Afedersin ama abla deil düsmn bence ayrıca annen seni okuttuk ne demek okutmasaymısda sanayiye verseymis ozmn bastan kar elde etseymis tovbe tovbeMrb benim ablam evli ikinci evliliği 2 çocuğu var bir de eşinin ilk eşinden var . Toplam 3 çocuk her neyse anlamlar ev aldı .kredi ile . Ablam ev hanımı eşi memur . Sürekli borç içindeler eşi sürekli maaş olarak ekside 3 çocukla malum Ablam sürekli pars istiyor bana elimden geldiğince yardımcı oluyorum ama sürekli istek ben de evliyim bebeğin olacak maddi bi hazırlık içindeyiz . İzah ediyorum anlamıyor annem biz seni okuttuk bize borçlusun ablana para gönder diyor. Eşimden gizli böyle bişi yapacağım eşime anlatsam yanlış düşünür . Ama Ablam kırıldı bana para göndermediiğim için gönderdiğimde devamı geliyor çocuğuna kitap istiyor kendine bişi ya da ne yapacağımı şaşırdım
Kendi istememiş o zaman ben küçüktüm babam da ısrar etmemiş sanırım
Evet düşman düğünümde ne gelinliğimi beğendi ne kınalığımı hep dolduruşa getirdi beni ne de evimi beğendi güle güle bile otur demedi hep kıskançlık yaptı babamın borcu olduğu çocuklarına kendine bi sürü kıyafet aldırttı hiç ses etmedim . Ailem biz ölsek ablandan başka kimsen yok diye diye bugünlere getirtti bizi .Afedersin ama abla deil düsmn bence ayrıca annen seni okuttuk ne demek okutmasaymısda sanayiye verseymis ozmn bastan kar elde etseymis tovbe tovbe
Siz de ölüm kalım olunca ablamın da benden başka kimsesi olmaz deseydinizEvet düşman düğünümde ne gelinliğimi beğendi ne kınalığımı hep dolduruşa getirdi beni ne de evimi beğendi güle güle bile otur demedi hep kıskançlık yaptı babamın borcu olduğu çocuklarına kendine bi sürü kıyafet aldırttı hiç ses etmedim . Ailem biz ölsek ablandan başka kimsen yok diye diye bugünlere getirtti bizi .
Zaten aldığı kolye değeri üç bin onu görünce bi daha vermeme kararı aldım kullanıldığımı hissettim . Annem ise hep onu acındırma . Vermiyorum kendinizi parçalasanızda dedim doğacak çocuğumu düşünmek zorundayım dedim . İşte memurmuşuz bize koymazmış vs.Valla altının bir gramı olmuş 300tl neredeyse.
Altın kolye alabilen bir insan bana göre muhtaç değildir bu devirde.
Asla eline para vermezdim ben olsam.
Yeğenlerim içinde bir şey isterse internetten alır kargolardim direk adrese.(kitap kıyafet vs.gibi gerekli şeyler)
Senin verdiğin paralarla altın alıp atacak köşeye bence planı o doğrudan para verme eline o yüzden.
Ayrıca yakında doğum yapacaksınız anneniz ve ablanız hediye olarak ne yapacakalr acaba çok merak ettim ?
Aldıkları hediyenin parasını da isterler gerçi bunlar.
Israrla anne ve ablanıza şunu söyleyin herkesin geliri kadar gideri var ben lüks içinde yaşamıyorum ve eşimde paramı ne yaptığımı soruyor kafama göre veremem deyin.
Kesinlikle muhtaç değildir . Bi gün msj attı telefon faturamı öder misin eşim duyarsa çok kızar çocuklar net limiti aşmış yüksek geldi diye bu senden son isteğim olsun diye ben de kusurs bakma dedim senin telefon faturan kadar karnımdaki çocuğuma daha bişi almadım ben dedim . Sonra babam dedi ödeme sakın . Ödemedim zaten.ailem için üzülüyorum onlara beni okuttukları için sürekli para istiyor onu okuttunuz bana hiç bir şey yapmadınız vs gibiValla altının bir gramı olmuş 300tl neredeyse.
