insan kardeşini kıskanır mı ?
Ne saçma bir soru,
yazmışsın yazmışsın şöyle kiskaniyor böyle kıskanıyor, sonuna demişsin; "insan kardeşini kiskanir mi?"
Dünyada 'kardes kıskançlığı' diye bir terim var, hic mi duymadiniz omrunuzde de böyle bir soru soruyorsunuz.
Zaten bu anlamsız sorudan sonraki mesajlarda 'cocukken de beni kiskanirdi' yazmışsınız.
Demek ki insan kardeşini kiskanabilir. Bu en bilindik kıskançlık türlerinden...
Neyse,konuya gelirsek
Eşin ayda iki bin alıyor ,ses çıkarmıyor bir de masayı silmedi diye annene dedikodusunu mu yapıyor?
1) tam maaş bile almıyor,masaya Sıçsa bile hakkı
2) annen bunu niye sana yetiştiriyor? Maşallah tüm mesajları okudum,annenin de ağzında bakla islanmiyor. İnsanın böyle annesi olursa daha çok düşman olur kardeşiyle. Duydun,kızını uyardın niye öteki kızına yetiştiriyorsun?
Ve diger konu, patron ablan tripleks evlerde yaşıyor,son model arabalari var ama çalışanlarına üç aydır 2 bin lira veriyor.
Bu ne adiliktir böyle.
Hazır ablan da sana küs, seni her yerden engellemiş eşin ayrılsın, hakkını alamazsa da sikayet etsin.
Bu ne rezalet? İkibin verdiği adama SSK da yapmıyordur, SSK yaptığını iddia ediyorsunuz ama bankaya daha az miktarı yatiriyor. Yani her türlü kanıtlar, hakkını da söke söke alır.
En azından ablaniz yine size küser de kendince mantıklı bir sebebi olur küsmek için,adamla da arası açılır.
Her şey çok saçma...
Abla da , yukarıda bir arkadaş yazmış, oğluna kız bulan sonra da kıskanan Kaynanalar gibi davranmış. Benim yakın arkadaşım da eşinin annesinin begenmesiyle oğluyla tanıştı, kaynana önayak oldu yani. Çocuğu da sevdi evlendi,o günden beri kaynananın bir numaralı düşmanı oldu . Neden bilmiyorum Ama var böyle bir psikoloji.
Ablanin da ya adamda gözü var, ya da gelinini kıskanan kaynana triplerine girmiş