Ablamdan ve düşüncelerinden utanıyorum

Onu evlilik paklar...bak gor nasil pisman olur yaptiklarindan...nasil yuregi agzinda geziyor...ama gercekten aşık olduğu biri ile evlenmesi lazim
Ben de aynısını düşündüm aşık olduğu adamla evlenip aldatilacak ki ancak anlayacak yada kirkli yaslara gelip kötü şöhreti yüzünden kimse onunla evlenmeyince

Ben de aynısını düşündüm aşık olduğu adamla evlenip aldatilacak ki ancak anlayacak yada kirkli yaslara gelip kötü şöhreti yüzünden kimse onunla evlenmeyince
Kadin sort giyeni namus dan vuruyor
Kendi ne yapiyor...
Dehset bir ozguven eksikligi var bence
Hemde oyle kolay cozulecek cinsten degil

Kadin sort giyeni namus dan vuruyor
Kendi ne yapiyor...
Dehset bir ozguven eksikligi var bence
Hemde oyle kolay cozulecek cinsten degil

Bir süre izole bir hayat yaşaması gerek .psikiyatrist + psikolog desteğiyle ..çevre değiştirmesi de hayrına olur ..mümkünse başka bir ilçe değil il .. kafa yapısı değişince arkadaşları da değişir ..hiçbir şekilde tedaviden yanıt almıyorsa da kapatın bir hastaneye kafasını dinlesin ..

Onu evlilik paklar...bak gor nasil pisman olur yaptiklarindan...nasil yuregi agzinda geziyor...ama gercekten aşık olduğu biri ile evlenmesi lazim
Bence o adamlara da cidden aşık olmuyo yani çünkü ayrılır ayrılmaz hooop yenisini buluyo nası aşık olcak aşık olsa bile adamdan bu yediği haltları nası saklayacak bilmiyorum

Öff valla bence de hem egosunu tatmin ediyo hem de işi inada bindiriyo sadece yoksa ablam 10bin lira maaş alırken 2bin liraya ablamın meslektaşlarının ağız kokusunu çeken birine bakacağını asla sanmam tanıyorum onu

Hayır ablam aşşırı güzel. Cidden aşırı güzel saçı gözleri teni dudakları burnu muazzam güzellikte
Himm hani böyle talibi olmaz boşluğa düşer o yüzden hatalar yapar diye cem ama bilemedim şimdi.siz yorumumuzu yapın ama kendinizi yipratmayin.kocaman kadın ıslah olsun insallah.

34 yaşında bilmiyorum dediğiniz gibi de olabilir ama hiç mantığı yok ya
Bence öyle. Güzel mi? Zeki mi? Doğru değil evet ama güzelim zekiyim başarılıyım ama sevecegim kisiyi bulamadım, benim mutlu sonum olmadı onların oldu diye evli kadınlara gıcık oluyor olabilir. Niyeyse konuyu okuyunca ilk böyle düşündüm.

Olabilir ya kendi arkadaşlarının evliliklerini de eleştiriyo zaten hiiiçbi şeyi beğenmiyo hiçbi şeyi. Herkese boşan boşan diyip duruyo bi gün boşan derken çakıcam ağzına o olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…