Ablamdan ve düşüncelerinden utanıyorum

Sadece antidepresan kullanmak degil cozum.
Gidince bu durumu anlatiyor mu? Yani yaptiginin yanlis oldugunun farkinda mi?
Eger degilse hic degismesini beklemeyin.
Bence farkında ama o tercih edilme hissi ona haz veriyo. Mesela şöyle düşünüyo bence: karısı evde ama o beni tercih etti benim yanımda ben üstünüm

Ablan bozuk iliskiler konusunda doktor'a yapmis. Ablamdir yapar deyip gecmem. Aile fertlerine soylerim.Terapi almasini saglarim. Gerekirse iliskiyi de keserim.

Bence farkında ama o tercih edilme hissi ona haz veriyo. Mesela şöyle düşünüyo bence: karısı evde ama o beni tercih etti benim yanımda ben üstünüm
Boyle dusunmek icin gercekten ruh hastasi olmak lazim.
Insallah farkina varir ve birakir bu isleri. Gercekten utanc verici cunku.

Eslerine haber verin adamlarin birgun dayak yesin akillanir.
Zaten o ilk sevgilisinin karısı beni aradı. Kadın bana o kadar ağır konuştu ki normalde ağzını yırtarım ama haklısınız demekten başka hiçbir şey diyemedim

Ablan bozuk iliskiler konusunda doktor'a yapmis. Ablamdir yapar deyip gecmem. Aile fertlerine soylerim.Terapi almasini saglarim. Gerekirse iliskiyi de keserim.
Ablam zaten psikiyatriste gidiyor aile fertlerinden de babamla zaten görüşmüyoruz annem de duyarsa mazallah bi şey olur kadıncağıza kaldıramaz

Zaten artık korktuğu için anlatmıyor çünkü azarlıyorum habire. Ama ne zaman bi ilişkisi olsa onun sağlam pabuç biri olmadığını biliyorum. Esas korkum bunların bi gün annemin kulağına gitmesi..

18lik genç kız olsa otur, konuş, gözkulak ol derim ama yetişkin kadın olunca olmuyor işte,
sadece alenen anlatmayı bırakıyorlar, e bıraksın da zaten, insanın duydukça sinirleri bozuluyor.

Bulun duzgun birini evlensin yoksa onunu alamazsiniz bu ne yahu boyle.

Hayir yani bir de doktor, bos beles bir insan da degil nasil bu kadar akli havada olunur anlamiyorum.

evlilik çözüm değil, bizim başımızda da var bir tane, evlendi, kocası da tapıyor buna, ama bunun hala kaşı gözü ayrı oynuyor

Psikiyatriste gidip düzenli olarak antidepresan kullandığı halde durum bu
Sadece ilaç hastalıklıdüşünceleri iyileştirmezki. Terapi almıyor mu?
Yapabileceğiniz çok bir şey Yok, yanlışlarını söyleyip uyarmak dışında. Ayrı bireylersiniz ve koca kadın. Bunun için ablanızla tüm iletişimi kesmek bana doğru gelmiyor.
Belli ki zekibir kadın ama duygusal zekası düşük. Çabuk etki altında kalıyor.

Anlamadığım ,doktor olan birinin neden aynı meslekten hiç arkadaşı yok ? Karakteriyle ilgili sıkıntısı olduğu için mimlenmiş sanırım ..mümessiller işini gordurmek için yakın davranabilir hatta daha da karaktersizlesip aynı sebeple sevgili de olabilir ..doktor olduysa yaşı küçük değildir .bunun ayrımını yapabilir. Kolayına geliyor sanki ..boş beleş yaşamayı seviyor gibi ..dümdüz. .

Ablama göre hastanedeki herkes birbirine veriyormuş ama o vermediği için kimse onu sevmiyormuş :) kadın doktorlar da ablam çok güzel olduğu için onu kıskanıyorlarmış:)

Bu konuda terapi almıyor çünkü dedim ya ona göre yaptığı normal o sadece aşık oluyor terapilik bir şey yok. gerçekten elimi kolumu bağlıyor

Birgün evlendiği zaman bu yaptıkları bir bir kapısına gelecek , bunu bilsin de ..
Ben de ona bunu söylüyorum. Yarın öbür gün evlenirsin kocan da sana aynısını yapar bak ne hale gelirsin bi düşün diyorum. Yani adam beni sevmiyosa napıcam ki boşanırım diyo. Bi de şey diyo ben diğer kadınlar gibi değilim ki erkekleri darlamıyorum o yüzden beni tercih ediyorlar güzelim zekiyim kimse beni aldatmaz. Oysa başka bir kadın kendisine tercih edilse sinir krizi geçirir onu çok iyi tanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…