Ablamın suçsuz yere üstüme gelmesinden biktim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ablanız büyüyememiş. ergenliğinin hakkını şimdi veriyor bence. senin koşullarınla ilgilendiği kadar iş ilanlarına bakınsa belki kendisini daha çok tatmin edecek bir iş bulabilir. yani ekstrem durumlar haricinde kimse kimseye zorla bir meslek edindirtmiyor, 30+ yaşında sadece oturduğu yerden şikayet ediyorsa çok da dikkate alınmayı haketmiyor bence.

Evet aramızda bir sınır kalmadı.Bugun de işten cikrilirsin ins diye beddua etti.Kardesi miyim düşmanı mı belli degil

Ayy nasıl kıskanç nasıl fesat. Bi de utanmadan dışa vuruyor. Niye alttan alıyorsunuz ki olmadı "ablacım öğretmen olduğum için özür dilerim" deseydiniz bari
Sürekli sen olmasaydın ben olsaydım sen de böyle olurdun diyor.İsin zor diye onaylamak,alttan almaktan çok yoruldum

kardeşine bile haset eden bir kadın...
korkunç
ablanız gibi bir kardeşiniz olduğu için çok şanssızsınız.

Evet aramızda bir sınır kalmadı.Bugun de işten cikrilirsin ins diye beddua etti.Kardesi miyim düşmanı mı belli degil

insanlarin kendi hayatindan yakinisini dinlemek bile yeterince can sikici. bir de kendini benimle karsilastirip 'ama sen de soyle iyisin boyle rahatsin' cekemezlikleriyle hic ugrasilmaz. siz de trilyoner degilsiniz yani, catacaksa trumpa catsin, bill gatese catsin. 'insallah microsoft batar da bill gates issiz kalir' desin. ayh. he diyin gecin.

Bildigin tehlikeli kiskanclardan

Yani sanki tek öğretmen benmişim gibi bütün kinini bana kusuyor

Ben de her gün gorusmedigim de ben mutsuzum tekim yalnız bırakmayın der.Gittigim zamanda bazen çok iyi,ama bu konular açıldığında resmen nefret dolu

Ben de her gün gorusmedigim de ben mutsuzum tekim yalnız bırakmayın der.Gittigim zamanda bazen çok iyi,ama bu konular açıldığında resmen nefret dolu
Ablanizin önce kendisiyle barışması ve evliliğini düzeltmesi lazım . Kendi içinde verdigi savaşta nefretini kızgınlığını sizinle atıyor. Eşiyle neden arası bozuk neden tekim diyor ayrı mı yaşıyorlar? Aslında kocasıyla da kötüyse sizinle huzur bulması sığınak yapmasi lazım yanlış yapıyor karşınıza alıp biz kardeşiz can cigeriz neden böyle yapıyorsun çok üzülüyorum diye konuştunuz mu ?

Yok artık su cümleden sonra bu artık kardeslikten çıkmış lütfen kusura bakmayın .ablanızın kalbi kararmış bence . Kardeşlerimizi biz secmiyoruz ama onlarla görüsüp görüsmeyecegimize biz karar veriyoruz yıpratmayın kendinizi.

Siz sürekli alttan aldiginiz icin kendinde sizi kirma ve asagilama hakkini buluyor. O size saygi ve sevgi göstermez hatta beddua ederken sizin sürekli alttan almaniz Ona bu cesareti veriyor. Bir iki kere cevap verip agzini kapasaniz...

Kardeş kardeşi bıçaklamış dönmüş yine kucaklamış diye laf var. Kardeş candir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…