• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablamla(!) olan kavgamız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibinin yazilarindan biraz evhamli olduğu anlaşılıyor.
Evet 1 dakika için birakabilirsin ama döndüğünde çocuk yaramazlik yapiyor büyük zapt edemiyorsa 1 dakika bakamadin mi çocuğa o kadar zor mu diyemezsin. Birde masada çorba va varmış pusette birakilirsa yada herhangi zarar verilmeyecek ortamda okey ama cocuklarin ne kadar merakli olduğunu biliyoruz. Catal çorba ekmek bıçağı vs bulunulan alan doğru gelmedi bana.
Arkadasim çocuğunu benim çocuğuma emanet etse yaramazlık yapınca çocuğuma bagirsa bende kizardim. Ama tabi ablasi ayri olay zaten. Ben elle tutulur ne tepki ne söz gördüm konuda. Bastan sona kötü

Konu sahibine neden kucağına almadin tabak alirken demisler kucagimda uzun süre gezdiremiyorum demiş.
Konu farklı gibi nerden tutsam elimde kalıyor. Tabak almaya giderken gecen 1 dakika ya da t dakika yada 10 dakika ya da 30 dakika bilmiyorum anlam veremedim hic
Siz çocuğunu kucağına alamayacak gezdiremeyecek kadar hasta birini gördünüz mü?? Yoo size göre anne de olmamalıyız bizler dimi? Anlamanızı beklemiyorum zaten fake m ben içiniz rahatlasın ok?

Siz çocuğunu kucağına alamayacak gezdiremeyecek kadar hasta birini gördünüz mü?? Yoo size göre anne de olmamalıyız bizler dimi? Anlamanızı beklemiyorum zaten fake m ben içiniz rahatlasın ok?
Geçmiş olsun hasta iseniz durum başka tabiki ben sizin hasta oldugunuzu nerden bilebirdim ki konunuzda yazmiyordu.
Kusura bakmayın. Tabiki hasta olan anne olmasin demem asla bilseydim öyle de yazmazdim😢keske belirtseydiniz konu metninde. Geçmiş olsun tekrardan

Ablam hep böyleydi işte sorun artık onun her yaptığının doğru olmadığını göstermeye çalışırken olanlar... Çocuğumun vebalini almaktan korkmuyor kendisi aslında kendi çocuğu da pek umrunda değil en azından her hali bunu yansıtıyor.. Amaçladığı tek şey bulmuş bi yanlışımı oradan gireyim olaya oldu..
Annem evet çok üzüldü ama dediğim gibi ben onlar için nelere nelere katlandım ama artık buna sabredip de hatırkarı için yanlarında kalamadım

Geçmiş olsun hasta iseniz durum başka tabiki ben sizin hasta oldugunuzu nerden bilebirdim ki konunuzda yazmiyordu.
Kusura bakmayın. Tabiki hasta olan anne olmasin demem asla bilseydim öyle de yazmazdim😢keske belirtseydiniz konu metninde. Geçmiş olsun tekrardan
Zaten hastalığım değil mi beni bu hallere koyan.. Önemli değil ama taşıyamadığım doğrudur malesef ki.. Çok ağladım çok üzüldğm ama ayakta kendim duramazken bi de kucağımda çocukla 1 dk da olsa yürüyemiyorum.. Ama anneyim kızımı çok seviyorum bu mğmkün değil mi neden taşıyamıyorum dediğimde eleştirme gereği duyuyorsunuz. @kajmery yazmış ben seni biliyorum diye demekki sallamıyorum diye düşünebilirdiniz.

Herkes 9 yaşındaki çocuğa çocuk emanet edilmez demiş ama 9 yaş bir çocuğu oyalamak için küçük bir yaş değil ki. Sizin yaptığınızda yanlış bir şey yok bence.Ablanizi haksız buldum. Ama anne babanız hasta oldukları için keşke bırakıp gelmeseydiniz. Sadece onlara üzüldüm.

Amma da büyütmüş ablan. Bu kadar bağıracak ne var. Evlerden ırak.
Ne olmuş 1 dakkalığına bırakmışsan. Ne deli gibi saldırmış ki sana. Tam bir çaçaronmuş. Yok dövermiş, yok bilmem ne. Kafası gidik herhalde.

Üstelik o watsap olayına daha da kızdım. Ben olsam bu olayların üstüne bir daha konuşmazdım.

