- 3 Kasım 2015
- 692
- 1.381
- 63
- Konu Sahibi morsufrajet
-
Malesef değişmez, kimi insanlar böyle buldumcuk oluyor. Benim de çok yakınımda var aynısı. Telefonu elinden aldıkça var olursun. O da Wifi kesilir, şarj biter anca belki. Yapacak bir şey yok. Öyle kabul edeceğiz yada hayatımızdan çıkaracağız. Başka çıkar yol ben de bilmiyorum.
Malesef üzülmemiz bir işe yaramıyor. Kendileri görmeli, ders çıkarmalı böyle insanların. Ne yazık ki, şu saatten sonra da değişmez ablan. 15yaşında olsa, al karşına oturt anlat ama artık tüm karakteri oturmuş, belirli evrelerden geçmiş, yaşı oturmuş bir kadın. Hareketleri oturmamış , çözümü yok.Bundan önceki ile de evlenme kararı aldı. 6 ayda.. Sonra terk edildi. Çocuk başkası ile evlendi benim ablam 9 kilo verdi üzüntüden. Ya onun adına çok üzülüyorum
Bırak naparsa yapsın.
İlgi bekleme birgün evlenip gidecek zaten hep seninle olmayacak.
Zaten aranızda özel bir bağ yok anlattıklarına bakılırsa.
Çocuğun babasının alkol tedavisi görmesinden daha önemlisi ablanın 2 ayda evlilik kararı alması.
Şıpsevdi biri ve sevgilisi olunca da buldumcuk olmuş.
Önerim; yok say.
Bırak naparsa yapsın.
Çocuğun babasının alkol tedavisi görmesinden daha önemlisi ablanın 2 ayda evlilik kararı alması.
Önerim; yok say.
Bırak naparsa yapsın.
Önerim; yok say.
Buraya yazsam destan olur yaptıkları ama özet geçtim ben.Benimde ablam bir ara öyle olmuştu hatta daha da beter şeyler yaptı ben ne mi yaptım?Boşverdim...
Elbette zorunlu değil ama ayrılınca yardım dileniyorAblanın da kendine göre bi hayatı var ve istediği şekilde yaşamakta özgür,ayrıca seninle gezip tozmak gibi bi zorunluluğu yok ama bi yandan da ablan ppek olgun gelmedi bana ...Bi gün önceki olayı unutmayıp kardeşe surat asmak konuşmamak çocukça...Her koyun kendi bacağından asılır sen de ablanın yaptıklarını izlemek yerine kendi hayatını yaşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?