• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablamın sürekli eşim hakkında olumsuz konuşması

Oha, kazık kadar adamı karın tokluğuna bile olmayan şartlarda orda tutan şey ne? Üç harfli marketlerden birine girse daha iyi, ne demek iş yok? Şu şartlardan daha iyidir her yer şu an .
o tutan şey eşimin dediği içerde alacağım var en azında bu şekilde 3bin 4 bin vererek alıyorum diyor haa 2 bin veriyor bazende 5 bin veriyor ama iki üç aydır 2 bin 3 bin veriyor

Bence siz bir eşinizi sorgulayın iki bine onu orda tutan şey ne ben hiç anlamadım hiç ikna da olamam gitse bı manava çırak olsa daha fazla alır
her ay ikibin almıyor 2 3 aydır öyle denk geldi 2bin 2buçuk alıyor ama daha 4000 aldığını görmedim zam geleli beri

o tutan şey eşimin dediği içerde alacağım var en azında bu şekilde 3bin 4 bin vererek alıyorum diyor haa 2 bin veriyor bazende 5 bin veriyor ama iki üç aydır 2 bin 3 bin veriyor
Mahkeme yoluyla alabilir sonradan. Sigortası var mı eşinizin? Mahkemeye düşerse ablanızın başı çok ağrır. Kendinizi kurtarıp biraz hakkınızı aramaya kalksanız kuzu olur o.

her ay ikibin almıyor 2 3 aydır öyle denk geldi 2bin 2buçuk alıyor ama daha 4000 aldığını görmedim zam geleli beri
Bu suç biliyorsunuz değil mi sigortasız mi peki nasıl çalışıyor bu şekilde

Mahkeme yoluyla alabilir sonradan. Sigortası var mı eşinizin? Mahkemeye düşerse ablanızın başı çok ağrır. Kendinizi kurtarıp biraz hakkınızı aramaya kalksanız kuzu olur o.
aslında doğru ben kötü şeyler olmasın diye bekledim kendisini düzeltsin diye ama devam ediyor ve bu çok kırıcı. daha geçen gün ailecek bir araya geldik oturuyoruz ablam gitti eşimin yanına oturdu ben ayakta kaldım neyse dedim eniştemin yanına oturdum eniştemle de abim gibidir oda beni kardeşi gibi görür daima abi diyorum zaten bende . sonradan bişey oldu kalktı eşimin yanına oturdum

Bu suç biliyorsunuz değil mi sigortasız mi peki nasıl çalışıyor bu şekilde
suç maalesef manevi olarak eşim çok seviyor onları zamanında manevi destekçileri olmuş eşime ama zamanında.. sigortalı çalışıyor. arada dostluk abilik olduğundan enişteme karşı bişey demiyor idare ediyor ama ablam çirkef şeytan

aslında doğru ben kötü şeyler olmasın diye bekledim kendisini düzeltsin diye ama devam ediyor ve bu çok kırıcı. daha geçen gün ailecek bir araya geldik oturuyoruz ablam gitti eşimin yanına oturdu ben ayakta kaldım neyse dedim eniştemin yanına oturdum eniştemle de abim gibidir oda beni kardeşi gibi görür daima abi diyorum zaten bende . sonradan bişey oldu kalktı eşimin yanına oturdum
Elinize doğru düzgün para da geçmiyor ki katlanasınız. Galiba sigorta da yokmuş. Önce eşiniz işten ayrılsın, sonra iş mahkemesine başvuracağını söylesin, ekmek teknesi tehlikeye girmesin diye hakkınızı verecek ablanız mecbur.

suç maalesef manevi olarak eşim çok seviyor onları zamanında manevi destekçileri olmuş eşime ama zamanında.. sigortalı çalışıyor. arada dostluk abilik olduğundan enişteme karşı bişey demiyor idare ediyor ama ablam çirkef şeytan
Destek olmak böyle bir şey değil. Sömürülüyor eşiniz.

eşiniz birgün bile beklemeden o işi hemen bıraksın. işi bırakmadıkça iş bakamayacak zaten . ablanız çok tuhaf biri belliki bana hiç masum gelmedi . ayrıca kıskançlığı aşmış bir durum var ortada farkında mısınız

Elinize doğru düzgün para da geçmiyor ki katlanasınız. Galiba sigorta da yokmuş. Önce eşiniz işten ayrılsın, sonra iş mahkemesine başvuracağını söylesin, ekmek teknesi tehlikeye girmesin diye hakkınızı verecek ablanız mecbur.
yok yok sigortalı sigortası var zaten sezon açılıyor mutlaka iş buluruz konuşacağım eşimlede

eşiniz birgün bile beklemeden o işi hemen bıraksın. işi bırakmadıkça iş bakamayacak zaten . ablanız çok tuhaf biri belliki bana hiç masum gelmedi . ayrıca kıskançlığı aşmış bir durum var ortada farkında mısınız
farkındayım maalesef ama konduramıyorum bazı şeyleri