Bence ablanın sana karşı bir hasetliği vardı, çocuk olayını bahane ederek, içinde ki pisliği ortaya döktü. Olay net.

Neresinden başlayım bilmiyorum
Saçma salak bi abla konusu..
27 yaşındayım.. Bu güne kadar kimse bana böyle bişey demedi.. Ablam hariç tabi abla denirse.. Neyse konuya gireyim..

Geçenlerde ailemin yanına gittim. Annem babam ikisi de kanser hastası. Babamın durumu daha ağır malesef...

Ablam(!) gitmeden beni aradı ve birlikte gidelim ben senin kızına bakarım sen de babamı hastaneye götürür getirirsin dedi tamam dedim çıktım yola.. Tabi oraya gittim bi sorun yok 11 gün kadr kaldım ve zorunlu olarak eve geri döndüm..

Çünkğ ablamla iğrenç bi kavga ettik ve daha fazla aynı ortamda kalmamk için anne babamı çiğneyerek saatlerce otobüs yolculuğu sonunda Ankara ya geri döndüm.

Konu şu siz söyleyin nerde benim hatam?
Kızım orda hiç durmadı beni wc ye dahi göndermedi çok korktu vs. Ben mutfakta ablama (!) yardım ettim kıxım ağlamaya başlayınca salona geldim emzirdim. Uyku saati diye acele ediyorum bi yandan. Ben emzirirken sofra kurulmuş yer sofrası bu arada..
Ablamın kızı 9 yaşında. Ona dedim ki xx canım 1 dk kızımı tut da mutfağa tabak alıp geleyim.
Niyetim tabağı alıp kızıma çorba koyup hemen yedirip uyutmaktı

Neyse hemn bırakıp mutfağa gittim tabağı aldım geldim. Mutfağa gittiğim an kıyamet koptu. Kızım sofraya yaklaşmış. 9 yaşındaki x elinden tutmuş bana getiriyor..

Ablamın o ara dedikleri canımı sıktı. Dediği aynen şu: x çocuk tutmaktan ne anlar çocuğunu bırakıp gitmiş. Ben bunu duyduktan sonra çok sinirlendim ve ablama dönüp ne yaptığımı anlatmaya çalışmay başladım. Sadece 1 dk için bıraktığımı x in ona gayet de kolay bakabileceğini vs vs. Neyse tabi ki alinkıran başkesen hanım beni duymayıp sesini yükseltti ben de ona bağırarak durumu anlatmaya çalıştım. Bana dediği şey bağırarak haklı olamazsn ben buna daha çok sinirlendim ve dediğim şey sadece sen de haklı değilsin bana çocuğuna bakmıyor diyemezsin.. Neyse..

Bu başladı ben. 40 yaşındyım seni döverim demeye sus kapa çeneni demeye.. Sen kimsin de beni dövüyorsun dedim ve daha ağzımı bile açmadım devamında... Bana neler dedi
Allah belanı versin senin gibi kardeşim yok.. Olayı babama anlatıyor dedikleri aynen şu: ben onu döverim elimde kalır, evimde olsa kovarım, şurda ölse umrumda olmaz...
Bunların karşılığında dediğim tek şey benden üstün olduğun tek şey gücün sen benim için hiçbir şeysin..
Hala döverimler havada uçuşuyor bir şey demedim. Neyse o sinirle bavulumu aldm çıktım gittim ve sonuç olarak evime geldim..
Neyse sabah bi uyandım ve mesajını gördüm wp tan. Kızına aldığım kıyafeti çöpe atacağını söylüyordu ben de hiç durma devam et dedim ve engelledim..
Engelledikten sonra durumlara girdim ve bi baktım benim kızımın bi fotoğrafını paylaşmış ve altına beni taşıdığını kızımı taşıdığını benim ona sen kimsin dediğimi bu yüzden nankör olduğumuzu yazmış ve ben buna inanılmaz delirdim sen neden benim çocuğumun resmiyle bi paylaşım yapıp da bunları diyebilirsin diyerek ağzıma geleni saydım o bana ben ona hakaretler aşağılamalar havada uçuştu ve sonuç olarak yalnız öleceksin dedim ve konu kapandı..

