• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablamin bana iftirasi canimi yakti kavurdu...

Oncelikle yeğenine bakmayı kes..akşamları ablanlar geldiğinde de odana çekil hiçbir iş yapma lütfen..seni kocasıyla yakıştıran beyni namussuzla bir araya gelme o anne babanada yazıklar olsun..madem asalak gibi her gün sizde yiyip içecekti ablanız birken uç olup pislik yapmayacaktı..evlenince başı göğe mi ermiş ne anladım evine bakamayan bir asalağın evlenmesinde...çıkma görüşme..sorarlarsa beni enişteme yar eden bir namusu bozuk ablam dahi olsa bir arada olmak istemem..sizede evlatlık hakkımı helal etmiyorum Allah'ınızdan bulun de..bundan daha ağır bi cevap olamaz.

Senin yerinde olsam asla ama aslaaaaaa bir daha yuzune bakmazdim. Demek ki senin icin dusunceleri hep bu imis ve birden cikarivermis agzindan.

Benim anne babam duysa ablamin agzina ederdi. Senin anne babani anlayamadim. Ben olsam namusuma laf soyleyip de karsisina cikip birsey soylemeyen, anne babanin suratina bakmazdim. Nasil kabullenirler bunu. Onlarda demek bunu kabullendi.

Yazikkkk.....

Sakin ablanin evine bir daha gitme. Yuzune bakma. Kendi islerine dahil etme.

Hayirli aksamlar..Bugun gunduz ablamlar aradi hadi gezmeye gidelim diye tamam dedik gittik eve geldik annemler pide soyleyelim dediler tmm dedik parasini ablamlar odemis bende siparis gelmeden bulasik makinesini bosaltayim dedim bosalttim iceri gectim bir baktim ablam telefonumu kurcaliyor. Sifreli oldugu halde acmis whatsapp mesajlarimi okuyor. Bende kizdim neden alip okuyosun diye. Sende benimkine giriyosun dedi. Ben internetim olmadigi zamanlar girdim hic birseyini okudugumu gordun mu dedim. Buraya kadar hersey normal tartisirken iste agiz dalasi yaparken bana sen benim kocamla mutlulugumu kiskaniyosun ben olsemde sen alsan diye bakiyosun dedi benim basimdan sanki kaynar sular dokuldu ne konustum ne dedim kendimde degildim direk aglamaya basladim sen ne diyosun sen kendindemisin terbiyesiz insan sana hakkimi asla helal etmiyorum o benim abimden ote Canimi yaktin canin yansin insallah Rabbimden bul dedim. Sonra agladigimi gorunce kivirdi ben bizi cekemiyosun demek istedim dedi oyle olsa sizi yanliz birakirmiyim dedi ben daha kotu oldum Annem babam desen bana kiziyor sus diye siz dedim kendinizdemisiniz bana ne diyor duymuyomusunuz dedim tek kelime etmediler ona. Sen benim namusuma iftira attin canimi yaktin bundan sonra asla bende eski sen olamazsin dedim. Enistem geldi zil caldi . Siparis verdikleri Pideden yeme dedi bana yemem zaten merak etme dedim kalktim abdest aldim 3 kez aglamaktan alamadim yatsiyi kildim ama aglamaktan kac kere ust uste kildim zor kildim Allah affetsin Annem kac kere cagirdi kapimi kitledim ses etmedim. Abimde duydu galiba kizdi ona,ses etmedi enistem var diye oda oturup yemedi yemek. Ben enistemi hep abim bildim. Yaninda pijama ile dahi duramam. Kapaliyim o gelince cemberliyse esarbim dahi duzeltirim gunahtir bilirim. Kisa kollu isem o gelince uzerime eve girmeden ceket takar otururum ablamda gulerdi bana ne olacak diye... Ben onlar kavgali iken cok aralarini duzelttim. Benim tek istedigim hayirli bir yuva kurmak duasi ve cabasi iken.. Bu iftira cok agrima gitti.. Ustelik anne ve babamin yaninda.. Herbirine kizginim kirginim cigerime ates attilar yaniyor. Kac saattir agliyorum kizlar.. Insan kardesine boyle muamele gosterirmi.. Nisan attim ben devamli basina kakarmi koca bulamadin diye.. Yada gelen gorucuyu benden once o istemez bilmiyorum. O kadar yiprandim ki amaci nedir bilmiyorum. Bunla asla ovunmem ben aciz bi kulum ama Allahtan cok korkan cok iman eden bi kulum iffetimle yasiyorum yasiyorsam.. Nasil yaparim dusuncesi bile beni kuytulara surukler.. Bunun vebalini o nasil odeyecek.. Amacim ablamin arkasindan burada giybet yapmk degil lutfen objektif yorum ve tavsiyelerinize ihtiyacim var ben onu Allaha havale ettim zaten.. Bir de dualariniza.. Tesekkur ederim

