bir tane dostum dediğim kadar, sevdiğim bir arkadaşımın ablası da ne yazıkki aynı ....Okurken acaba arkadaşımmısın diye çok dikkat ettim ama benim arkadaşım evli ve bu ikinci evliliği....arkadaşımda senin gibi baskılardan kurtaramamış kendini ve yanlış bir evlilik yapmıştı ilk evliliğinde....daha sonra bu ablanında bebeği karnındayken eşi ölünce annesine yerleşmişti ,onunda durumu zordu ama eşinden ayrılan arkadaşıma, aynı evin içinde yıllarca evi zehir etti....kız çok güzel bakımlıydı ,işe girdi çalıştı dışardan üni ye kadar okudu,ama gel gör ki nasıl okudu ,hergün evden çıkarken kavga ederlermiş arkadaşım makyaj yapıyor diye....sen bilmem ne yapıyorsun,günahkarsın,yok işte o.... olacaksın falan filan,o anlattıkça nefret ediyordum ablasından,görsen bir de melek yüzlü,mevlüt okur,öyle böyle bildiğin huri görünümlü ama kız kardeşini çok kıskanır, patavatsızlığından bihaber ,nefes aldırtmadı kıza,neyse öyle böyle yuvarlanıp geldi kız bugünlere tabi psikolojisi çok bozuk....hem bekarken, çocukken çek bu ablayla hayatı, hemde boşandıktan sonra.....neyse çok uzatmayyım kız ikinci evliliğini severek yaptı ama zihinsel engelli bir kızı olan eşi ölmüş bir adamla.....eniştem bir tane onu çok mutlu ediyor ,arkadaşımda kızını kendi kızı gibi görüyor ve arkadaşımın oğluda var gül gibi geçinip gidiyorlar.....geçen yine bir aile toplantısında bunlar tartışmış kalkıp ne dese kıza senin layığın bu şimdi eşinin kızı için bo..unu temizliyorsun hepte temizliyeceksin!kız beni aradı hüngür hüngür ağlıyordu zor sakinleştirdim....yani işte bu bir abla ne diyeyim...
sakın hata yapma ondan kurtulmak için hayatını karartma sağlam bir evlilik yap,görmezden gel ablanı yoksa ,işte örneği....