Neresinden başlayım bilmiyorum
Saçma salak bi abla konusu..
27 yaşındayım.. Bu güne kadar kimse bana böyle bişey demedi.. Ablam hariç tabi abla denirse.. Neyse konuya gireyim..
Geçenlerde ailemin yanına gittim. Annem babam ikisi de kanser hastası. Babamın durumu daha ağır malesef...
Ablam(!) gitmeden beni aradı ve birlikte gidelim ben senin kızına bakarım sen de babamı hastaneye götürür getirirsin dedi tamam dedim çıktım yola.. Tabi oraya gittim bi sorun yok 11 gün kadr kaldım ve zorunlu olarak eve geri döndüm..
Çünkğ ablamla iğrenç bi kavga ettik ve daha fazla aynı ortamda kalmamk için anne babamı çiğneyerek saatlerce otobüs yolculuğu sonunda Ankara ya geri döndüm.
Konu şu siz söyleyin nerde benim hatam?
Kızım orda hiç durmadı beni wc ye dahi göndermedi çok korktu vs. Ben mutfakta ablama (!) yardım ettim kıxım ağlamaya başlayınca salona geldim emzirdim. Uyku saati diye acele ediyorum bi yandan. Ben emzirirken sofra kurulmuş yer sofrası bu arada..
Ablamın kızı 9 yaşında. Ona dedim ki xx canım 1 dk kızımı tut da mutfağa tabak alıp geleyim.
Niyetim tabağı alıp kızıma çorba koyup hemen yedirip uyutmaktı
Neyse hemn bırakıp mutfağa gittim tabağı aldım geldim. Mutfağa gittiğim an kıyamet koptu. Kızım sofraya yaklaşmış. 9 yaşındaki x elinden tutmuş bana getiriyor..
Ablamın o ara dedikleri canımı sıktı. Dediği aynen şu: x çocuk tutmaktan ne anlar çocuğunu bırakıp gitmiş. Ben bunu duyduktan sonra çok sinirlendim ve ablama dönüp ne yaptığımı anlatmaya çalışmay başladım. Sadece 1 dk için bıraktığımı x in ona gayet de kolay bakabileceğini vs vs. Neyse tabi ki alinkıran başkesen hanım beni duymayıp sesini yükseltti ben de ona bağırarak durumu anlatmaya çalıştım. Bana dediği şey bağırarak haklı olamazsn ben buna daha çok sinirlendim ve dediğim şey sadece sen de haklı değilsin bana çocuğuna bakmıyor diyemezsin.. Neyse..
Bu başladı ben. 40 yaşındyım seni döverim demeye sus kapa çeneni demeye.. Sen kimsin de beni dövüyorsun dedim ve daha ağzımı bile açmadım devamında... Bana neler dedi
Allah belanı versin senin gibi kardeşim yok.. Olayı babama anlatıyor dedikleri aynen şu: ben onu döverim elimde kalır, evimde olsa kovarım, şurda ölse umrumda olmaz...
Bunların karşılığında dediğim tek şey benden üstün olduğun tek şey gücün sen benim için hiçbir şeysin..
Hala döverimler havada uçuşuyor bir şey demedim. Neyse o sinirle bavulumu aldm çıktım gittim ve sonuç olarak evime geldim..
Neyse sabah bi uyandım ve mesajını gördüm wp tan. Kızına aldığım kıyafeti çöpe atacağını söylüyordu ben de hiç durma devam et dedim ve engelledim..
Engelledikten sonra durumlara girdim ve bi baktım benim kızımın bi fotoğrafını paylaşmış ve altına beni taşıdığını kızımı taşıdığını benim ona sen kimsin dediğimi bu yüzden nankör olduğumuzu yazmış ve ben buna inanılmaz delirdim sen neden benim çocuğumun resmiyle bi paylaşım yapıp da bunları diyebilirsin diyerek ağzıma geleni saydım o bana ben ona hakaretler aşağılamalar havada uçuştu ve sonuç olarak yalnız öleceksin dedim ve konu kapandı..
Çok uzun oldu belki de karışık ama anlayan varsa benim hatam nerde anlatın bana. Neden böyle oldu bi de siz bana bi fikir verin.
Çünkü herkes benim 9 yaşındaki çocuğa 1 dk lık emanetimi yanlış buluyor.. Ve tabi ki annemi babamı bırakıp gitmemi.. Ama ne yapacaktım ki

Okuyan varsa bana da bi akıl verin lütfen :)