Hadi ablan densizmiş onu anladik da annenin babanin.laf etmemesi gercekten yadirganacak bir durum. Sen demek ki cok sessiz sakinsin ki ablana degil sana ses cikariyorlar. Her ailede vardir boyle bir basi ezilen. Eger susar affedersen yine tekrarlanir bu durum. Alttan alinacak susulacak affedilecek birsey degil.
Evlendi diye basi gogemi ermis ablanin anlamadim yani :/

Hepinizden Allah razi olsun. Hic bir nasihat,teselli icimi biraz olsun hafifletmedi.. Bir kalktim ki gozlerim sismis davul gibi olmus.. Kimseye acimi tarif dahi edemem. Allahim onlari islah etsin. Bana da tez vakitte hayirli bir esle beraber bi cikis kapisi nasip etsin.

Sence niye senin kadar şaşırmadilar o zaman?
Ah keske bilsem bilmiyorum, ama bi bu konu degil her konuda boyle beni hic savunmazlar hep ezerler o evli diye onu el ustunde tutarlar ben bekarim diye evlerindeyim diye her lafi azari yerim. Bela dahi okurlar bana. Yasadigimi bir ben bilirim. Diger mevzularda korumayan bunda niye korusun

Ablan kaçık ,anne baban ne bilemiyorum. ANNE baban bakan gidince ne dediler sana merak ettim.
Birde daha 21 yasinda şu nisan düğün olayina neden bukadar ciddi bakılır anlamıyorum. 21 yaşındasın nişanlan atmışsin.Sanki dünyanın sonu gelmiş, artık evde kalmışsın, seni kimse almaz,herkes bu olayı bilip ñisandan ayrıldığın için kimse senle evlenmez sanıyor böyle konuşup davranıyorsun. Daha bir dur yasin bile evlilik için daha çok küçük dert etme. evlenirken. senin cahil ablan da bu kız başımıza kaldı en yakın erkek benim Kocam diyor.
SEN önce kendini sev kendine guven .Nısan attin diye ölmedin,namusşu olmadın.
Kocasına merakliysa hergun evinize gelmesin.Bunu aynen söyle.

