Yardım etmeyin diyemem ama sinirlayin.zor bı durum anne babanızın ablanizin yaşı sağlık durumu çocukların yaşı el veriyorsa hepsi çalışabilirAilemin de iyi değil ablamın da ama ben kime yeteceğimi şaşıyorum her ay annemin telefon faturası arada para veriyorum
Bulasıkcı olur gene calısır yahu calısmak isteyen iş cok ama iş begenmiyorlarAnnem sen de geçtin parasız dönemlerden diyor ablanı anla diyor ben de evet geçtim ama şu an evliyim masrafım var bebek olcak diyorum Ablam işe girsin diyorum ilkokul mezunu kimse almaz işe diyor çocuklara kim bakacak diyor ablamı hem acındırıyorlar bana vicdan yaptırıyorlar
Annem çalışıyor ailem bişi istemez ben içimden geldiği için alırım hep aileme ama Ablam sürekli baskı işte ablamın eşinin abisi yardım ediyormuş ben de etmek zorundaymışımYardım etmeyin diyemem ama sinirlayin.zor bı durum anne babanızın ablanizin yaşı sağlık durumu çocukların yaşı el veriyorsa hepsi çalışabilir
Öyle söyleyen anneye ‘ablam sizin evladiniz, bence benden önce size düser yardim etmek’ denir.Mrb benim ablam evli ikinci evliliği 2 çocuğu var bir de eşinin ilk eşinden var . Toplam 3 çocuk her neyse anlamlar ev aldı .kredi ile . Ablam ev hanımı eşi memur . Sürekli borç içindeler eşi sürekli maaş olarak ekside 3 çocukla malum Ablam sürekli pars istiyor bana elimden geldiğince yardımcı oluyorum ama sürekli istek ben de evliyim bebeğin olacak maddi bi hazırlık içindeyiz . İzah ediyorum anlamıyor annem biz seni okuttuk bize borçlusun ablana para gönder diyor. Eşimden gizli böyle bişi yapacağım eşime anlatsam yanlış düşünür . Ama Ablam kırıldı bana para göndermediiğim için gönderdiğimde devamı geliyor çocuğuna kitap istiyor kendine bişi ya da ne yapacağımı şaşırdım
Anneme dedim biz senin yatak odanı almak için kredi çektik mecbursun diyor .ben de anne baba olarak bişiler almak göreviniz di düğünde diyorum .ben çalış hazıra alışma diyorum ablamaÖyle söyleyen anneye ‘ablam sizin evladiniz, bence benden önce size düser yardim etmek’ denir.
yardim etmekte hicbir sakinca yok. ama mecbur birakilma hissi varya sende su anda, iste bu hic hos degil. ‘abla bende zor kazaniyorum kusura bakma. bir is bakmani tavsiye ederim yada ayagini yorganina gore uzatacaksin’ de ve konuyu kapat.
haydaaa annenlerin yaptigi hesap hic ama hic hos degil. bilmiyorum sizin aile isleri karisik gibi:) dogru diyosun ama yardimi da kesmek zorundasin. sahsen dusuncem bu.Anneme dedim biz senin yatak odanı almak için kredi çektik mecbursun diyor .ben de anne baba olarak bişiler almak göreviniz di düğünde diyorum .ben çalış hazıra alışma diyorum ablama
Ablamı okutmamalarinjn sebebi sizin okumanız mi? Ablaniz niye okumadiMrb benim ablam evli ikinci evliliği 2 çocuğu var bir de eşinin ilk eşinden var . Toplam 3 çocuk her neyse anlamlar ev aldı .kredi ile . Ablam ev hanımı eşi memur . Sürekli borç içindeler eşi sürekli maaş olarak ekside 3 çocukla malum Ablam sürekli pars istiyor bana elimden geldiğince yardımcı oluyorum ama sürekli istek ben de evliyim bebeğin olacak maddi bi hazırlık içindeyiz . İzah ediyorum anlamıyor annem biz seni okuttuk bize borçlusun ablana para gönder diyor. Eşimden gizli böyle bişi yapacağım eşime anlatsam yanlış düşünür . Ama Ablam kırıldı bana para göndermediiğim için gönderdiğimde devamı geliyor çocuğuna kitap istiyor kendine bişi ya da ne yapacağımı şaşırdım
E size ve eşinin abisine güvenerek mi evlenmişler. Baktınız olmadı eşimden habersiz vermiştim kavga ettik artık veremem diyin.Annem çalışıyor ailem bişi istemez ben içimden geldiği için alırım hep aileme ama Ablam sürekli baskı işte ablamın eşinin abisi yardım ediyormuş ben de etmek zorundaymışım
Bu zamana kadar tahmini ne kadar harcama yapmışsınızdır? Annenize çok kızdım. Madem evladısınız mecbur okutacak. Ablanız da okusaydı. Kim onlara tek maaş ve 3 çocukla ev al demiş. Bence artık vermeyin. Sizin evladınızın rızkı olacak artık tek derdiniz. Tamam ara sıra olur ama insanların arsızlığı da çevreyi rahatsız ediyor işteMrb benim ablam evli ikinci evliliği 2 çocuğu var bir de eşinin ilk eşinden var . Toplam 3 çocuk her neyse anlamlar ev aldı .kredi ile . Ablam ev hanımı eşi memur . Sürekli borç içindeler eşi sürekli maaş olarak ekside 3 çocukla malum Ablam sürekli pars istiyor bana elimden geldiğince yardımcı oluyorum ama sürekli istek ben de evliyim bebeğin olacak maddi bi hazırlık içindeyiz . İzah ediyorum anlamıyor annem biz seni okuttuk bize borçlusun ablana para gönder diyor. Eşimden gizli böyle bişi yapacağım eşime anlatsam yanlış düşünür . Ama Ablam kırıldı bana para göndermediiğim için gönderdiğimde devamı geliyor çocuğuna kitap istiyor kendine bişi ya da ne yapacağımı şaşırdım
Pasta börek yapsın...ne üniversite mezunları var butik kurabiye vs yapıp satiyorAnnem sen de geçtin parasız dönemlerden diyor ablanı anla diyor ben de evet geçtim ama şu an evliyim masrafım var bebek olcak diyorum Ablam işe girsin diyorum ilkokul mezunu kimse almaz işe diyor çocuklara kim bakacak diyor ablamı hem acındırıyorlar bana vicdan yaptırıyorlar
seni okutmak ailenin görevi, ve sen kimseye borçlu değilsin...sen okudun diye borçlu, ablan okumadı diye alacaklımı oluyor...yardım edecek kişi varsa ablana, oda kendi anne babasıdır....Mrb benim ablam evli ikinci evliliği 2 çocuğu var bir de eşinin ilk eşinden var . Toplam 3 çocuk her neyse anlamlar ev aldı .kredi ile . Ablam ev hanımı eşi memur . Sürekli borç içindeler eşi sürekli maaş olarak ekside 3 çocukla malum Ablam sürekli pars istiyor bana elimden geldiğince yardımcı oluyorum ama sürekli istek ben de evliyim bebeğin olacak maddi bi hazırlık içindeyiz . İzah ediyorum anlamıyor annem biz seni okuttuk bize borçlusun ablana para gönder diyor. Eşimden gizli böyle bişi yapacağım eşime anlatsam yanlış düşünür . Ama Ablam kırıldı bana para göndermediiğim için gönderdiğimde devamı geliyor çocuğuna kitap istiyor kendine bişi ya da ne yapacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?