Ruh hastası :)) te allahım bi hastalığı yok 11-12 yaş var aramızdaBi abla, kardeşine bunları nasıl yapabilir aklım almıyor. Ben de bir ablayım.
Ablanla kaç yaş var aranızda ve ablanın hastalığı nedir çok özel değilse paylaşabilir misin?
Babam böyle yetiştirdi ama bak bende böyleydim okidum kendimi geliştirdim..Oda okusaydı yada benim hayatıma karışmasaydıBen de ablanızı o zihniyete kimin soktuğunu merak ettim. Sonuçta onu da birileri o fikirlerle büyütmüş o da doğrular o şekilde sanıp sizi de aynı doğrularla yetiştirmiş. Ben anne ve babanızı muhatap almanız gerektiğini düşünüyorum. Yanlış adrese kin tutuyorsunuz.
Ruh hastası :)) te allahım bi hastalığı yok 11-12 yaş var aramızda
Seni yarqiLamiyorum yanLis anLama feraceLi duymak istedikLwrini soyLememis oLabiLirim yasam tarzim dusunceLerim farkLi dir benim .. PEKI ABIN BIRSEY DEMIYOR MU BU DURUMA ... O KONUSSA ABLANLA ANLAMAZMI O NE DIYOR BU DURUMA ...evet yaşamayan bilemez BOASK yaşamadığın için beni aamaıyirsun zaten herkesten beni anlamasını beklemiyorum
Annemle konusmuyorum çok üzülüyor rahatsız oda onuda üzmek istemiyorum..allah razı olsun sağolasın..Çok şaşırdım doğrusu. Küçük anne gibi koruyup kollayacağına, yol göstereceğine itip kakması...
Çünkü benle kardeşim arasında da 9 yaş var ve kardeşler arası normal sayılan kıskançlık-rekabet olayını bile yaşadığımı bilmem kardeşimde. Evin içinde 2. anne gibi olmuşumdur, yeri gelmiş annemle kardeşim arasında köprü vazifesi görmüş, iletişimlerini pekiştirmişimdir.
Çok tuhaf... Bu normal değil. Anlattığın gibiyse, hiç ama hiç normal değil.
Ablan zaten laftan anlayacak biri olsa, bunları sana yapmazdı (Benim anladığım) Bilmiyorum, annenle paylaşmayı dene durumu bir de. Ya da tavır koy geri bas. Totosunu toplama. Kalk kendin yap de.
Allah kolaylık versin yani ne diyeceğimi şaştım.
Dogrusun asLinda yaasamayan anLayamaz ben bakis acini degistirmek istedim sadece..Seni yarqiLamiyorum yanLis anLama feraceLi duymak istedikLwrini soyLememis oLabiLirim yasam tarzim dusunceLerim farkLi dir benim .. PEKI ABIN BIRSEY DEMIYOR MU BU DURUMA ... O KONUSSA ABLANLA ANLAMAZMI O NE DIYOR BU DURUMA ...Feraceli
Evet bitmiyor bitmezAdam da bikti heralde yolluyor git kal gelme diyor.
