- 7 Ağustos 2016
- 952
- 1.453
- 43
- 27
- Konu Sahibi bluedaydreamer
Bence ablanin pisikolojik problemleri var bi pisikologa goturun yada kapatin bi timarhaneyeannenle baban onlar yokken eve erkek getirdiyini icki icdiyini biliyormu ? Ve hala ikinizi birden kovuyorlarsa Aileninde onunla beraber bi tedavi gormesi lazim
normalde bu durumda evlat katili olunur cunku
![]()
Benim babam da sigara alkol kullandigimi bilir ayda yilda bir iceriz alkolu de sanmiyorum konu sahibinin ablasi alkolik olsun. Ne demek evlat katili olunur tedavi olunmasi lazim?
Erkek yada kadin zina zinadir gunah gunahdir kimin yaptiginin bi onemi yok ikisinede gunah ikiside cehennemde yanarerkekler yapiyo kadinlarda yapsin beraberlik olsun bu neyin kafasi ya
boyle dusunceler yuzunden simdiki millet bu halde dini unutmus gunahlari adet edmisler
siz ister zinaya ask diyin ozgurluk diyin Allahdan korkan asla bunlara goz yummaz ve savunmaz
bakiyorum herkez ablasini diyil bu kizi suclu buluyo iste Allah islah edsin ne diyim
![]()
Burda kimse size su gunah mi bu gunah mi diye sormamis. Eve erkek arkadas geldiyse illa cinsellik mi yasanmasi lazim su yanacaksiniz edeceksiniz diyen kismin da kapali kapilar ardinda en buyuk sapiklar olduguna tanik oluyoruz nedense ama yorum yapmiyorum. Burasi dini bir platform degil kendi dusuncelerinizi kendinize saklamaniz gerek zira kimse merak etmiyor konuyla alakasiz dusuncelerinizi.