Altın kolye alabilen bir insan bana göre muhtaç değildir bu devirde.
Asla eline para vermezdim ben olsam.
Yeğenlerim içinde bir şey isterse internetten alır kargolardim direk adrese.(kitap kıyafet vs.gibi gerekli şeyler)
Senin verdiğin paralarla altın alıp atacak köşeye bence planı o doğrudan para verme eline o yüzden.
Ayrıca yakında doğum yapacaksınız anneniz ve ablanız hediye olarak ne yapacakalr acaba çok merak ettim ?
Aldıkları hediyenin parasını da isterler gerçi bunlar.
Israrla anne ve ablanıza şunu söyleyin herkesin geliri kadar gideri var ben lüks içinde yaşamıyorum ve eşimde paramı ne yaptığımı soruyor kafama göre veremem deyin.
Bence temel sorun ablanız değil anneniz... ve sanırım kendi aralarında evlat paylaşımı olmuş siz babanızın kızısınız ablanızda annenizin kızı. Dolayısıyla bu davranışları da annenizi arkanıza alarak yapıyor. Anneniz annenim hayatında çok hüküm sahibi olduğu için o da size bunu yapıyor. Bu sebeple gerçekten resti ablanıza değil annenize çekmelisiniz.Mrb benim ablam evli ikinci evliliği 2 çocuğu var bir de eşinin ilk eşinden var . Toplam 3 çocuk her neyse anlamlar ev aldı .kredi ile . Ablam ev hanımı eşi memur . Sürekli borç içindeler eşi sürekli maaş olarak ekside 3 çocukla malum Ablam sürekli pars istiyor bana elimden geldiğince yardımcı oluyorum ama sürekli istek ben de evliyim bebeğin olacak maddi bi hazırlık içindeyiz . İzah ediyorum anlamıyor annem biz seni okuttuk bize borçlusun ablana para gönder diyor. Eşimden gizli böyle bişi yapacağım eşime anlatsam yanlış düşünür . Ama Ablam kırıldı bana para göndermediiğim için gönderdiğimde devamı geliyor çocuğuna kitap istiyor kendine bişi ya da ne yapacağımı şaşırdım
Iyi de kendisi halen okuyabilir açık öğretime yazılabilir bunu teklif edin böyle bir şey derse.Kesinlikle muhtaç değildir . Bi gün msj attı telefon faturamı öder misin eşim duyarsa çok kızar çocuklar net limiti aşmış yüksek geldi diye bu senden son isteğim olsun diye ben de kusurs bakma dedim senin telefon faturan kadar karnımdaki çocuğuma daha bişi almadım ben dedim . Sonra babam dedi ödeme sakın . Ödemedim zaten.ailem için üzülüyorum onlara beni okuttukları için sürekli para istiyor onu okuttunuz bana hiç bir şey yapmadınız vs gibi
Okumaz da çalışmaz da, bazı insanlar ağlayıp acındırmak için dünyaya gelmiş sanki, gerçekten gariban olan insanlar asla para pul istemiyor ama maalesef konu sahibesinin ablası gibi insanlar geçiniyor da olsalar ağlayarak para isterler huyları böyle, bir komşum 3 katlı apartmanı, iyi de bir maaşı olmasına rağmen hep ağlardı para isterdi.Bundan sonra ablanıza sadece bir şey için para verin: Dışarıdan okuyup diploma alması için.
Okusun madem, siz de okuma masraflarını karşılayın.
Yuh 3000 mi??? Bu yoklukta???? Bence ablanıza madem kendine 3000lük kolye aldın bozdur da bana olan borçlarını öde diyebilirsimizZaten aldığı kolye değeri üç bin onu görünce bi daha vermeme kararı aldım kullanıldığımı hissettim . Annem ise hep onu acındırma . Vermiyorum kendinizi parçalasanızda dedim doğacak çocuğumu düşünmek zorundayım dedim . İşte memurmuşuz bize koymazmış vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?