- 20 Haziran 2013
- 825
- 802
- 53
- Konu Sahibi captain price
-
ufaksın. ben de ufağım. öyle deme. ama mesela tam olarak o değil. karşıdaki insan sizin için ne kadar çabalıyor o önemli. aşk var mı sevgi var mı saygı var mı çaba var mı, bunlar önemli. okulun sırf keyfi uzatıyorsa bi düşünmek lazım ama.
Beyaz atlı prensin hiç ummadığı anda çıkar karşına cnm25 yaşındayım. 1991'liyim işte.
3 senelik bi uzak mesafe ilişkisi vardı benim. tek ciddi ve normal ilişkim oydu. sonra resmen sıkıldım, bi yere varmıyo dedim ve ayrıldım geçen ocak ayında. ben çalışıyodum, o çalışmıyodu, hallederiz modundaydı haklı olarak acele edemiyodu işsizlik yüzünden, araya askerlik gitti vs vs. bitti yani. ama güzel bi ilişkiydi saygı sevgi konusunda.
ondan sonra oldu birileri ama ciddi değildi, evlilikle sonuçlanmayacağını da az çok biliyodum ki çok sürmedi zaten bitti yine başka sebeplerle kısa zamanda.
şimdi yine biri var, çok hızlıyım cidden :/ bu o 3 senelik ilişkiyi andırıyor biraz. aynı sakinlik aynı saygı vs. ama bunda da yine işsizlik ve bi de yaş farkı problemi var. yani hadi evlensek desek bilmemkaç seneyi bulur. bu olmasa bile başkası olsa da yine bilmem kaç seneyi bulur.
bilmiyorum ne olacak. ama sanki hiç ciddileşemeyecekmişim gibi uzun seneler aynı hoppalıkla yaşayacakmışım gibi arkadaşlarımla orda burda dağıtmaktan eğlenmekten başka bişey yapamayacakmışım gibi geliyor.
aslında düşünmemeye çalışıyorum ama bugün şey oldu.
bi tencere takımı almıştık 3lü sanırım. ablamdaydı. evli o. kendisine burdan selam ederim.bi boyunu benim çeyizim olsun diye saklıyodu, kullanmıyodu. mesaj atmış az önce kullandım onu diye. dedim alacaaaaan olsun ablaaaa, nasıl evlencem ben şimdi. şaka bi yana az buçuk bi çeyizim bile yok aslında.
burda benim yaşımdakilere hatta daha büyüklere aaaa çok erken aaa bunu mu takıyosun diye çok demişliğim vardır ama şimdi bi dertlendim.
C captain price ben çok şaşırdım konunuza :)
Belki resminizden belki isminizden belki yaptığınız yorumlardan böyle bir özgür kız canlanmıştı zihnimde :)
Bir tencere olsun derdiniz :)
Değil tabiki niye olsun :) ama siz daha küçükmüşünüz tam kafanıza uyan biri olmasın daha keyifli olur :)özgürüm ya, aşırı özgürüm hatta. ama evlilik buna engel mi ki? tam kafama uyan biri olsun beraber özgür olalım ne var. hayatı paylaşmak gibi yani.
Evlilikten soğuttu desene bdv Allahtan ben evlendikten sonra üye oldum yoksa yakardım devreleri bende kesin erkek düşmanı olup çıkardım herhaldeCaptain o yaşlarda bana da çok vurmuştu evlenme isteği. Amaaaaaa ne zaman ki hayatıma bdv girdiii o andan beri buz gibiyim evliliğe.
Çeyizden ziyade evlilikle sonuçlanacak ciddi bir ilişki istiyorsunuz.
Hemde nasıl usagi :-( Ya her şeyi didiklemeye başladım. Iyi mi kötü mü bilemiyorum bu durum.Evlilikten soğuttu desene bdv Allahtan ben evlendikten sonra üye oldum yoksa yakardım devreleri bende kesin erkek düşmanı olup çıkardım herhalde
Yani tedbir iyidir ama takıntı haline de getirmemek lazımHemde nasıl usagi :-( Ya her şeyi didiklemeye başladım. Iyi mi kötü mü bilemiyorum bu durum.
Bekarlık hayallerimözgürüm ya, aşırı özgürüm hatta. ama evlilik buna engel mi ki? tam kafama uyan biri olsun beraber özgür olalım ne var. hayatı paylaşmak gibi yani.
evet ya evlenen evlenene. mezun olalı iki sene oldu nerdeyse. 20 tane nikah fotosu görmüşümdür. üniversitede asla ihtimal vermediğim insanlar evlendi ki ben şooook.
Ya ben evlilik merakini anlamiyorum. Benimde bazi ark var evlenmek istiyorum diyorlar ama es adayi yok. Yani ise girmek istiyorum gibi birsey degil ki bu. Hayatini gecirmek isteyecegin biri çıkar ve evlenirsin. Evlenmek istedigin icin hayatına birini sokmak bana en azindan duygusal olarak uygun gelmiyor. Evt boyle zilyon tane evlilik var.ama ben bu yolla evlendigim adami omur boyu cekemem.
O yüzden ben çeyizin uğruna inanırım
Git küçük birşeyler de olsa al kendini değişik hissedersin
yapcam bunu ya. valla bi an bi batıl inanç doğdu. gidip bi tuzluk takımı filan alayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?