- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.220
- 898
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
Bu durum kıskançlığı aşmış farklı ,kocaya sahip çıkın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bitmiyor bacım bitmiyorLafı, sözü bitmrz bu tiplerin mesafeli olup hayatını yaşayacaksın, tartışmayla, konuşmayla anlamaz. Mesafe koyup, hiç bir lafı asla takmayacaksın. Başka çaresi yok. Sürekli çomak sokulur çünkü umırsamayacaksın hayatını yaşayacaksın, tek çözüm bu
ah ah daha neler neler de işte . dışarıdan bize diyorki bal gibi yaşıyorsunuz hayat size güzel deyip duruyor halbuki işler kötü gidiyor diye aylardır eşim 2bin tl alıyor ve benim ev kredim var araba kredim var evime erzak alıyorum yani bide ona rağmen bişey demiyoruz.
aynen öyle söyledi annemde azarlamış ablamı çocuktan neden bişey istiyorsun birileri görse yanlış anlar kızım deme öyle demiş ama umursamamış tabi o benim kardeşim gibi çok seviyorum der her zamanama ablanızın karakteri bu.
daha siz evlenmeden kv niz için bana da şunu örsün vs demiş bu normal insan isteği değil ki.
sizin kv niz niye ona birşeyler örsün sizin nişanlınız niye ona çiçek alsın ne alaka yani.
yuvama zaten asla bozmasına izin vermem hatta kayınvalidem kimseye güvenme kızım bizim bi tanıdık vardı ablası büyü yapmış evine araları bozulsun eşiyle diye felan dedi annem dedim insan en yakınından nasıl şüphe duysun allah korusun demiştimÜcreti bile tam almaması ev geçinin yetmiyor abla deyip bence başka işe yol almalı eşiniz.
Size böyle diyorsa eminim eşinize de sizlerle ilgili tuhaf şeyler anlatıyordur.
Gerek yok yuvanızı ablanızın gölgesinde bırakmaya
gerçekten allah yukarıda hep yenge der saygısızlık yapmaz hatta soğuk konuşur mesafeli olur ama ablam ona bişeyler söylemeye çalışır ne bilim laf atar şakasına felan eniştemde bişey demez adam ne dedin şakalaşıyorlar diye demezBanada öyle geldi
Eşinizin kanı bozuk olsa sanki bişeyler olur gibi hissettim
öyle mi dersinBu durum kıskançlığı aşmış farklı ,kocaya sahip çıkın![]()
hee bende onu anlamıyorum zaten 16 yıllık evlisin yani elinden sevgilini mi aldım sanki ne bu haller tavırlarablanız sözde ablanız özde rakibiniz gibi davranıyor
Ben sizi yeni evli zannetmiştim. Uzun zamandır evliymişsiniz. Neden bunca zaman iş değişikliği yapmadınız? 2016 dan beri çocuk istiyoruz diye konularınız var. Ablanız sonradan mı değişti? Başından beri böyleyse siz neden bu kadar zaman beklediniz?kızlar merhaba beni eşimle ablam tanıştırdı sağolsun bizde anlaştık işte konuştuk güzelce anlaştık şuan evliyiz çok şükür . sorun ablamın eşim hakkında olumsuz konuşması ve eşimden de bazen bişeyler istemesi hediye olarak bana ne alıyorsa bana da al diye eşime söylemesi. ablamın işyeri var orda çalışıyor eşim yıllardır çokta iyi anlaşıyorlar ablam o benim kardeşim her zaman arkasındayım gibi sözler söyler ama eşim hakkında anneme konuşurken olumsuz şeyler söyler. Örnek veriyorum eşim masasını silmiyor veya ofiste yemek yapılırken yardım etmiyor anneme başlıyor yapmıyor etmiyor gibisinden konuşuyor bende kızıyorum yapmak zorunda değil diye bana ben laf derim karışamazsın gibi şeyler söylüyor bende diyorum o benim kocam tabi ki karışırım diyorum oda benim personelim diyor böyle bazen atışabiliyoruz. nişanlı dönemimden bahsedeyim o zamanlar bana çiçek alırdı hediyeler felan veya kayınvalidem örgü yapıyor çok güzel bana bere yelek patik gibi bir sürü şeyler örmüş ablam hemen eşime bana da çiçek alsana anana söyle bana da örsün gibi sözler söyledi 2 oldu 3 oldu annem kızdı artık sen kendi eşinden kayınvaliden de iste bu gelinine yapıyor senin kaynanan yapsın git kocandan iste çiçeği bu çocuk sana neden çiçek alsın gibi laf etti annem. tabi sonra bizimle arasını açtı gelinlik bakmaya gelmedi bizimle hiç bir alışverişimde olmadı yanımda. ben sordum kendisine hatta bizimle ne derdin var felan diye kavga ettik engelledi beni felan. çeyizimde aldığım beğendiği şeylerden kendisine de almaya çalıştı hatta bi tanesini aynısını aldı. diğerlernin sordu nerden aldın diye pahalı diye alamadı tabi. acaba diyorum beni mi kıskanıyor ama onun durumu benden kat kat iyi benim bişeyim yokki kendi halinde asgari ücretle çlaışan insanım kendisi hatta nişan önünde karşı taraf bana bilezik takmadı bunu bildiği halde nişan önü gitti kendine bilezik aldı banada nasıl güzel mi diye gösterdi yine art niyetli davranmadım güzel dedim .velhasıl kelam abam beni kıskanıyor mu yoksa kendisinde mutluluk olmayınca bize mi sarıyor bilemedim bide sizlerden fikir alayım dedim.