Çok uzun oldu belki de karışık ama anlayan varsa benim hatam nerde anlatın bana. Neden böyle oldu bi de siz bana bi fikir verin.
Çünkü herkes benim 9 yaşındaki çocuğa 1 dk lık emanetimi yanlış buluyor.. Ve tabi ki annemi babamı bırakıp gitmemi.. Ama ne yapacaktım ki :KK43:
Okuyan varsa bana da bi akıl verin lütfen :)
9 yaşındaki çocuk 2 dk lığan bakabilir bence ben olsam bende bırakırdım en çok kızdığım duruma paylaşması ne kadar saçma reklam ediyo kendisini

Adece bu olaylar da değil genel olarak dayanılası bi insan değil kendisi.. Bi tek anneme vefa borcu varmış geri kalan kimse umrunda değilmiş abla kardş bilmezmiş vs vs.. Zaten çok da bayılmıyordu kimseye.. 1 dk bıraktım ben saatlerce gittim geezdim değil ki. Ne duyarsızlığım ne kötü anneliğim ne kötü evlatlığım kalmış. Sağolun valla ne deyim

Siz siz olun kimsene mudanna etmeyin. Keşke çocuğunuzu kucağınıza alıp gitseydiniz mutfağa tabak almaya.

Olay bu kadar basit değil bence yılların birikimi bu olaydan patlak vermiş.

Çocukca bir kavga. Koca koca kadınlar bide saç başa gireydiniz birbirinize.

Ben sadece anne ve babanıza üzüldüm. Yazık insancıklara zaten hastalar birde sizin triplerinizle uğraşıyorlar.

Mümkünse anne babanızla beraberken biraraya gelmesin.

Şifalar dilerim.

Sadece anne babanıza üzüldüm bu hikayede. İkiniz de hatalısınız. Siz de olay çıksın diye uğraşmışsınız resmen. İkiniz de Ali kıran başkesen olmuşsunuz karşılıklı birbirinize yükselmeniz hem de böyle küçük bir olay için büyük hata. Ablanızın da kalkıp çoçuğunuzun resmini paylaşması büyük terbiyesizlik. Birinizden biri alttan alsaydı ilk anda olay bu kadar büyümezdi. Ailenize yazık sağlıkları yerinde değilken bir de bu olay çıkmış

engelledikten sonra durum görülenemez ki , bir karışıklık sezdim.
onun dışında ikinizde haksızsınız yazık hasta insanların yanında yaptıklarınıza ya

9 yaşındaki kimi çocuk bebekle ilgileniyo olabilir ama bu hepsinin bakacağı anlamına gelmez. Annesinden iyi bilecek haliniz yok orada alttan almalıydınız bence üstelik anne babanız hasta yemişsiniz insanların başını. Ablanız da haksız siz de. Hele gitmeniz tamamen ofsayt ben olsam eve gitmeye bahane yaptı derdim.

Bana yazmadan önce paylaşmış onu yani engelledikten sonra silinmemişti ben de şaşırdım ama iyi ki görmüşüm yoksa akşama kadar kalırdı orda

1dkkaligina diyim duruyosun ama hatalisin hersey 1 anda oluyo ablan basta yanlis bisey dememis ama ondada hata var fakat bence en buyuk hata sende hasta anne babani onun terbiyesizligi yuzunden birakmamaliydin o gitseydi sen deil

Dediği aynen şu: x çocuk tutmaktan ne anlar çocuğunu bırakıp gitmiş. Ben bunu duyduktan sonra çok sinirlendim ve ablama dönüp ne yaptığımı anlatmaya çalışmay başladım. Sadece 1 dk için bıraktığımı x in ona gayet de kolay bakabileceğini vs vs. Neyse tabi ki alinkıran başkesen hanım beni duymayıp sesini yükseltti ben de ona bağırarak durumu anlatmaya çalıştım. Bana dediği şey bağırarak haklı olamazsn ben buna daha çok sinirlendim ve dediğim şey sadece sen de haklı değilsin bana çocuğuna bakmıyor diyemezsin.. Neyse..

Sende de kabahat var ablanda da.

Olayı anlatmak zorunda değildin. Bakar benim yeğenim annesi neden bakamasın diye konuyu kapataydın.

Ama sanki sizin anlaşamama olayınız sadece bu konudan kaynaklı değil.

Öncesi de var mı?

Abla kardeş ilişkiniz berbat ötesi.

1dkkaligina diyim duruyosun ama hatalisin hersey 1 anda oluyo ablan basta yanlis bisey dememis ama ondada hata var fakat bence en buyuk hata sende hasta anne babani onun terbiyesizligi yuzunden birakmamaliydin o gitseydi sen deil
Onun çocuğu 4 aylık kıyamadım bebeğe yoksa düşündüm ama malesef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X