Ablam :\

Canım ben ablamla konuşmuyorum ve bu dunyanin sonu değil başına gelmeyen bilemez benim durumum biraz daha farklı olsada ablamdan nefret ediyorum zaten kimse sevmez onu öyle bi insan ve umrunda değil neyse ki ikimizde evliyiz ve o uzakta 18 yasimdan beri ona abla demiyorum 6 yıl olmuş
:( evet yaşamayan bilemez BOASK BOASK yaşamadığın için beni aamaıyirsun zaten herkesten beni anlamasını beklemiyorum

Benim de ablam bana unutmayacağım şeyler yaşattı sağolsun. Küçükken kendini acındirir benim paralarını yerdi. Beni yokmuş gibi davranır kendini önemserdi. Ergenlik 30 kişiye aşık olur ben biriyle görüş ince kıyametikokopardı ben istiyorum bırakcaksin diye. Devamlı tersler azarlar 2 dk iyiyse 3. Dk da arı gibi sokar. Bir kere dışarda iftar yemeğinde beni aglatti rezil etti etrafa. Okulda final dönemi yanında kalmak zorunda oldum ders çalışmam lazım demi sen temizlik yapmiyorsun kaciyorsun defolu git diye bas bas bagardi eminim bütün mahalle de duydu. Düğününde sevdiği terketti bütün gün surat aştı hiç gülmedi 5 karış suratla kimseyle de ilgilenmedi. Çocukken saçımi basimi yolmasi da ayrı devamli bana baskıları yok açık giyme yok onu deme. Halbuki o benden daha açıktı kiskaniyordu demekki . Devamlı küçük görür kıyafetlerimi beğenmez gördük suz gibi giyinmissin derdi. Ha bide 5 yıllık sevgilimden ayrılmak için bana baskı yapardı sana yakismiyor çirkin bu falan diye daha çirkin olan birine kendi aşık oldu. Ayrılık dönemim çok zordu uzun bir ilişki sonrası iyiki bitmiş o ayrı ama bana baskıları yine bitmedi üzüntüyü anlamadı anneme anlatmış herseyi bütün sırlarımi. Eşimi de sevmedim hiç tanistirmadim amaçlı görüştürdum başka arkadaşlar da vardı o anki tavrı o suratı hala unutmuyorum. Ama o benim ablam bunların dışında bana annelik yaptığı hastayken basimda bekledigi para biriktirip bana hediyeler aldığı okula yemekler hazirlayip gonderdigi de var hakkı da çok. Demek ki o beni hep kıskanmis bütün baskıları bundanmis diyorum artık evli bana bulasmaz :-) onu öyle kabul edip yaptığı iyilikle anıyorum yoksa baskıları ezmesi derken insan kardesten soğuk ya ben bu kadar sabırlı olmasam çoktan kopardık. Dua etsin bana :-)
Ben sabredemiyorum artık çünkü daha küçücük bi çocukken bana yaotıklarını unutamıyorum

mrb insanin kardeside olsa eger ki dusmanin gibi davraniyorsa kardeslikten red ediceksin.sende acimasiz olacaksin.eger salak olmaya devam edersen hak ediyorsun demektir.esek olursan semer vuran cok olur.bu dunyada esek degil ustune binen olacaksin.akilli ol ezdirtme kendini..gelirsem oraya tutarim ablani fakir sumugu gibi yapistiririm duvara...
Ayy canımsın tamam ezdirmiyçem kendimi haklısın

Ay çok zor bir durum canim yaaaa.:110: Benimde bi ablam var ama canimin içi.:KK36: Bazen beni benden daha çok seviyormuş gibi geliyor. Yani Allah yardimcin olsun. Sende ona onun sana davrandiğı gibi davransan anlar belki.:110: Bir abla kardeşine nasil bunları yaşatabilir anlamiyorum:KK34:
Benimde bir tane daha abkam var aynen bende diyorum bazen beni benden daha çok seviyor iyikide var dünyam o benim..ama bunun yaptıkları beni cok yoruyor

