- 11 Nisan 2022
- 1
- 2
- 1
- 20
- Konu Sahibi Elyeleveda
Öncelikle ben 18 yaşındayım ablam 20 ve annem babam kardeşlerim ablam hepimiz beraberiz kardeşlerim küçük benden. Ablam psikolojik sorunları olan biri ve sürekli beni şiddetle Tehtid ediyor. Benimde hatalarım oluyor evet ama onun gibi şiddete başvurmuyorum başkasının hatasını görünce. Gerçekten artık dayanamıyorum üniversite sınavına hazırlanıyorum sözde ama evde sürekli kavga gürültü çocuklar ses yapıyor odaklanmaya çalışıyorum kütüphaneye gidiyorum arada bunları atlattım diyelim bu sefer ablamla sürekli tartışıyoruz moralim motivasyonum falan kalmıyor . Kıyafetlerimiz ortak değil bizim herkes kendi kıyafetini giyer izinsiz giyilmez ama ablam benim eşyalarımı çok kullanıyor kaç defa yakaladım ve akıllanmiyor da kızıyorum alamazsın izinsiz diyorum bazende tamam ne olacak deyip gülüp geçiyorum onun kadar katı değilim. Yemin ederim değilim. Ben eşyaya onun gibi önem vermiyorum umarım mezarına da eşyalarıyla girer. Dün sadece Bi göz kalemini sürdüm diye evi ayağa kaldırdı neymiş efendim yeni almış daha kendi kullanamamis falan filan. Beni bi araba dolusu dövdü ve karşılık dahi vermedim çünkü versem hem daha fazla dayak yiyorum benden daha iri ve uzun boylu çünkü hemde kavga çok büyüyor o yüzden vermedim annem girdi araya onu üstümden almaya çalıştı. Kendimi iğrenç hissediyorum sanki köle gibi resmen dayak yedim babam sonra geldi sesimize ikimizi de bu sefer o dövdü ablama daha çok vurdu çünkü ilk o doğdu ve biz ondan ne görürsek onu yaptık evde kardeş arasında izinsiz kifayet almayı da ablam başlattı babamda bunu söyledi ona ve bana da kızdı izinsiz aldım diye. Hanımefendi sonra gururuna yedirmedi dayak yemeyi benim en sevdiğim giymeye kıyamadığım uzun gömleğim vardı onu paramparça etmiş makyaj kutum vardı küçük bişey onun içindeki tüm makyajlari kırıp dökmüş yatağıma atmış montumu ve iki farklı Kıyafetime far dökmüş bunlara rağmen hala içinde bi pişmanlık yok ve bana az bile yaptığını söylüyor. Ben gerçekten yaşayamıyorum bu evde nefes alamıyorum. Dayak çözüm mü sizce ha değil asla değil benim kardeşim var kulaklığımi almış ve önceden yapmazdı böyle bir şey oturdum ona anlattım yapma doğru değil ben değer veriyorum buna bir daha izinsiz alma dedim asla onun gibi kardeşime davranmadım ama o bana neler yaptı. Parmağımı öyle bir çevirmişki şu an çok acıyor. Yaptıklarını en sonki babama söyleyemediğim söylesem onu evden atar sen psikopat mısın diye döverde ama gerçekten ne yapıcam bilmiyorum annem bende genç kızım böyle şeyler yaşamak ablam tarafından çok canımı yakıyor başkalarına olan tavrını görüyorum bi arkadaşı var mesela ona melek gibi el üstünde tutuyor bana da böyle. Bu evden bi an önce kurtulmak istiyorum çok zor çalışmak ama eninde sonunda çalışıp üniversiteue gidicem onunla aynı yerde kalmiyicam o zaman beni mumla arayacak ama ben onu zerre özlemeyecegim çünkü artık nefret ediyorum ondan içim soğumuyor yaptıklarına. Ondan uzak kalıp ekonomik özgürlüğümü de İnsaAllah alıcam ve anca tatile buraya. Bilgisayar almıştı babam bana ders için v3 sadece ben kullanıyorum ona vermiyorum çünkü biliyorum rezil biri ve sürekli dizi izlemek için kavga eder benimle o yüzden ona hiç vermedim onun kıskançlığıni yapıyo kendisi okumadı işte çalışıyor zamanında akıl edemedi babamdan istemedi pc şimdi sanki onu okuldan ben almışım gibi benim derslerime karşı her şeyime kıskançlıkla bakıyor beğenmiyor ama umrumda değil ben ona kalmadım. Yanımda bilgisayari da götürücem bakalım ona kalıcak mı