Markete filan girsin ya en azından asgari ücret alır 2bin tl nedir bu devirdebaşka işe bakıyoruz da piyasalar ölü burası turizmle dönüyor bide turist olmayınca işler kesat
tabiki alınır alınmaz değil ama nispet yapar gibi veya gözüme sokarak değil yok denk gelmedi benim nişanımda takmak için aldı kolu boş olmasın diye çünkü o zamana kadar bilezik muhabbeti yoktu eşimin ailesi ev alınca adamların elinde durum olmayınca bilezik takamadılar bunuda biliyorduİşleriyle ilgili konularda ablan haklı.Bilezik konusu denk gelmiş olabilir. Sana yapılmadı diye imkanı varken niye almasın ki.Geri kalanında sen haklısın. Zaten akrabayla ortak iş yapmak, akraba yanında çalışmak her zaman sorundur.
bitmiyor bacım bitmiyor
eşimi sanmıyorum çünkü hissederdim bişeyler varsa ama ablam tuhaf yakıştıramıyorum açıkcası o yüzden kafamı başka yöne çeviriyorumBen fesatım galiba, ablanla eşin masum olmayabilir
Ablanız sınırı cizemiyor belliki personeliyle.kızlar merhaba beni eşimle ablam tanıştırdı sağolsun bizde anlaştık işte konuştuk güzelce anlaştık şuan evliyiz çok şükür . sorun ablamın eşim hakkında olumsuz konuşması ve eşimden de bazen bişeyler istemesi hediye olarak bana ne alıyorsa bana da al diye eşime söylemesi. ablamın işyeri var orda çalışıyor eşim yıllardır çokta iyi anlaşıyorlar ablam o benim kardeşim her zaman arkasındayım gibi sözler söyler ama eşim hakkında anneme konuşurken olumsuz şeyler söyler. Örnek veriyorum eşim masasını silmiyor veya ofiste yemek yapılırken yardım etmiyor anneme başlıyor yapmıyor etmiyor gibisinden konuşuyor bende kızıyorum yapmak zorunda değil diye bana ben laf derim karışamazsın gibi şeyler söylüyor bende diyorum o benim kocam tabi ki karışırım diyorum oda benim personelim diyor böyle bazen atışabiliyoruz. nişanlı dönemimden bahsedeyim o zamanlar bana çiçek alırdı hediyeler felan veya kayınvalidem örgü yapıyor çok güzel bana bere yelek patik gibi bir sürü şeyler örmüş ablam hemen eşime bana da çiçek alsana anana söyle bana da örsün gibi sözler söyledi 2 oldu 3 oldu annem kızdı artık sen kendi eşinden kayınvaliden de iste bu gelinine yapıyor senin kaynanan yapsın git kocandan iste çiçeği bu çocuk sana neden çiçek alsın gibi laf etti annem. tabi sonra bizimle arasını açtı gelinlik bakmaya gelmedi bizimle hiç bir alışverişimde olmadı yanımda. ben sordum kendisine hatta bizimle ne derdin var felan diye kavga ettik engelledi beni felan. çeyizimde aldığım beğendiği şeylerden kendisine de almaya çalıştı hatta bi tanesini aynısını aldı. diğerlernin sordu nerden aldın diye pahalı diye alamadı tabi. acaba diyorum beni mi kıskanıyor ama onun durumu benden kat kat iyi benim bişeyim yokki kendi halinde asgari ücretle çlaışan insanım kendisi hatta nişan önünde karşı taraf bana bilezik takmadı bunu bildiği halde nişan önü gitti kendine bilezik aldı banada nasıl güzel mi diye gösterdi yine art niyetli davranmadım güzel dedim .velhasıl kelam ablam beni kıskanıyor mu yoksa kendisinde mutluluk olmayınca bize mi sarıyor bilemedim bide sizlerden fikir alayım dedim.
maalesef öyle oluyorlar ama bizimkisi anlamıyor algılamıyor yaniBitmez. Bilirim bende de benzer durumlar var. Ama ben tepkisiz kaldıkça yanlışa düşen, hata yapan karşmdaki oluyor iyi de oluyor
![]()
Hiç normal değilöyle mi dersin![]()
İşte eşinizin niyeti bozuk olsa valla ablada dünden razı gibigerçekten allah yukarıda hep yenge der saygısızlık yapmaz hatta soğuk konuşur mesafeli olur ama ablam ona bişeyler söylemeye çalışır ne bilim laf atar şakasına felan eniştemde bişey demez adam ne dedin şakalaşıyorlar diye demez
yuvama zaten asla bozmasına izin vermem hatta kayınvalidem kimseye güvenme kızım bizim bi tanıdık vardı ablası büyü yapmış evine araları bozulsun eşiyle diye felan dedi annem dedim insan en yakınından nasıl şüphe duysun allah korusun demiştim