- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi captain price
-
Hadi bakalım zaman gösterecek o zaman:))Netlik değilde o başka birşey beni tanıdıkça anlarsin
Kendime itiraf edemedigimi burda itiraf edeyim bari :))
Benim de nerdeyse liseden sonra okumayan butun arkadaslarim evlendi. Hatta nerdeyse demeyim hepsi diyeyim. Universite okuyanlar da ya sozleniyor ya nisanlaniyor ya aileleri tanistiriyor. Ben arada kaldim sap gibi
Assslaa evlenmem evlenirsem de 30umdan once evlenmem diyen ben suan bende mi bir sorun var diye dusunuyorum azinlik tarafta oldugum icin.
21 yasindayim hatta 22 diyebiliriz. Asla asik olamayacakmisim asla evlenemeyecekmisim gibi geliyor su siralar.
İnsanlar nasil evet ben bunla bir omur geciririm ya diyip evlenebiliyor aklim almiyor. Gercekten insan o kisiyi buldugunda gozu bi sey gormuyor mu merak ediyorum. Bana buyuk körlük gelmesi gerekiyor cunku. O kadar elestiririm o kadar kurcalarim ki dogru insanda bile bulurum kendime uymayan bir sey.
İliskisi ciddiye binen ya da evlenen insanlar bana darisi basina dedikten sonra gerci sen istemiyorsun diye ekliyor bu sekilde nam saldim ama icimde firtinalar kopuyor
Captain sen çeyiz diye ağlıyorsun benim çeyizimin son nefesini vermesine az kaldı bugün ikidir tabak kırıyorum bakalım hayırlısı
yok hayır. bitmesi gerekiyodu. ki bitirirken kendimce hala seviyodum eski aşk olmasa da. ve o sancılı dönemi kendi içimde atlatmak için biraz olsun çabalasaydım devam ederdik belki evlenirdik. duygusal anlamda karşı taraf çokça çabalıyodu zaten, tatmin ediciydi. ama atlatamadık. daha doğrusu ebn atlatmak için çabalamadım. pişman değilim. olması gereken oydu. zaten o benden daha iyisine layık. hep öyle düşündüm.
He ya benim kendime yaptığım nazar bugün saçımı duzleştireyim dedim dalgalı benimkisi ya duzleşince baya Bi uzamış bunu görünce oha dedim ama nazar tabaktan çıksında saçımdan çıkmasıninanmam ama nazar çıkıyodur derler.
Valla benim uzerimden dozerle gecin bence de :)canım sen de çok küçüksün ama. hani bu aşta bunu diyorum, gelin ağzıma kürekle vurun filan dedim, senin üzerinden dozerle geçmeleri lazım. 21 yaş ne ki?
ben şimdi çalışıyorum, iyi sayılabilecek bi işim var vs hani belli düzeni oturttum diye. sen daha öğrencisin sanırım. böyle deme şimdiden.
anladım, doğru olanı yapmışsın o zaman ne kendini ne de onu harcamamışsın, benzer bir durumu yaşadığım için sormak istedim :)
Valla benim uzerimden dozerle gecin bence de :)
Evlendirmeye kalksalar kaçarim suan. Hatta en az 26 27ime kadar kesin kaçarim. Ama cevremde nerdeyse herkesin evlenmesi etkili buna galiba. Liseden bekar arkadasim kalmadi diyebilirim.
3bucuk senelik iliskim vardi bi kac ay once bitti.
Mezun oluyorum o da askerligi bitirip gelecek nasil oyalicam nasil ciddi adim atmadan durcam diye aylarca kendimi yedim bitirdim oyle bir korku.
Suan icin evlenme dusuncesi yok zaten diyorum ya sanki tamam budur dedigim yasta da evlenemeyecekmisim gibi geliyor. Su siralar dugun mevsimi diye bastirdi galiba bu duygular
Benimkiler cok aceleci cikti gercekten. En umulmadik insanlar evlendi bir de. Bir arkadasim ikinciye hamile hatta.aynen. bu ara cidden düğün mevsimi. evlenenen evlenene. senin arkadaşlar aceleciymiş gerçi. benim üniyi bitirren evlendi iş güç bulmadan. iyi cesaret.
DuRum dahada vahim ozaman :)))Takım değil tek tencere
uzun büyük olaylarla yıpranmış bir ilişki, okulu bir türlü bitmeyen yaşça büyük bir sevgili, ama benim içimde ondan bir türlü vazgeçmeyen , mantığımı her defasında yenen bir aşk var, aşk diyorum ama öyle inanılmaz tutku şehvet falan hak getire sevgi demeliyim belkide , o yüzden sordum kendime benzettiğim için.ne yaşadın bilmiyorum ama kısr dongu gibi ilişkilerden kabız kabız bi yere gitmeyen ilişkilerden gına geliyor bazen. pişman olma. biten bitmiş.
uzun büyük olaylarla yıpranmış bir ilişki, okulu bir türlü bitmeyen yaşça büyük bir sevgili, ama benim içimde ondan bir türlü vazgeçmeyen , mantığımı her defasında yenen bir aşk var, aşk diyorum ama öyle inanılmaz tutku şehvet falan hak getire sevgi demeliyim belkide , o yüzden sordum kendime benzettiğim için.
yok ayrılmadık devam, doğru diyorsun, ben zamana bıraktım aslında zaman gösterecek diyorum artık, senden 1 yaş küçüğüm yani yaşımda çok ufak değil yıllarca bekliyim.ayrıldınız mı devam mı? yani bazı sürüncemeli ilişkiler devame debilir, evlilikle bitebilir, mutlu sona ulaşabilir... bilemeyiz. benim durumumla kıyas yapma. ama ben bitmesi gerektiğine inandım. içimde aşk namına bişe kalmamıştı. ama mantık da önemli. biraz dinlemek gerek onu.
Hesabınız başkası tarafından mı ele geçirildi captain price? Bi ses verin tanıtıcı bi ses
yok ayrılmadık devam, doğru diyorsun, ben zamana bıraktım aslında zaman gösterecek diyorum artık, senden 1 yaş küçüğüm yani yaşımda çok ufak değil yıllarca bekliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?