Ablamın kayınvalidesi!

Tabiki aynısı, kardeşinin bir evladı olduğunu düşün et-tırnaktan ayrılmaz işte. Yalnız yeğen biraz daha değerli oluyor, Allah sana da nasip etsin canım benimm..
Hahahahaha güldürdün beni ya valla çok sıkkındım cleo sevginle güçlendim pozitif aşılayan yorumcu böcüğümm

Çocuğun başında annesi ve babası varken 3. Bir şahıs bu tür şeylere burnunu sokmamalı diye düşünüyorum.

Keşke, eniştem zaten pozitif bakıyordu ama bir günde 'ne olduysa(!)' değişti. Baştan kendi fikrini beyan etseydi ablam daha normal karşılardı ama başta öyle şimdi böyle annede kalmalar kızıp da falan işi eniştem büyüttü, daha doğrusu eniştemin annesi.

İnşallahh.
Her zaman canım benimm

Yani evet en bastan fikrinin olumsuz oldugunu enisteniz ablaniza soyleseydi durum belki bu raddelere gelmemis konuda kapanmış olurdu.

Enişteniz gerçekten çok ayıp etmiş annesini aratmakla ben olsam sanırım kolay kolay affedemezdim eşimi..Kayınvalidenin aramayı kabul etmesi zaten ayrı bir terbiyesizlik.Enişteniz istese bile oğlum sen kendin ara eşine söyle,benim aramam hoş olmaz beni karıştırma demeliydi..Ama tabi torununun doğum günü partisine bile karışıp,kendi çok bilmişliği yüzünden 2 genç insanın arasını bozan bir kadından bu kadar duyarlılık beklememiz saçma olur..Doğum günü konusuna gelirsek,parti gerekli veya gereksiz buna çocuğun anne ve babası karar verir kayınvalide değil..Ama tabi burda yine asıl suçlu enişteniz dolduruşa gelen o,annesinin ağzına bakan o..Zor bir durum ne diyelim umarım enişteniz bundan sonra arada ki dengeyi korumayı öğrenir..

Ben ablanın yerinde olsam günlerce konuşmam eşimle. Mecbur konuşup özür dilemek zorunda kalır. Eşimin ta anneannesi karışmaya çalışıyor. Şu kadara ne gerek var bilmem ne diye. Ben de benim kızım bir tane. Alınacak yapılacak tabi, siz yapmadınız da madalya mı taktılar diyorum. Ablan da öyle yapsın. Yüz vermesin. Anana çok düşkünsen evlenmeseydin desin. Ayyy boğasım geliyo şu pinti kaynanaları. Ha bi de anasak adamları...

Yarın olsun hayrolsun diye bekliyorum sadece şu an. Ablam uyuyor zaten kaçıncı rüyasında kimbilir daha aradığını bilmiyor kalkınca da sanırım eniştem benden daha önce davranacak.

Kızmayın ama bence yanlış yapan anne sizin anneniz. Böyle şeyler yaşayan kızına neden ''Sus kızım boşver'' diyor? Eniştenizi de ayıpladım, insan kendi yavrusuna bir doğum günü partisini çok görür mü? Kayınvalidenin kıskançlıktan çatladığı ortada..

bana sorarsan cocuk kendini bildigi 4 5 yasinda o tur organizasyonlar daha guzel oluyor.amaaaaa cocuk ablanla enistenin. kusura bakmasin kv ye halt yemek dusuyo. ne demek sen annende kal oglum bende kalacakmus???? hem de cok masum bi istek icin... inadina yapardim heralde

Sadece ilk sayfadaki yorumları okudum,kimse de palyaçoya ne gerek var kocası haklı yazmamış mı?

Bence de gereksiz buju cocuk için değil de kendiniz için istiyorsunuz .çocuk pek birsey hatirlamayacak. Ama siz(ablanın yani) istedikten sonra Valide hanımın yorum yapmasına hiç gerek yok.hele ki Annende kal deyince asıl kızılacık mesele bu.bunu eşi dese anlarim da Valide hanim ju kadar mı ailelerin in içimde
Buna dur diyecek olan eniste bey!

ben de küçük çocuk anlamaz ne gerek var diyenlerdendim ama bir arkadaşımızın çocuğunun doğumgününe katıldık benim 1.5 yaşındaki kızım o gün inanılmaz mutlu oldu. hatta eşim giderken "ne kadar abartıyorsunuz siz anneler bu işleri" diye söyleniyordu. dönerken "sözlerimi geri alıyorum" dedi! biz bile ağzımız kulaklarımızda döndük, arkadaşımın ve ailesinin mutluluğunu düşünemiyorum. Gerçi o mekanın ve organizasyonun kalitesi, mekanda çocuklarla ilgilenen kişilerin profesyonelliği ile de alakalıydı.
şimdi konuya gelirsek, annelere bu konularda karışılması, burun kıvrılması beni de sinir ediyor. kime ne, ben yapmak istiyorsam, uğraşıyorsam parası benden çıkıyorsa kime ne!
burada tuhaf olan, eniştenizin annesine gitmesi böyle durumlarda genelde kadınlar gider annelerinin evine benim bildiğim. ve tabi ki bunu kayın validenin söylemesi. çok abes! ha evli insanların sevgili gibi kapris yapmasını da doğru bulmuyorum ayrıca. o yüzden telefonlara cevap verilmesi, kapatılmaması lazım. inşallah ablanız ve enişteniz oturur güzel güzel konuşur. ablanızı çok iyi anlıyorum, sabırlıdır demişsiniz ya.. evlilikte fevri olmak çözüm getirmiyor çünkü. işte umarım enişte de aklını başına toplar da, annesinin gazıyla hareket etmesinin nelere yol açtığını görür.

kaynanaya halt yemek düşenlere binaen:evet kaynana halt yiyor ve istediğini elde ediyor bunu ne yapacaksınız..
konu sahibi kusur kaynana da değil adam olmadık biriyle evlenen ablanızda ...
annemin sözü sözdür ne demek ablanız eşşek başımıymış bir sorsaydınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…