Ablamdan ve düşüncelerinden utanıyorum

Siz sadece maddi desteği oluyor diye mi susuyorsunuz bu kişiye ?

Ablama göre hastanedeki herkes birbirine veriyormuş ama o vermediği için kimse onu sevmiyormuş :) kadın doktorlar da ablam çok güzel olduğu için onu kıskanıyorlarmış:)
Dünyada tek miymis ablan :))

Vermek nedir yahu ? Gerçekten böyle mi nitelendiriyor ? Ayrıca veren verir (igrenc bi kelime) kime ne ? Bu sebepten mi arkadaşlığa layık bulmuyor :)) sapiklarla takılmaya devam edip ters birşey yaşarsa o veren arkadaşları mumla arar ..insanların özel yasamlariyla değil de insanliklariyla ilgilense hiç böyle yanlışlara düşmez. Bence önce bunu anlamasini sağla . Erkeklerle birlikte olan herkese namussuz gözüyle bakıyor resmen ..Çok çirkin !

Aynen böyle demesi de beni çıldırtıyor zaten. Burada kadın erkek eşitliğine aykırı şeyler yazan herkese belki sayfalarca cevap yazdım ama kendi ablam böyle cahilce düşünüyor. Kafayı yiyeceğim. Böyle düşünen bir insanı normalde yerin dibine sokarım. Ablamı da sokuyorum ama beyni almıyor resmen

Ablan baba eksikliğî yüzünden kendince aile babası hissiyatı aldığı evli adamlara sarıyor bence. Babanızla ilişkinizi düzeltmenin, hayatınıza sokmanın imkanı var mı? Ablana iyi gelebilir belki.
Babam çok umursamaz bir adamdır kendisi de bizim hayatımıza girmek istemez zaten. Ablam böyle düşünüyor olabilir ama eksik baba sevgisini bekar bir erkek de pek ala karşılayabilir.. bence onun derdi tercih edilen kadın olmak

Onun için antidepresan kullanıyor sadece

Ablan cIvImIs bence iyi bir terapiye ihtiyaci var

AngelicaPickles in dediklerine katiliyorum, baba sevgisinden yoksun buyudugu icin bu sekilde yasca buyuk erkeklerde baba sevgisi ariyor, onlarin da isine geliyor tabi. Sevgi eksikligini de tercih edilen kadin olmaktan karsiliyor bir sekilde.

Bu sekilde yasarsa ziyan olur. Bir an once ablani ikna et psikoterapiste gorunsun, ilac baba eksikligine cozum degil.

Peki siz bu durumda olsanız ablanız nasıl tepki verirdi? Yani ablanıza gidip: "abla ben birisiyle görüşüyorum, evli, eşi hamile ama eşiyle araları çok kötüymüş, boşanacaklarmış. Çok aşık oldum. Sence ne yapmalıyım?" gibi kendinizin aynı onun durumunda olduğunu söyleyip de ondan yardım istemeyi deneseniz. Kardeşi aynı durumdayken ne tepki verir merak ettim doğrusu.

Bu adamlar ablamdan büyük değil ki.. yani baba sevgisi eksikliği de kesinlikle etkendir ama bunu bekar bir erkekten de karşılayabilir. Ben tercih edildim diyebilmek için evli erkeklere yöneliyor bence. Terapiye ikna etmekse olanaksız. Çünkü ona göre NE VAR Kİ BUNDA??

Hahaha ben size söyleyeyim: allahtan kork der. Herkese öyle der çünkü. Kendisi hariç

Bende onun için dua edin baska yapacağınız birşey yok gibi görünüyor. Cünki sizi zaten dinlemiyor ve en öönemlisi de yaptıklarında hata görmüyor .Ama şöyle yapabialirsiniz ona dısardan nasıl ggöründüğünü anlatın karakterden girin gerekirse biraz aağır konusun ve empati yapmasını saglayın bk sende evli olsan sana şöyle böyle yapsalar nasıl olur diye

Ohoo dediklerinizin hepsini yaptım ama hiiiiç etki etmiyor bizimkine.Dediğiniz gibi sadece dua edebiliyorum..

Sadece şunu söyleyin:
"ileride,o adamların hanımlarına yaşattığın sıkıntının aynısını sen yaşarsın.
Kadının biri gelir kocanı,elinden alır gider.
O zaman anlarsın İlahi Adalet neymiş"
Bu sözlerden sonra da aynı şeylere devam ederse,bırakın yaşayıp görsün.

Aynen tercih edilmek istiyor bu çok doğru ama tercih edilme istediğinin altında da baba sorunları var gibi. Geçenlerde bir ödev için araştırma yaparken yabancı bir ilişki-tavsiye forumuna sardım. Ilginç bir şekilde aldatan-2. Partner olanlar için özel bir bölümü var. Kendi kendilerine problemlerini paylaşıyor dertleşiyorlar vs. Orada farklı çiftlerde gözlemlediğim ortak birşey var kadınlar yıllarca evli erkeklerle ilişki sürdürüyor, onları boşanmaya ikna etmeye çalışıyor, evli erkekler eşlerinden şikayet ediyor ama boşanamamak için çok geçerli mazeretleri -genelde çocukların velayeti ya da ortak mallarla ilgili- olduğunu ileri sürüyor. Bu noktada ilişki çok tutkulu, yasak ilişkidekiler yüzyılın kavuşamayan aşıkları vs. Vs. Sonra bazı durumlarda bu evli adamların karıları gayet kavgasız gürültüsüz -bazen ilişkiden hiç haberi dahi olmadan- boşanma kararı alıyor, yüzyılın aşkları 2 ay içinde bitiyor. Kadınlar çok hayal kırıklığına uğruyor çünkü boşanmaya ikna edemedikleri adam kendi kendine terk edilip bir de biten uzun evliliğin ardından azıcık melankoli yapınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…