• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablamla(!) olan kavgamız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anne babaniz kanser hastasi ve bundan dolayi evde herkes gergin olabilir. Cocuga cocuk emanet etmeniz yanlis olmus. Ablaniz da sizin yanlisinizi soylemis. Ortam gergin oldugu icin de ikiniz de patlama yasamissiniz. Keske kanser hastasi Anne babanizi yanliz birakmasaydiniz. Bunun icin degmemis.

Annemlerin yanına bayram sonrasında tekrar gidicem inşallah o zaman rahat rahat işlerimi yaparım. Yardımım dokunur

Her ikinizin de yaptığı doğru değil bence.

Ortada hasta olan anne ve baba var, belli ki bu durum sizi biraz yıpratmış. Bence daha fazla büyümeden halledin, hasta anne babayı en çok üzen şey gereksiz şeylerden kavga eden çocuklarıdır herhalde.

Nasıl ya 9 yaşındaki çocuk gayette ilgilenebilir bebekle. Yemek yedirmiyor alt açmıyor Kucakta taşımıyorsa sorun yok. 11 aylık kızıma 9 yaşındaki yeğenim gayet ilgileniyor oyun oynar birlikte emeklerler falan. Etrafındakiler kusura bakmasın da ablanı haklı görüyorlar. Ablan ne yapacağını bilememiş.

Nasıl ya 9 yaşındaki çocuk gayette ilgilenebilir bebekle. Yemek yedirmiyor alt açmıyor Kucakta taşımıyorsa sorun yok. 11 aylık kızıma 9 yaşındaki yeğenim gayet ilgileniyor oyun oynar birlikte emeklerler falan. Etrafındakiler kusura bakmasın da ablanı haklı görüyorlar. Ablan ne yapacağını bilememiş.
9 yasindaki cocuga "kizimi tut" demis.

9 yasindaki cocuga "kizimi tut" demis.
Şaka mısınız😂😂 evet kızımı tut tabak alıp gelcem dedim kucağına al demedim ve ya benzeri bir şey yanına oturup 1 dk tutqcaktı sadece.. Gerçekten imkansız olduğunu savunanlara şşaşırıyorum.. Siz sakın bırakmayın emi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X