Ablamın kayınvalidesi!

eniştenizde komikmiş normalde kavga durumlarında bayan annesine gidip kalır :) :) benim annemde böyle şeyleri gereksiz bulur, bir pasta mum yeter ona göre onların zamanında böyleymiş çünkü.Bunu ilk duyduğunda dile getirmesi neyse denip geçiştirilebilir de oğlunu doldurup ablanızın üstüne salmasını anlayamadım..

Bana göre bu denli büyük doğumgünleri o kadar gereksiz ki. Yalnız yapanlara da saygım sonsuz ve asla da karışmam, bir şey demem. Annesi istiyorsa olur. Enişteniz deseydi ki ben istemiyorum ehh belki derdim ama direk annem istemiyor ben de istemiyorum diyorsa orada sorun var demektir. Küçücük çocuk mu ki bu annesinin aklıyla hareket ediyor?

evet çok gereksizlermiş gerçekten.. eşinizin ailesi..

Künye

evet künye.. ne kavgalar oldu anlatamam .
ben istemiyorum dedikçe hayır hevesim dedi çıktı kadın karı koca arasını bozmaya bayılır:)
o öfkeyle soluğu avukatta aldım . künye yüzünden değil tabiki ama son noktaydı
tabi ki taktırmıyorum şimdi 4 aydır korkudan takamıyor kv ben yokken takıp çıkartıyor evime bile sokmadım

Yani sizin hevesiniz kursağınızda kalmış ama.
Eğer sizinkiler de olsaymış künyeye neden kızasınız zaten.

Yani sizin hevesiniz kursağınızda kalmış ama.
Eğer sizinkiler de olsaymış künyeye neden kızasınız zaten.
tabiki de sorun künye değil .
annemi kovdu mikrop kapacak diye teyzemi kovmaktan beter etti erken doğum sebebim boşanma sebebim hamileliğim her gün ağlamakla geçti. ki bu durumda ben onun ev borcunu ödedim ve hala ödüyorum. o gelin sevip sayıyor demedi neler yaptı ben doğum yaptım lohusa yatağımda kadın doğan bebeğin velayetini almaya çalışıyordu. eve gelince tamam artık boşanın oldu lafı....
künye sembol o bana bunları yapıyorsa onun da hevesi kursağında kalacak

Ablan sonuna kadar hakli.
Hic kimse karisamaz yapacak gucu varsada yapar olur biter.

Ama benim esas takildigim yer kaynanasinin arayip oglum bizde kalacak demesi.
Bana boyle bisey dense galiba cok buyuk seyler kopardi. O ne demek yaaa pessss

Ablana Allah sabır versin. Nasıl bir kocası varmış öyle ? Adamın sanki sıra sıra çocuğu yoksa hevesi yok gereksiz diyor. İnsan bir heveslenir en kötü der ki ya aile arasında birşeyler yapalım. Eski zamandaki çoğu şeyler iyi ama eskiden de olsaydı kaynanası da yapardı merak etmesin. Başı sıkıştığında da annesinin eteğinin altına giriyorsa koca demesin ablan ona..

Ablanın yerinde olsam yaparım çocuğuma partisini dostlarımı da çağırırım. Eşim gelmiyor mu gelmesin ne hali varsa görsün.. Eğlenirim mutluluğumu yaşarım sohbetimi ederim arkadaşlarımla.. Kaynana da otursun kalsın !!

Ah kayınvalide illa 'bnde burdayım' .. Erol büyükburç gibi 'en çok bana soracaksınız ' triplerine girdiği için bunlar hep cnm

Bence herkes kendi çocugunun doğum gününü dilediği gibi kutlamalı 3 kişilere laf düşmemeli diye düşünüyorum büyük bir tartışma konusuda olmamalı koca koca isanlarsınız çok ayıpp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…