final dönemi yanında kalmak zorunda oldum ders çalışmam lazım demi sen temizlik yapmiyorsun kaciyorsun defolu git diye bas bas bagardi eminim bütün mahalle de duydu. Düğününde sevdiği terketti bütün gün surat aştı hiç gülmedi 5 karış suratla kimseyle de ilgilenmedi. Çocukken saçımi basimi yolmasi da ayrı devamli bana baskıları yok açık giyme yok onu deme. Halbuki o benden daha açıktı kiskaniyordu demekki . Devamlı küçük görür kıyafetlerimi beğenmez gördük suz gibi giyinmissin derdi. Ha bide 5 yıllık sevgilimden ayrılmak için bana baskı yapardı sana yakismiyor çirkin bu falan diye daha çirkin olan birine kendi aşık oldu. Ayrılık dönemim çok zordu uzun bir ilişki sonrası iyiki bitmiş o ayrı ama bana baskıları yine bitmedi üzüntüyü anlamadı anneme anlatmış herseyi bütün sırlarımi. Eşimi de sevmedim hiç tanistirmadim amaçlı görüştürdum başka arkadaşlar da vardı o anki tavrı o suratı hala unutmuyorum. Ama o benim ablam bunların dışında bana annelik yaptığı hastayken basimda bekledigi para biriktirip bana hediyeler aldığı okula yemekler hazirlayip gonderdigi de var hakkı da çok. Demek ki o beni hep kıskanmis bütün baskıları bundanmis diyorum artık evli bana bulasmaz onu öyle kabul edip yaptığı iyilikle anıyorum yoksa baskıları ezmesi derken insan kardesten soğuk ya ben bu kadar sabırlı olmasam çoktan kopardık. Dua etsin bana

mrb insanin kardeside olsa eger ki dusmanin gibi davraniyorsa kardeslikten red ediceksin.sende acimasiz olacaksin.eger salak olmaya devam edersen hak ediyorsun demektir.esek olursan semer vuran cok olur.bu dunyada esek degil ustune binen olacaksin.akilli ol ezdirtme kendini..gelirsem oraya tutarim ablani fakir sumugu gibi yapistiririm duvara...

Bizim de sikayetimiz ablam bize neredeyse hic gelmez. Yegenime hasret kaliyorum hep. Cok duskun degildir kendi ailemi yuvami kurdum deyip bizden uzaga yerlesti.

Annesinin evi kuzum istediģi gibi gelip kalabilir.Kusura bakma saydikların guzel seyler değil ama anneni bu konuda bunaltamazsın.

bence şükret senin ablanın aynısından birini tanıyorum annem.ablayla görüşmemek daha kolay olabilir.dikkat et ilerde nişanlınıda kıskanabilir ve ortalığı karıştırabilir.ayıptır söylemesi benim annem beni kıskandığı için kocamı benimle paylaşmaya çalıştı.şuanda konuşmuyoruz.nefsi nasıl isterse öyle davranıyor sonrada bi kulp buluyor ya da hastalığına vuruyor.Allah böyle insanların şerrinden bizleri korusun

Canım ben ablamla konuşmuyorum ve bu dunyanin sonu değil başına gelmeyen bilemez benim durumum biraz daha farklı olsada ablamdan nefret ediyorum zaten kimse sevmez onu öyle bi insan ve umrunda değil neyse ki ikimizde evliyiz ve o uzakta 18 yasimdan beri ona abla demiyorum 6 yıl olmuş

Kocamı benimle paylaşmaya çalıştı derken?

en basitinden annemi otagardan alıp eve getireceğinde eşime arabayı kenara çek arkaya gel kucağımda seni seveyim demiş daha başka şeylerde var tabi
Çok afedersin ohaa. O nasıl anneymiş? Öz mü? Mide bulandırıcı. Sizin psikolojinizi kimbilir nasıl etkilemiştir..