Hayirli aksamlar..Bugun gunduz ablamlar aradi hadi gezmeye gidelim diye tamam dedik gittik eve geldik annemler pide soyleyelim dediler tmm dedik parasini ablamlar odemis bende siparis gelmeden bulasik makinesini bosaltayim dedim bosalttim iceri gectim bir baktim ablam telefonumu kurcaliyor. Sifreli oldugu halde acmis whatsapp mesajlarimi okuyor. Bende kizdim neden alip okuyosun diye. Sende benimkine giriyosun dedi. Ben internetim olmadigi zamanlar girdim hic birseyini okudugumu gordun mu dedim. Buraya kadar hersey normal tartisirken iste agiz dalasi yaparken bana sen benim kocamla mutlulugumu kiskaniyosun ben olsemde sen alsan diye bakiyosun dedi benim basimdan sanki kaynar sular dokuldu ne konustum ne dedim kendimde degildim direk aglamaya basladim sen ne diyosun sen kendindemisin terbiyesiz insan sana hakkimi asla helal etmiyorum o benim abimden ote Canimi yaktin canin yansin insallah Rabbimden bul dedim. Sonra agladigimi gorunce kivirdi ben bizi cekemiyosun demek istedim dedi oyle olsa sizi yanliz birakirmiyim dedi ben daha kotu oldum Annem babam desen bana kiziyor sus diye siz dedim kendinizdemisiniz bana ne diyor duymuyomusunuz dedim tek kelime etmediler ona. Sen benim namusuma iftira attin canimi yaktin bundan sonra asla bende eski sen olamazsin dedim. Enistem geldi zil caldi . Siparis verdikleri Pideden yeme dedi bana yemem zaten merak etme dedim kalktim abdest aldim 3 kez aglamaktan alamadim yatsiyi kildim ama aglamaktan kac kere ust uste kildim zor kildim Allah affetsin Annem kac kere cagirdi kapimi kitledim ses etmedim. Abimde duydu galiba kizdi ona,ses etmedi enistem var diye oda oturup yemedi yemek. Ben enistemi hep abim bildim. Yaninda pijama ile dahi duramam. Kapaliyim o gelince cemberliyse esarbim dahi duzeltirim gunahtir bilirim. Kisa kollu isem o gelince uzerime eve girmeden ceket takar otururum ablamda gulerdi bana ne olacak diye... Ben onlar kavgali iken cok aralarini duzelttim. Benim tek istedigim hayirli bir yuva kurmak duasi ve cabasi iken.. Bu iftira cok agrima gitti.. Ustelik anne ve babamin yaninda.. Herbirine kizginim kirginim cigerime ates attilar yaniyor. Kac saattir agliyorum kizlar.. Insan kardesine boyle muamele gosterirmi.. Nisan attim ben devamli basina kakarmi koca bulamadin diye.. Yada gelen gorucuyu benden once o istemez bilmiyorum. O kadar yiprandim ki amaci nedir bilmiyorum. Bunla asla ovunmem ben aciz bi kulum ama Allahtan cok korkan cok iman eden bi kulum iffetimle yasiyorum yasiyorsam.. Nasil yaparim dusuncesi bile beni kuytulara surukler.. Bunun vebalini o nasil odeyecek.. Amacim ablamin arkasindan burada giybet yapmk degil lutfen objektif yorum ve tavsiyelerinize ihtiyacim var ben onu Allaha havale ettim zaten.. Bir de dualariniza.. Tesekkur ederim
Yani eğer ablam bana boyle birsey soylerse (ki Allah korusun) sozel devam edemem, fizik girer isin içine.

üzülmeyin desem de üzülmemek imkansız, ablanız kendini şaşırmış, kıskançlığın da haddi hududu vardır.
Allah ablanızı ıslah etsin.
ben siz olsam, böyle kardeş olmaz olsun der affedemezdim.
kardeş karındaştır. böyle şeyler yakıştırılmaz, bunlar hastalıklı düşünceler.

Enişteniz ablnızın güvenini nasıl sarsmış ki kardeşinden bile şüphe duyar hale getirmiş, yazık! Öyle bir ablanın suratına bir daha asla bakmam, ailenizin susması da ayrı bir konu.

aklini kacirmis,kafayi kocasiyla bozmus ablan..
o iftirasi ondan misli misli cikar sen hic uzulme..ama asil ailenin tavrina uzul..onlara da ayrica yaziklar olsun,agzinin ortasina lafi yapistirmamislar boyle ulu orta konusurken :KK12:
kesinlikle gorusme o ablan olacak insanla..

Gercekten insanın böyle bir şeyi dile getirebilmesi için şuursuz olması lazım..üzülmeyin lakin tavrınızda ona göre olsun..affedılebılecek basıt bır cumle degıl söyledıği..

bosver onun gibi abla olmaz olsun insan kardeside olsa telefinu karistirmamali nen kardesimin telefonu ele whatsapp yada mesajlara bile bakmiuom

O kadın ablan değil can düşmanın. Olmaz olsun. Ailenin tavrı garip geldi.
Eşim kardeşiyle tartışırken güya bana laf sokmak için kaltak karın akıl veriyor dedi diye o şeref yoksununu ve karısını 11 senedir eve almıyorum ve konuşmuyorum. Allah korusun kardeşim olsa döverim herhalde.
Ablana Allah akıl fikir versin

Enişte ve ablayla ilişkini tamamen kes, Annenede sakince bir konuş bakalım,ablan neden öyle düşünüyormuş ve neden hiç ses çıkarmamışlar..Ayrıca nişanlanmak için bile daha küçükmüşsün. ne bu sürekli koca muhabbeti. Ev kızımısın çalışmıyormusun ??

Yasin kaç bilmiyorum ortama gore nasil davranacağını biliyorsun. Çok taktir ettim. Ben de senin gibiyim. Sende benim gibi vicdan sahibisin. Bende sana benzer olaylar yaşadım. Seni gerçekten anlıyorum. Ama neye kızıyorum biliyor musun ? Biz bi köşede ağlarken onlar hayatlarına devam ediyor.

Back
X