bir tane dostum dediğim kadar, sevdiğim bir arkadaşımın ablası da ne yazıkki aynı ....Okurken acaba arkadaşımmısın diye çok dikkat ettim ama benim arkadaşım evli ve bu ikinci evliliği....arkadaşımda senin gibi baskılardan kurtaramamış kendini ve yanlış bir evlilik yapmıştı ilk evliliğinde....daha sonra bu ablanında bebeği karnındayken eşi ölünce annesine yerleşmişti ,onunda durumu zordu ama eşinden ayrılan arkadaşıma, aynı evin içinde yıllarca evi zehir etti....kız çok güzel bakımlıydı ,işe girdi çalıştı dışardan üni ye kadar okudu,ama gel gör ki nasıl okudu ,hergün evden çıkarken kavga ederlermiş arkadaşım makyaj yapıyor diye....sen bilmem ne yapıyorsun,günahkarsın,yok işte o.... olacaksın falan filan,o anlattıkça nefret ediyordum ablasından,görsen bir de melek yüzlü,mevlüt okur,öyle böyle bildiğin huri görünümlü ama kız kardeşini çok kıskanır, patavatsızlığından bihaber ,nefes aldırtmadı kıza,neyse öyle böyle yuvarlanıp geldi kız bugünlere tabi psikolojisi çok bozuk....hem bekarken, çocukken çek bu ablayla hayatı, hemde boşandıktan sonra.....neyse çok uzatmayyım kız ikinci evliliğini severek yaptı ama zihinsel engelli bir kızı olan eşi ölmüş bir adamla.....eniştem bir tane onu çok mutlu ediyor ,arkadaşımda kızını kendi kızı gibi görüyor ve arkadaşımın oğluda var gül gibi geçinip gidiyorlar.....geçen yine bir aile toplantısında bunlar tartışmış kalkıp ne dese kıza senin layığın bu şimdi eşinin kızı için bo..unu temizliyorsun hepte temizliyeceksin!kız beni aradı hüngür hüngür ağlıyordu zor sakinleştirdim....yani işte bu bir abla ne diyeyim...
sakın hata yapma ondan kurtulmak için hayatını karartma sağlam bir evlilik yap,görmezden gel ablanı yoksa ,işte örneği....

bir tane dostum dediğim kadar, sevdiğim bir arkadaşımın ablası da ne yazıkki aynı ....Okurken acaba arkadaşımmısın diye çok dikkat ettim ama benim arkadaşım evli ve bu ikinci evliliği....arkadaşımda senin gibi baskılardan kurtaramamış kendini ve yanlış bir evlilik yapmıştı ilk evliliğinde....daha sonra bu ablanında bebeği karnındayken eşi ölünce annesine yerleşmişti ,onunda durumu zordu ama eşinden ayrılan arkadaşıma, aynı evin içinde yıllarca evi zehir etti....kız çok güzel bakımlıydı ,işe girdi çalıştı dışardan üni ye kadar okudu,ama gel gör ki nasıl okudu ,hergün evden çıkarken kavga ederlermiş arkadaşım makyaj yapıyor diye....sen bilmem ne yapıyorsun,günahkarsın,yok işte o.... olacaksın falan filan,o anlattıkça nefret ediyordum ablasından,görsen bir de melek yüzlü,mevlüt okur,öyle böyle bildiğin huri görünümlü ama kız kardeşini çok kıskanır, patavatsızlığından bihaber ,nefes aldırtmadı kıza,neyse öyle böyle yuvarlanıp geldi kız bugünlere tabi psikolojisi çok bozuk....hem bekarken, çocukken çek bu ablayla hayatı, hemde boşandıktan sonra.....neyse çok uzatmayyım kız ikinci evliliğini severek yaptı ama zihinsel engelli bir kızı olan eşi ölmüş bir adamla.....eniştem bir tane onu çok mutlu ediyor ,arkadaşımda kızını kendi kızı gibi görüyor ve arkadaşımın oğluda var gül gibi geçinip gidiyorlar.....geçen yine bir aile toplantısında bunlar tartışmış kalkıp ne dese kıza senin layığın bu şimdi eşinin kızı için bo..unu temizliyorsun hepte temizliyeceksin!kız beni aradı hüngür hüngür ağlıyordu zor sakinleştirdim....yani işte bu bir abla ne diyeyim...
sakın hata yapma ondan kurtulmak için hayatını karartma sağlam bir evlilik yap,görmezden gel ablanı yoksa ,işte örneği....
İşte benimde tam dikkat etmem gereken nokta bu hata yapmamam gerek,kurtulmak icin evlenmemem gerek ahh ya işte yaşamayan anlamıyor burda yazıyorlar işte kıymetini bil falan diye :( benim abkamda öyle görsen takva,müslüman kişilikli biri ama kendini böyle lanse etmeye bayılır..Umarım bende güzel günler görürüm arkadaşınız hikayesinin mutlu son bitmesine çok sevindim :) umudum artıyor bi nebze

"is yapmaktan hoslanmiyor oLabiLir konuyu abartiyorda oLabiLirsin erqenLikte oLuyor boyLe"
Senden beni ankamanı beklemiyorum anlayamazsın zaten BOASK BOASK

İşte benimde tam dikkat etmem gereken nokta bu hata yapmamam gerek,kurtulmak icin evlenmemem gerek ahh ya işte yaşamayan anlamıyor burda yazıyorlar işte kıymetini bil falan diye :KK43: benim abkamda öyle görsen takva,müslüman kişilikli biri ama kendini böyle lanse etmeye bayılır..Umarım bende güzel günler görürüm arkadaşınız hikayesinin mutlu son bitmesine çok sevindim :) umudum artıyor bi nebze
yaşamayan; asla anlamaz cnm, bu arkadaşımın hayatını,neler çektiğini bilmesem belki bende başka bir bakış açısıyla konunu okurdum...dediğin gibi bir ömür çekmemek için, hatalı bir evliliğe kalkışma,çok mantıklı bir kızsın hayatın sana güzellikler getirmesini diliyorum....

yaşamayan; asla anlamaz cnm, bu arkadaşımın hayatını,neler çektiğini bilmesem belki bende başka bir bakış açısıyla konunu okurdum...dediğin gibi bir ömür çekmemek için, hatalı bir evliliğe kalkışma,çok mantıklı bir kızsın hayatın sana güzellikler getirmesini diliyorum....
Çok tesekkür ederim umarım umarım...

