Ablamın çeyizime çökmesi... Evlenme isteği....

yok öyle evlilik kafasında değilim zaten, ama yıllarca tek kişiyi beklemekte istemiyorum. kesinlikle işte şuanda bende o çabayı görmek için ona son bir şans veriyorum kendimce zamana bırakarak, sonrası mantık olacak umarım. hakkımız da hayırlısı olsun ikimizinde.

Beyaz atlı prensin hiç ummadığı anda çıkar karşına cnm

C captain price ben çok şaşırdım konunuza :)
Belki resminizden belki isminizden belki yaptığınız yorumlardan böyle bir özgür kız canlanmıştı zihnimde :)
Bir tencere olsun derdiniz :)

özgürüm ya, aşırı özgürüm hatta. ama evlilik buna engel mi ki? tam kafama uyan biri olsun beraber özgür olalım ne var. hayatı paylaşmak gibi yani.

özgürüm ya, aşırı özgürüm hatta. ama evlilik buna engel mi ki? tam kafama uyan biri olsun beraber özgür olalım ne var. hayatı paylaşmak gibi yani.
Değil tabiki niye olsun :) ama siz daha küçükmüşünüz tam kafanıza uyan biri olmasın daha keyifli olur :)

25 yaşımdayım ve çeyizim yok, ya nişan vs olmadan çeyiz hazırlamak bana çok anadolu geliyo ya, komik buluyorum hatta. Nişanlanınca yaparım yeeeaa

Evlenmek isteyenlere ayyy erken ben olsam 40 yasimda evlenirim, ayy bu mu derdin demek bana pek dogru gelmiyor. Sonuçta 18-19 yasinda kucuk bir kızda yoksa karsımızda.
Evet evlilik pembe masal tadında değil illaki tartismalar bilmem neler olacak, oluyor ama bekar hayatta toz pembe değil sonucta. Evlilik güzel aslında bakarsan, istenmemesi için bir sebeb yok. Bu arada evlenene kadar benim hicbiseyim yoktu isik hiziyla oluyor hersey para olduktan sonra.

Captain o yaşlarda bana da çok vurmuştu evlenme isteği. Amaaaaaa ne zaman ki hayatıma bdv girdiii o andan beri buz gibiyim evliliğe.
Evlilikten soğuttu desene bdv Allahtan ben evlendikten sonra üye oldum yoksa yakardım devreleri bende kesin erkek düşmanı olup çıkardım herhalde

32 yasindayim bekarim ve ceyizim felan yok. Ucu dantelli havlularmis, yatak islemeleriymis ben ilerde bunlari kullanmam zaten evimde. Isin gorselinde degil islevinde olmusumdur her zaman. Ceyiz olayina inanmam pek yani. Cok guzel islemeler yapiliyor gercekten ama bana gore degil. Geriye kalan canak tencere de zaten evlilik yoluna girildi mi 1 2 haftada alinir. Hayatimda birisi olsaydi boyle bardak canak bakardim, hosuma gidenleri stoklardim belkide. Gercekten bazen cok guzel takimlar goruyorum ama ne yapacam ki simdi diyorum. Annem begendigini al simdiden felan diyor ama ne bilim sevdigim insanla beraber bakip almak isterim galiba..

Dun oturdum 27 dresses diye bir film var onu izledim. Kadin ile adam boyle asik oldular evlendiler felan tam chick flick dedikleri kiz filmi yani. Normalde benim boyle izleyipte kafami cevirip iykk dedigim turden filmler. Ama oyle oturdum izledim, sonunda da evlendiler boyle ic gecirdim felan beni de boyle seven biri cikacak mi birgun diye. Bugunlerde cok mu duygusalim ne boyle canim cok sevilmek istiyor. Gercek anlamda aska sevgiye susamis gibi hissediyorum kendimi. Normalde tek basina yasayan, kendi kendine yeten birisiyim ama vurdu boyle bir duygusallik bana da sonbahara giriyoruz diye midir nedir

Son aylarda kendime vakitte ayiramadim, cok yogun calistim. Belki boyle cikip dolasip carsi pazar sinema yapmam gerek. Planimi yaptim insallah carsamba sabah cikicam, dolasicam, kahvemi cayimi icicem, aksamina da sinemama giderim. Yoksa sonumu iyi gormuyorum ya

25 yaş evlilik için çokta küçük bir yaş değil tabii geç kalmışta sayılmazsın...

Ama sende haklısın bugün hayatına biri girse tanıma evresi vs. Derken düğün yine 27-28 bulur... Bende 25 yaşndaym eylülde düğünüm var tek derdim çocuk konusunda geç kalmışlık hissi, yoksa normal bir yaş...

Ya ben evlilik merakini anlamiyorum. Benimde bazi ark var evlenmek istiyorum diyorlar ama es adayi yok. Yani ise girmek istiyorum gibi birsey degil ki bu. Hayatini gecirmek isteyecegin biri çıkar ve evlenirsin. Evlenmek istedigin icin hayatına birini sokmak bana en azindan duygusal olarak uygun gelmiyor. Evt boyle zilyon tane evlilik var.ama ben bu yolla evlendigim adami omur boyu cekemem.

evet ya evlenen evlenene. mezun olalı iki sene oldu nerdeyse. 20 tane nikah fotosu görmüşümdür. üniversitede asla ihtimal vermediğim insanlar evlendi ki ben şooook.

Aynı yaştaymışız seninle... kabul ediyorum ben çevrendeki asla ihtimal vermediğin ama evlenen insanlar gibiyim.... kimse ihtimal vermiyordu. Zaten hiç düzenli ilişkim olmamıştı bir ay görüşüp yok bu böyle diyip ayrıldığım çok oldu... zaten kendime de hiç güvenmiyordum bu kaprisle kimse beni çekmez diye asla evlenemem diyordum kendi kedime

Dışardan bakınca da böyle höt zöt odun bir kızdım... sonra birgün bir avm de gezerken ünlü bir markanın yeni mağazası açılmış oraya.... annem de yanımda hele bir girelim şuraya dedi. O zaman da bu seramik tencereler falan yeni yeni popüler oluyor. Çok çok ucuz bir fiyata seramik tencere seti satılıyordu. Annem de gel alalım dursun bir tarafta demişti. Ben de dursun olmazsa sen kullanırsın demiştim. Öylece aldık tencere setini

Aradan bir iki ay geçti geçmedi eşimle tanıştım evlenmenin izi bile yokken evlenme kararı aldık tabi herkes şok

O yüzden ben çeyizin uğruna inanırım

Git küçük birşeyler de olsa al kendini değişik hissedersin
(Benim en sevdiğim şeydi çeyiz alışverişi o zamanlarrr) Evlilik fikrine yakın hissediyor insan

ya şu an yalnız değilim ki, biri var işte hayatımda. o düzenli uzun ilişki dönemini hatırlattığı için bi an evlilik fikri geldi aklıma.

O yüzden ben çeyizin uğruna inanırım

Git küçük birşeyler de olsa al kendini değişik hissedersin

yapcam bunu ya. valla bi an bi batıl inanç doğdu. gidip bi tuzluk takımı filan alayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…