Hayatından cikaramazsin ama az gorusebilirsin
Bende öyle yapıyorum
O geldiği zamanlarda dışarıda geçir günü
Fazla evde durma daha az katlanmış olursun
Konuşmak çözmuyor biliyorum yıllarca böyle gittiği için pek duzelmez :/
Benim de ablamla büyük sorunlarım var evlendik yine bitmedi
Herkes bir değil ki. Ben ablanıza da üzüldüm. Sanırım ilk çocuk. Anne babanın bütün cehaletini o çekmiş. Bazı kuran kursları felan da aynen bu zihniyette dolduruyor beyinleri. Bence ablanız da hayattan zevk almayarak büyümüş, doğrular onlar sanarken onların altında ezilmiş. Hem kendi mutsuz olmuş hem de etrafını mutsuz etmiş. Bunun sorumlusu anne ve babanız. Ablanız sizi zorla eğitim hayatından kopartmadı ya bu anne baba istemese abla baskısıyla olacak birşey değil. Bence gerçekten hasta. Ciddi psikolojik tedavi görmeli. Ama çok da faydalı olmaz. İş yapmama durumu da siz de yapmayın. Ben de evin en büyüğüm. 3 kızız. En tembelleri de benimdir. Sağolsun kardeşlerim tembelliğimi bildiklerinden torpil geçerler :)) ben hep iletişimden yanayımdır. Bence abla bugün seninle çay içmeye dışarı çıkalım deyin ya da başka bir etkinlik bulun. Ben seni çok seviyorum ama şunlardan rahatsızım deyin. Neden evinde kalmadığını eşiyle arasının nasıl olduğunu öğrenin. Ben ona da üzüldüm. Ona dayatılan bir hayat tarzı ile yetişmiş ve hep mutsuz.Babam böyle yetiştirdi ama bak bende böyleydim okidum kendimi geliştirdim..Oda okusaydı yada benim hayatıma karışmasaydı
Ama o hayatından memnun kendini müslüman takva buluyor..Ablamla oturup konuşamıyorum öyle bi olnak sağlamıyor benimle konuşurkeb bile kaç kere gözlerini kısıp tiskinç birşeye bakar gibi baktığına denk geldim..ben çok titizi,derli topluyum duramam yan gelip yatamamm.Benim bundan sonra tek yapabiliceğ sabretmek sanırımHerkes bir değil ki. Ben ablanıza da üzüldüm. Sanırım ilk çocuk. Anne babanın bütün cehaletini o çekmiş. Bazı kuran kursları felan da aynen bu zihniyette dolduruyor beyinleri. Bence ablanız da hayattan zevk almayarak büyümüş, doğrular onlar sanarken onların altında ezilmiş. Hem kendi mutsuz olmuş hem de etrafını mutsuz etmiş. Bunun sorumlusu anne ve babanız. Ablanız sizi zorla eğitim hayatından kopartmadı ya bu anne baba istemese abla baskısıyla olacak birşey değil. Bence gerçekten hasta. Ciddi psikolojik tedavi görmeli. Ama çok da faydalı olmaz. İş yapmama durumu da siz de yapmayın. Ben de evin en büyüğüm. 3 kızız. En tembelleri de benimdir. Sağolsun kardeşlerim tembelliğimi bildiklerinden torpil geçerler :)) ben hep iletişimden yanayımdır. Bence abla bugün seninle çay içmeye dışarı çıkalım deyin ya da başka bir etkinlik bulun. Ben seni çok seviyorum ama şunlardan rahatsızım deyin. Neden evinde kalmadığını eşiyle arasının nasıl olduğunu öğrenin. Ben ona da üzüldüm. Ona dayatılan bir hayat tarzı ile yetişmiş ve hep mutsuz.
Ah esesim işte sizin neşeli,tatlı kız diye bildiğiniz feraceli böyle saçma sapan durumlara maruz kaldıÇok şaşırdım. .
Yorum dahi yapamadım. .
Enisteye söyle yollamasin :)Evet bitmiyor bitmez
Enişteyi ailedenkimse sevmez oda sinir gıcık bi tio adam yüzüme dahi bakmaz ne anlatiyim ona:)Enisteye söyle yollamasin :)
Ah esesim işte sizin neşeli,tatlı kız diye bildiğiniz feraceli böyle saçma sapan durumlara maruz kaldı
Ah esesim işte sizin neşeli,tatlı kız diye bildiğiniz feraceli böyle saçma sapan durumlara maruz kaldı
Dimi bende olsm kalmam insan niye eşinden uzaklaşmak istesinki :)Neden gelip günlerce kalır ki evli insan ..
Ben hiç annemlerde kalmadım mesela..
Kalsam hiçbirşey demez eşim ..
Ama ne gerek var ki , evim varken. .
Dimi bende olsm kalmam insan niye eşinden uzaklaşmak istesinki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?