Benim de böyle bir ablam vardı..Benim kişiliğimi geleceğimi çok kötü etkiledi zamanında..Kimse de korumazdı annem babam bir büyüğümdü.Evlendi eşi ondan beter çıktı.Gurbet elde özel kurumda çalışırken onlarda kalmıştım.Ablam hamileydi yatması gerekiyordu.Resmen külkedisiydim.Üstüne bağırırdı bir sürü.Eniştem yoktan yere laf söylerdi..Ablamı fitlerdi.Ablam da söylediklerini bana iletirdi düzelteyim diye napıyorsam sanki.Ev -işti yaptığım..İyilikleri de dokundu o ayrı..Neyse...Onu o halde bırakamadım.Doğum yapınca eniştem evden kovdu.Tel açıp gelme bir daha dedi.Gidecek yerim yokken ortada kaldım..Her eve memlekete geldiğinde kavga çıkarır sinirlerimle oynardı... Geçen yıl onun çıkardığı kavga yüzünden yeğenlerim bana küstü kınuşmuyorlar aynı odada oturmıyorlar hala...Anlamıyorlar bile beni....Memlekete yeni tayinle gelmiştim bu olay yüzünden işte ve sevgiliyle zor günler geçirdim..Hala o ilk tanındığımın etkisi sürüyor

Daha evlenmeden sinirlerim yıpranmıştı...Onların evliliği benim evliliğimi bike körü etkilemişti.Söylesen kabul etmez o ayrı acı..Halbuki ne vardı bana abla abi olsalardı annem babam zaten yaşlı.
Şimdi sırf iyi niyetinin hatrına saygıdan görüşüyorum sınırlı şekilde..

Son düzenleme:
Benim de böyle bir ablam vardı..Benim kişiliğimi geleceğimi çok kötü etkiledi zamanında..Evlendi eşi ondan beter çıktı.Gurbet elde çalışırken onlarda kalmıştım.Ablam hamileydi yatması gerekitordu.Resmen külkedisiydim.Üstüne bağırırdı bir sürü.Eniştem yoktanyere laf söylerdi..Ablamı firlerdi.Ablam da söylediklerini bana iletirdi düzelteyin diye napıyorsam sabki.Ev işti yaptığım..İyilikleri de dokundu o ayrı..Neyse...Onu o halde bırakamadım.Doğum yapınca eniştem evden kovdu.Tel açıp gelme bir daha dedi.Gidecek yerim yokken ortada kaldım..Her eve memllekete geldiğinde kavga çıkarır sinirlerinle oynardı... Şimdi sırf iyi niyetinin hatrına saygıdan görüşüyorum sınırlı şekilde..
Bende zaten ilerde öyle olucam..Benimde kişikiğimi karakterimi cok etkilemişti ama i evlenince kendime geldim toparlandom

"is yapmaktan hoslanmiyor oLabiLir konuyu abartiyorda oLabiLirsin erqenLikte oLuyor boyLe"
Senden beni ankamanı beklemiyorum anlayamazsın zaten BOASK BOASK
AnLatamiyorsun bence kadin seni yetistirmis bakmis buyutmus anLattigina gore erkekLerdrn sakinmis bi insan kardesine ne kadar kin duyarak bunlari yapabilirdiki ... bence sen beni anLamiyorsun yada snlamak istemiyorsun...ailemizin degerini hayattayken bilmek gerek sonra hatirla beni bu dedklermi rabbim yoklugunu gostermesin ablanin sana feraceli ...

Benimde bir tane daha abkam var aynen bende diyorum bazen beni benden daha çok seviyor iyikide var dünyam o benim..ama bunun yaptıkları beni cok yoruyor
O bişey demiyor mu canim yada annenle, baban yani herkez görüyor sonuçta bi dur diyen olmuyor mu canim:KK43:

Bi abla, kardeşine bunları nasıl yapabilir aklım almıyor. Ben de bir ablayım.
Ablanla kaç yaş var aranızda ve ablanın hastalığı nedir çok özel değilse paylaşabilir misin?

İş bulup çalışmayı denesen.. Yada halk eğitim
kurslarına ingilizce kurslarına falan git evde durma.. O gelincede geç odana film seyret kitap oku.. Ne biliyim iletişimi en aza indirebilirsin..

Ben sabredemiyorum artık çünkü daha küçücük bi çocukken bana yaotıklarını unutamıyorum
Beni en ufak bieşeyde süpürgeyle kovalardı çocukken ergen bir genç kızken.Çok sinirliydi.İylikleri de olurdu güya.Zaten tamamen kopamayışım oyüzden oldu.
Bizim 6yaş var aramızdaSizin?

Son düzenleme:
Back
X