Eşin patronuna "abi artık aile olduk ama kusura bakma benim de geçindirmem gereken bir ailem var artık..gel hesaplaşalım " diyecek alacağını alıp ayrılacak işten . Madem iş yoksa enişte de senin eşine bundan sonra boşuna maaş vermemiş olur.Kaldı ki maaşını eksik ve düzensiz alması da eşin istifa etse bile lehine olan bir durum olur.Yani yasal yollardan olmasını istemiyorsa enişten üç aşağı beş yukarı eşinle uzlaşmak zorunda.Ama senin eşinin o işten ayrılmaya gönlü var mı bunu da görmek lazım.

yok yok sigortalı sigortası var zaten sezon açılıyor mutlaka iş buluruz konuşacağım eşimlede
Ablanız tazminat hakkı elde edemesin diye girdi çıktı yapmış olabilir yıl sonundan önce. Zaten maaşı tam yatırmıyor. Hep çıkar bunlar mahkemede, her şey dökülür. Ablanızın bu kadar hırçın olmasının nedeni gözünüzün açılmasından korktuğu için. Onun için iyi olmayacak çünkü.

Abla sorun tamam am eşiniz de normal değil bence.
Kim o muameleye çalışır, doğru düzgün maaş bile almıyormuş.
Ya ablanizin tavrı hoşuna gidiyor ya da sümsüğün teki. 🤷
eşim arada akrabalık oldu diye sesini çıkarmıyor açıkcası kaynanamda oğlum sabredelim aile olduk araya soğukluk girmesin diyor eşimde napsın katlanıyor sorun ablam zaten. ablamın tavrı hoşuna gitse mutlaka hissederdim bide benimle neden evlensin

insan kardeşini kıskanır mı ?
Ne saçma bir soru,
yazmışsın yazmışsın şöyle kiskaniyor böyle kıskanıyor, sonuna demişsin; "insan kardeşini kiskanir mi?"
Dünyada 'kardes kıskançlığı' diye bir terim var, hic mi duymadiniz omrunuzde de böyle bir soru soruyorsunuz.
Zaten bu anlamsız sorudan sonraki mesajlarda 'cocukken de beni kiskanirdi' yazmışsınız.
Demek ki insan kardeşini kiskanabilir. Bu en bilindik kıskançlık türlerinden...
Neyse,konuya gelirsek
Eşin ayda iki bin alıyor ,ses çıkarmıyor bir de masayı silmedi diye annene dedikodusunu mu yapıyor?
1) tam maaş bile almıyor,masaya Sıçsa bile hakkı
2) annen bunu niye sana yetiştiriyor? Maşallah tüm mesajları okudum,annenin de ağzında bakla islanmiyor. İnsanın böyle annesi olursa daha çok düşman olur kardeşiyle. Duydun,kızını uyardın niye öteki kızına yetiştiriyorsun?
Ve diger konu, patron ablan tripleks evlerde yaşıyor,son model arabalari var ama çalışanlarına üç aydır 2 bin lira veriyor.
Bu ne adiliktir böyle.
Hazır ablan da sana küs, seni her yerden engellemiş eşin ayrılsın, hakkını alamazsa da sikayet etsin.
Bu ne rezalet? İkibin verdiği adama SSK da yapmıyordur, SSK yaptığını iddia ediyorsunuz ama bankaya daha az miktarı yatiriyor. Yani her türlü kanıtlar, hakkını da söke söke alır.
En azından ablaniz yine size küser de kendince mantıklı bir sebebi olur küsmek için,adamla da arası açılır.
Her şey çok saçma...
Abla da , yukarıda bir arkadaş yazmış, oğluna kız bulan sonra da kıskanan Kaynanalar gibi davranmış. Benim yakın arkadaşım da eşinin annesinin begenmesiyle oğluyla tanıştı, kaynana önayak oldu yani. Çocuğu da sevdi evlendi,o günden beri kaynananın bir numaralı düşmanı oldu . Neden bilmiyorum Ama var böyle bir psikoloji.
Ablanin da ya adamda gözü var, ya da gelinini kıskanan kaynana triplerine girmiş

Eşin patronuna "abi artık aile olduk ama kusura bakma benim de geçindirmem gereken bir ailem var artık..gel hesaplaşalım " diyecek alacağını alıp ayrılacak işten . Madem iş yoksa enişte de senin eşine bundan sonra boşuna maaş vermemiş olur.Kaldı ki maaşını eksik ve düzensiz alması da eşin istifa etse bile lehine olan bir durum olur.Yani yasal yollardan olmasını istemiyorsa enişten üç aşağı beş yukarı eşinle uzlaşmak zorunda.Ama senin eşinin o işten ayrılmaya gönlü var mı bunu da görmek lazım.
konuştu defalarca ama elde iş olmayınca düzelecez diye şuan sezon bekleniyor millete eksik veriyor sadece eşim değil yani diğerleride eksik alıyor .

Back
X