Çok afedersin ohaa. O nasıl anneymiş? Öz mü? Mide bulandırıcı. Sizin psikolojinizi kimbilir nasıl etkilemiştir..
malesef öz.birde bana söylememesini söylemiş yanlış anlarmışım. eşim anne ben senin damadının davranışlarına dikkat et demiş.daha sonra bunu duyduğumda ağlamalar falan sonrada ben onu oğlum gibi görüyorum dedi annem daha kendi evlatlarını öyle sevmedi.olay çıkardı ben yanlış anlamışım falan hemen bahanesi hazır o sıralar psikolojisi bozukmuş.benim mutlu bir yuvam olmasını hazmedemiyor her zaman sen zaten dört ayak üzerine düşersin der bana.

Allah yardımcın olsun. Görüşmeyi kessen dahi travma yaratmıştır sende. Hergün yeni bir olayla bir yaşıma daha giriyorum. Baban hayatta mı peki?

Allah yardımcın olsun. Görüşmeyi kessen dahi travma yaratmıştır sende. Hergün yeni bir olayla bir yaşıma daha giriyorum. Baban hayatta mı peki?
hayatta ama bundan haberi yok haberi olsa afadersin eşimi suçlar o bana öyle davrandı diye.biz üstünü örttük bu olayın annem beni oldum olası sevmez kıskanır bunu yakınımdaki herkes söyler eşim dahi annemin böyle davranmasını kıskançlığa vurdu.ben 5,6 yaşlarındayken annemin babamı aldattığına şahit olmuştum oda ben anlamam bide bırakacağı biri olmadığı için yanında götürürdü.ben bunu babama anlatmışım.belkide beni hiç bi zaman bundan sevmedi

Keske abLam qeLsede bende kaLsa ayLarca.. aLLah ayri dusurmesin birqun ona birsey oLursa qercekten o zaman anLarsin degerini kiymetini.hem orasi annenin ewi canim annenLe konus abLanin qeLeceqi zaman bir akranin kuzeninde kaL yada ac konuyu simdi senin yasin kac feeaceli is yapmaktan hoslanmiyor oLabiLir konuyu abartiyorda oLabiLirsin erqenLikte oLuyor boyLe erqen deaiLsende abLani aLLah basindan eksik etmesin ne quzeL isde qeLip qidiyorsunuzz .. anLayamiyorum bn abLami qormek icin can atarkenn abLamda is yapmaz o buLasikLar 5sene dursa durur tezqahta hep bn yapardimm .. tesekkur etmelisin bence abLana dini acidan seni cok quzeL yetistirmis bunuda ancak sen öLdügünde anLayabiLirsin.çözumu ise aLismak herseyi sorun haLinden cikarip oLduu qibi kabuLLenmekk ..

Keske abLam qeLsede bende kaLsa ayLarca.. aLLah ayri dusurmesin birqun ona birsey oLursa qercekten o zaman anLarsin degerini kiymetini.hem orasi annenin ewi canim annenLe konus abLanin qeLeceqi zaman bir akranin kuzeninde kaL yada ac konuyu simdi senin yasin kac feeaceli is yapmaktan hoslanmiyor oLabiLir konuyu abartiyorda oLabiLirsin erqenLikte oLuyor boyLe erqen deaiLsende abLani aLLah basindan eksik etmesin ne quzeL isde qeLip qidiyorsunuzz .. anLayamiyorum bn abLami qormek icin can atarkenn abLamda is yapmaz o buLasikLar 5sene dursa durur tezqahta hep bn yapardimm .. tesekkur etmelisin bence abLana dini acidan seni cok quzeL yetistirmis bunuda ancak sen öLdügünde anLayabiLirsin.çözumu ise aLismak herseyi sorun haLinden cikarip oLduu qibi kabuLLenmekk ...

12 yaş var ama benim biratane daha abkam var o benim dünyam herşeyim

Sen hiç anlamamışsın hiç '

Maalesef yok
Annesinin evi kuzum istediģi gibi gelip kalabilir.Kusura bakma saydikların guzel seyler değil ama anneni bu konuda bunaltamazsın.
Bunaltmıyorum zaten canım gelmesinde demiyorum gtek sorun beni üzmeso

Bu yöndede korkularım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…