- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
O kadar çok kaktım ki bunları kafasına. tatlı dille anlattım, azarlayarak anlattım. Tamam diyor ama bi bakıyorum bi daha evli bir erkekle.. salak da değil hani ama neden böyle anlamıyorumne desem bilemedim doğrusu..
yani sanırım ona kırıcı olmayan bir mektup yazardım uzun
çünkü söz uçar yazı kalır bikaç kez okusun da anlasın senin gördüğün pencereden kendisini bilemedim çok oturtamadım kafamda başka bir fikir...
Ohooo kaç kez tosladı, kaç kez adı çıktı ama hiç tınladığı yok.Siz zaten ona yanlislarini soyluyorsunuz ama anlamak istemiyor .Merak etmeyin bòyle devam etsim duvara toslar bir gun.
İste ozaman akillanir.
Ablam küçüklükten beri benim her ihtiyacımı karşılayan kişi.. babam bakmadığı için ablam baktı bana. Onu hayatımdan çıkarırsam en büyük nankörlüğü etmiş olurum ama onunbu yaptıklaını gördükçe de soğuyorum ondanZor bir durumdasiniz ama degismesi imkansiz. Çünkü kendinde hata bulmuyor.
Bence calismaya başlayana kadar bir sey demeyin. Sonra kendi paranızı kazanmaya başlayınca görüşmezsiniz cok rahatsiz oluyorsaniz.
Psikiyatriste gidip düzenli olarak antidepresan kullandığı halde durum buAblanizin psikolojik destege ihtiyaci var.
Zira buradan bakinca dusunceleri cok hastalikli.
Ablam küçüklükten beri benim her ihtiyacımı karşılayan kişi.. babam bakmadığı için ablam baktı bana. Onu hayatımdan çıkarırsam en büyük nankörlüğü etmiş olurum ama onunbu yaptıklaını gördükçe de soğuyorum ondan
Zaten artık korktuğu için anlatmıyor çünkü azarlıyorum habire. Ama ne zaman bi ilişkisi olsa onun sağlam pabuç biri olmadığını biliyorum. Esas korkum bunların bi gün annemin kulağına gitmesi..düzelmez, boşver, kendini yorma, özel hayatıyla ilgili detayları sana anlatmamasını rica et.
Annemle babam ayrı babamla görüşmüyoruz. Annem 50 yaşında tansiyon hastası bi kadın. Söylesem ne hale gelir kim bilirBekar erkeklerin suyumu cikti anlamiyorum ki.
Anneme babama söylerdim koca kiz da olsa şöyle bi hizaya ceksin diye..
Akıl yaşta değil baştadır diye boşuna dememişler.. allah hidayet versin ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?